12 dalis.

4.3K 203 14
                                    

Perrie pov.

Tas žmogus nenormalus, nes daugelis tokiu metu miega, o jei dar pakeltų mano tėvą su pamote. Man būtų AMEN.

Atidariusi langą pajaučiau skausmą kaktoje. Jis pataikė man į galvą. Persisvėrusi pamačiau, kad ten Zayn. Nesupratusi pažiūrėjau į jį.

-Leisk įlipti į vidų, - jis pasakė ir greitai pradėjo lipti vijokliais.

Aš greitai pasitraukiau. Greitai pajutau šiltas rankas ant liemens. Buvau atsukta į Zayn.

Norėjau jį atstumti, bet jis dar labiau mane prispaudė prie savęs. Noriu nutraukti su jais visais visus ryšius.

-Žinau, kad bučiavaisi su Louis. Daugiau jo NEBUČIUOK,- Jis vos nesušaukė. Aš išsigandau, kad jis gali prikelti mano tėvus. Pradėjau juos taip vadinti, nes pamotė man labai gera, o tėvas... pamatysiu rytoj.

-Zayn, nešauk. Jis mane pirmas pabučiavo, o ne aš. Ir iš vis, kokią teisę turi man nurodinėti? Tu man ne vaikinas ar kas nors kitkas, tad baik, - piktai tariau. Jis į mane pažiūrėjo savo rudom akim ir tarė:

-Tu esi MANO Perrie, MANO. Įsidėmėk,- Jis tarė ir staigiai pabučiavo. Aš greit į atstūmiau ir trenkiau antausį. Jo veidas pasisuko į kitą pusę. Jis pažiūrėjo į mane juodom akim. Aš labai išsigandau.

-Nedrįsk man daugiau trenkti,- su tais žodžiais jis paliko kambarį. O aš bandžiau susigaudyti kas čia buvo. Nuėjau iki lovos ir atsisėdau. Aš ką tik trenkiau Zayn Malik. O Dieve kaip aš prisidirbau.
-----
Ryte atsikėliau anksti, nes beveik negalėjau užmigti po įvykiu naktį. Nuėjau į vonią ir atlikau savo reikalus. Pasidažiau lūpas ir nuėjusi prie spintos, pasiėmiau juodus plėšytus džinsus ir juodus marškinius. Šiandien būsiu visa juoda.

Nusileidau į apačią pamačiau lėkštę su blynais. Pamotė pamačiusi mane nusišypsojo.

-Sėsk valgyt, nenoriu, kad vėliau  susirgtum,- ji nuėjo į svetainę. Aš greit pavalgiusi nunešiau lėkštę į kriauklę ir jau norėjau plauti, bet mane sustabdė balsas.

-Neplauk, o eik į mokyklą. Nenoriu, kad pavėluotum,- pasakė tėvas ir pabučiavo į kaktą. Aš nesupratusi nuėjau. Nuo kada jis man toks geras? Nesuprasi jų. Pasiėmiau kuprinę ir išėjau į mokyklą.
-----
Įėjau į tą pragarą ir vėl išgirdau patyčias. Jau buvau atpratusi nuo jų. Bet žmonės nesikeičia. Nuėjau prie spintelės. Man ją atidariusi iškrito lapelis.

Išlanksčiusi pamačiau, kad jame parašyta...

Ačiū, kad skaitėte lauksiu jūsų vote ir nuomonių.

Likimas // Z.MWhere stories live. Discover now