23 dalis.

3.9K 162 5
                                    

Lauksiu nuomonių. Nebus nuomonių, nebus kitos dalies.

Perrie pov.

Išgirdau, kad kažkas lūžta. Per namus nuaidėjo didelis garsas. Greit pradėjau ieškoti ko nors apsigynimui. Kambaryje durys išvirto ir aš labai išsigandau. Atsisukusi pamačiau kažkokį vaikiną. Jis pažiūrėjo į mane.

-Ką gi mes čia turime? Ogi Malik lėlytę,- nusišypsojo savo kraupia šypsena. Aš pradėjau trauktis nuo jo, bet netrukus atsitrenkiau į sieną. Jis tik dar labiau išsišiepė ir pradėjo greitai judėti link manęs.

Pabandžiau prabėgti pro juos, bet vienas sugavo mane ir prispaudė skudurą prie nosies. Muisčiausi kiek tik galėjau, bet tuoj viskas pradėjo lietis ir aš praradau sąmonę.

Zayn pov.

Tvarkiau reikalus su John. Tas suskis vogė mano pinigus. Dar manė, kad nepamatysiu. Na dabar gavo atsaką už tai.

-Aš klausiu kur mano pinigai,- nutaikiau į jį ginklą.

-Nežinau apie jokius pinigus,- jis dar kartą kartoja savo suknistą melą.
Norėjau vėl jo klausti, bet mane nutraukė telefono skambutis. Prisiekiu, aš ta žmogų nudėsiu.

-Klausau,-suurzgiau. Neturėjau nuotaikos kalbėti.

-Malik, kalbėk gražiau, jugi nenori, kad kažkas nutiktų tavo lėlytei,-nusijuokė savo kraupiu juoku... Karlas? Ką tas kopūstgalvis paisto? Perrie yra namuose, nebent...

-Ką čia nusišneki?-dar pikčiau pasakiau.

-Pasiklausyk,- jis nusijuokė ir išgirdau savo meilės balsą.

-Zayn,- ji tyliai sušnabždėjo.

-Perrie! Kur tu? O dieve,- pradėjau šaukti ir vaikščioti.

-Matai, Malik, jei mes ją nudėtume, mudu būtume atsiskaitę. Taip? Taip,-jis pradėjo juoktis.

-Net nebandyk jos liesti, tu niekše,- suurzgiau.

-Jos laikas tiksi Malik. Tik Tak,- su tuo jis padėjo ragelį.

-Po velnių,- sušukau ir mečiau telefoną į žemę.

-Baigiam su šiuo mulkiu, turime svarbesnių reikalų,- sušukau ir įsėdęs į mašiną pradėjau važiuoti prie galinių vartų. Jis ne su tuo žmogumi prasidėjo.

Ką jis turėjo galvoje atsiskaitę? Ai tiksliai. Aš jugi nužudžiau jo sužadėtinę. Ta kalė buvo tikra kekšė. Parsidavinėjo kiekvienam, o prie jo elgėsi kaip angelėlis. Vieną dieną, ji atėjo su šautuvu ir bandė mane nušauti, bet aš greičiau reagavau, todėl ji krito pirma. Ji atėjo pas mane prašyti valdžios arba pasakys, kad aš ją išprievartavau, bet kai nesutikau, tada viskas ir prasidėjo.

Perrie pov.

Buvau pririšta prie kėdės. Net nežinau kur esu. Visą tą laiką buvau atsijungusi.
Durys sukrabždėjo ir pro jas įėjo kažkoks vyras, gal tiksliau vaikinas.

-Jaučiu tau įdomu kodėl tu čia? - atsipūtęs paklausė jis. Àš tylėjau.

-Ogi todėl, nes Malik nužudė mano sužadėtinę ir aš noriu jam atsikeršyti, o tu esi didžiausias lobis. Tada mudu būtume atsiskaitę. Jis nužudė mano meilę, o aš jo,- jis pradėjo juoktis ir priėjęs prie manęs pradėjo liesti. Bandžiau kiek galėdama trauktis, bet veltui.

-Tu tokia graži, tavo kūnas tobulas, taip ir norisi jo paragauti,- sumurkė ir krimstelėjo ausies spenelį. Aš pradėjau verkti. O Dieve, Zayn, kur tu, kai tavęs reikia?

Jis pradėjo bučiuoti kaklą ir sagstyti mano marškinius.

-Tau niekas nepadės. Niekas,- jo ranka atsirado ant krūties ir ją spustelėjo. Aš pradėjau dar labiau verkti. Manimi pasinaudos rūsyje ir dar kažkoks maniakas. Atsegęs marškinėlius jis juos praskietė ir greit nutraukė, tad likau prieš jį pusnuogė. Jis nusimovė savo marškinėlius ir pradėjo mauti mano džinsus. Aš pradėjau dar labiau muistytis. Vaikinas numetė juos kažkur, toliau sekė mano liemenėlė.

-Jos tokios dailios, - jis palietė vieną krūtį su liežuviu. Tiesą sakant tai buvo malonu. Net labai. Kas man darosi? Mane tuoj išprievartaus, o aš jaučiu malonumą.

Pajutau, kaip jo ranka lenda man po kelnaitėmis. Jo pirštai pradėjo judėti. Vos laikiau aimanas. Kas man darosi? Man tikrai malonu.

-Matau, kad tau patinka,- jis sušnabždėjo į ausį ir pradėjo bučiuoti kaklą, bei jį kandžioti. Išleidau tylų atodūsį. Jis pakilęs nuo kaklo, pabučiavo lūpas. Su viena ranka, jis suspaudė krūtį. Išleidau tylią aimana ir greit jo liežuvis kovojo su mano, o su kita ranka jis judėjo greičiau. Jutau kaip artėju link pabaigos.

Jis būtų tai tęsęs, bet durys buvo išverstos ir pro jas įėjo...

Demm pagaliauu. Ačiū, kad skaitėte. Lauksiu jūsų nuomonių ir vote. Klauskite jei kas.Žinau, dabar galvojat, kad Perrie kekšė.

Likimas // Z.MWhere stories live. Discover now