13 dalis.

4.3K 202 7
                                    

Perrie pov.

Įėjau į tą pragarą ir vėl išgirdau patyčias. Jau buvau atpratusi nuo jų. Bet žmonės nesikeičia.

Nuėjau prie spintelės. Man ją atidariusi iškrito lapelis. Išlanksčiusi pamačiau, kad jame parašyta ,,Tu tik mano brangute, tik MANO. -Z.'' Jis gal nesupranta, kad aš ne jo? Jis gali duotis su visom ir aš mat priklausau jam? Na jau ne. Kiek kartų jis taip jau sakė kiekvienai su kuria miegojo kažin. Šiknius. Greit nuėjau į istorijos kabinetą ir ten buvo jis. Arghhh...

Atėjusi pamačiau, kad mano vietoje sėdi Zayn. Jis gal visai daužtas? Atsargiai atsisėdau šalia jo. Jis atsisuko į mane ir nusišypsojo.

Atėjo mokytojas ir prasidėjo pamoka. Pamokos eigoje pajaučiau ranką ant šlaunies. Pažiūrėjau į Zayn, o jis šypsojosi. Aš greit patraukiau jo ranką, bet jis vėl ją padėjo.

-Mokytojau, galėčiau į tualetą?- Greit pasakiau. Mokytojas pakėlė akis nuo knygos.

-Žinoma, eik,- ir vėl nuleido akis į knygą.

Aš greit atsistojau ir nuėjau. Vos pasiekusi tualetą, greit įbėgau į kabiną. Tas Zayn varo mane iš proto. Taip jis man patinka, net labai, bet negaliu jam to sakyti, nes jis jugi mūsų mokyklos populiarusis.

Išgirdau, kad kažkas užeina į tualetą ir pradeda darinėti kabinas. Aš greit atsistojau ant tualeto ir laikiausi, kad neprasitarčiau. Pasiekęs mano kabiną, tas žmogus paklibino rankeną.

-Aš žinau, kad tu ten, Pezz,- tarė pažįstamas balsas. Zayn. Ką jis čia daro? Kaip jį išleido?

-Nuo manęs nepabėgsi, Perrie, todėl išlįsk,- negaliu čia būti ilgai, bet galiu kiek pratempti laiką. Prabuvusi 5 minutes aš išėjau, nes tikėjausi, kad jo nebus, bet man šiandien nesiseka. Jis stovėjo atsirėmęs į kriauklę ir šypsojosi pašaipia šypsena.

-Galvojau, kad nebeišeisi,- jis artinosi, o aš traukiausi nuo jo ir greit bėgau pro duris, o jis iš paskos.

Pasiekusi istorijos kabineto duris, jas atidariau ir greit įėjau. Po 5 minučių grįžo ir Zayn. Jis neatrodė laimingas. Oh, kur jis bus laimingas, jei aš nuo jo pabėgau. Jis atsisėdo ir į mane net nežiūrėjo. Taip, jis supyko. Nuskambėjus skambučiui, jis greit išlėkė iš kabineto, o aš ėjau iki matematikos klasės.
-----
Po pamokų lėtai ėjau namo. Dar nesinorėjo ten. Zayn po to įvykio nebemačiau. Jis nebeatėjo į kitas pamokas. Pasiekusi savo namus, atrakinau duris ir nusimovusi batus patraukiau į kambarį.

Namai tylūs. Matyt tėvai darbe.

Vos atidariusi duris pamačiau ant lovos gulintį....

Ačiū, kad skaitėte. Lauksiu jūsų vote ir nuomonių.

Likimas // Z.MWhere stories live. Discover now