2.5

3.4K 154 3
                                    

Perrie pov.

Jis sumurmėjo, to ko nesitikėjau.
Jis pasakė "aš tik tavęs noriu". Greit atsisukau į ji.

-Zayn, žinau, kad tu nori su manim tik permiegoti, tai tau nepavyks. Nekartosiu tos pačios klaidos,- pasakiau ir apsiskusi išėjau iš garažo. Galvoja, kad vėl užkibsiu. Nu jau ne. Nekartosiu tos pačios klaidos.

Greit įėjau į namus. Girdėjau iš svetainės televizoriaus garsus. Nuėjusi ten mačiau, kad tėvai beveik miega. Išgirdę žingsnius jie atsisuko. Matėsi, kad nesitikėjo manęs.

-Maniau, kad tu ten liksi miegoti,- pirmoji prabilo pamotė. Aš pažiūrėjau į ją

-Nėra nuotaikos. Rytoj pakalbėsim. Labanakt,- šyptelėjau. Jie tik palinksėjo ir aš greit užbėgau laiptais į viršų. Vos įėjusi į kambarį, kritau į lovą. Buvau tiek pavargusi ir liūdna, kad negalėjau net persirengti.

Gulėjau apie kelias minutes, kol manęs neišgąsdino balsas.

-Tau reikėtų persirengti,- greit pašokau ir įsijungiau lempą. Atsisukau į tą asmenį. Pamačiau Zayn.

-Ką tu čia darai?- tingiai atsisėdau. Jis priėjęs atsisėdo šalia.

-Na, tu pabėgai labai staigiai, todėl nusprendžiau ateiti pas tave,- jis paaiškino.

-Tiksliau įsliūkinti,- šyptelėjau pašaipia šypsena. Jis tik linktelėjo ir nusijuokė.

- Klausyk, aš nemelavau. Man tikrai tavęs reikia. Kai mes išsiskyrėm, aš visa tą laiką buvau kaip nesavas. Atrodo kažko trūko. Ir aš tave palikau vien dėl to, kad tave apsaugočiau, nes tu per mane papuldavai į pavojus. Nenorėjau, kad dar labiau kentėtum, bet kai tave pamačiau su tuo lopu, iškarto supratau, kad tavęs nebepaliksiu,- jis visa laiką žiūrėjo į mane. Neturėjau žodžių.

Greit atsisėdau ant jo kelių. Jis žiūrėjo nesupratęs, bet rankas nuleido ant užpakaliuko.

-Kvailiuk tu. Palikai mane dėl to? Aš maniau, kad tu manęs nemyli,- nusijuokiau. Jis žiūrėjo į mane pasimetęs.

-Tai ant manęs nepyksti,- jis atsargiai paklausė.

-Nepyksiu, jei daugiau manęs nepaliksi,- sumurmėjau. Jis išsišiepė ir spustelėjo užpakalį.

-Niekados,- jis sumurmėjo į lūpas ir greit į jas pabučiavo. Negalėjau atsispirti jam. Jis po lėto paguldė mane ant lovos. Jo lūpos nusileido ant kaklo ir radęs mano silpnąją vietą pradėjo ją kandžioti ir čiulpti. Negalėjau susilaikyti aimanų. Buvau to pasiilgusi. Pajutau kaip jo ranka lenda po mano palaidine. Jis greit ją numovė ir vos pamačius mano krūtis, jo akys sužibo. Jis pradėjo bučiuoti mano krūtis.  Greit atsikračiau jo marškinių, tad abu buvome be viršutinių. Jis greit atsikratė mano kelnių. Jo ranka užlindo už apatinių ir pajutau jo pirštus prie savo vietelės. Tyliai suaimanavau iš malonumo. Greit atsikračiau jo kelnių ir abu buvome lygūs. Jis greit atsikratė mano apatinių ir savo. Ir taip mes tai padarėme.

Ryte atsikėliau nuo...

Sooo nauja dalis.
Lauksiu nuomonių ir vote.
Sori už klaidas.

Likimas // Z.MWhere stories live. Discover now