Bir Milyon Olan İkra Ailesine

21.3K 668 128
                                    


Pek sevgili İkra okurları! İkra bir milyon okunma oldu! Bu aile, dallandı budaklandı ve nerelere geldi. Beni hepiniz çok mutlu ettiniz. Her birinize beni desteklediğiniz için, kitabı okunmaya layık gördüğünüz için çok çok teşekkür ederim. Ben yazmasaydım bu hikaye olmazdı belki, ama sizler olmasaydınız buralara gelemezdik.

Sizleri sevdiğimi her zaman söyledim. Bölümler gecikiyor haklı olarak sitem ediyorsunuz, kızıyorsunuz ama biliyorum ki bu hikayeye olan sevginizden dolayı. Gecikmeler için kızdığınızda üzülsem mi yoksa sevinsem mi bilemiyorum. Ama cidden bölümler yazılmış ve tamamlanmış olmuyor. Son cümleyi yazar yazmaz paylaşmaya çalışıyorum. Cidden, inanın bana. Sizi beklettiğimde sanıyor musunuz ki benim vicdanım rahat ediyor? O yüzden elimden geldiğince bölümleri uzun tutuyorum ve bittikçe atıyorum.

Sezon finalini yapmış olduk. Bir sezon, bir yıldan fazla zaman geçirdik beraber. Ben beraber geçirdiğimiz zamanlardan kıvanç duyuyorum, inşallah siz de benimle aynı duygulardasınızdır. İnşallah daha nice güzel beraber olacağımız zamanlara.

Sezon finalindeki her yorumu okudum. Cevap vermeye de çalıştım. Görmediklerim, atladıklarım varsa affola. Yorumlara bakınca kimileri sevmiş bölümü, kimileri de hiç beğenmediğini söylemiş. Hatta şöyle yorumlar da var :
"Kaan bunu yapar mı? Yazar saçmalamış."
"Bi mutlu olamadılar!"

Ne diyeyim yahu, haklısınız. Bir türlü mutlu olamıyorlar. Ama Sümeyye ' nin dediği gibi kitabın olayı bu, kimyası bu.
Onların aşkını yücelten de bu değil mi zaten? "Yükselip yükselip arşa mı değecek bu aşk!" diye söylenenleri duyar gibiyim. Belki de bu aşk gerçekten semalara çıkacaktır, kim bilebilir?

Bölümü okuyan, beğenen, yorum yapan herkese de teşekkür etmeyi kendime borç biliyorum :)

Gelelim sezon finali hakkındaki açıklamaya. Baştan söyleyeyim, sezon finali olması gereken yerde oldu. Çünkü bu bölüm hikayeyi olaylar bakımından tam da ikiye bölüyor.

Bu verdiğimiz arada da elimden geldiğince bölüm biriktirmeye bakacağım. Diğer sezon bölümlerin daha sık gelmesini hepimiz isteriz :)

En çok sorulan soru da şu: İkinci sezon ne zaman açılacak?

Şöyle ki, ben lise öğrencisiyim. Tazecik, körpecik kız kardeşinizim yani. Bu yüzden, bölüm de biriktirebilmek adına ikinci sezonu sene sonunda, yazın başında açmaya niyetliyim. Çok uzun değil bence :/ Zaten şunun şurasında ne kaldı hazirana? Yazdıkça da kendi sayfamdan kesitler paylaşmaya çalışacağım. Belki yeni sezon için fikir edinmenize sebep olur.

100K olduk diye havalara uçtuğum zamanlarda yazdığım kutlama ve teşekkür yazısından epey sönük oldu bu konuşma. O zamanlar yüz bin olduğunda nasıl sevindiysem, şimdi yine o kadar seviniyorum aslında. Ama bu sevincimin üzerini kaplayan kara bulutlar tüm ülkeyi de kendi karanlık gölgesinin altına almış bulunmakta. Ülkemizin içinde bulunduğu vaziyet her insan gibi beni de üzüyor. Bu yüzden mutluluğum buruk, eksik. Söylenecek çok şey var. Yanan çok can var. Şehit haberleri, patlamalar, cenazeler...
Ne söylesem az gelecek, ne söylesem gidenleri geri getirmeyecek. Ama biliyorum ki Allah katında hiçbir güzellik mükâfatsız kalmayacağı gibi hiçbir kötülük de cezasız kalmayacak. Biraz olsun bununla avunuyorum işte.

Dua etmekten başka da elimizden bir şey gelmiyor. Bu yüzden bol bol dua edelim. Elimizdeki bu sihirli güç her şeyden çok daha güçlü. Avcumuzu açmasını bilelim.

İnşallah tez vakitte vatanımız tüm kötülüklerden arınır.
Barış içinde,huzur içinde, hep beraber, ayırım yapmaksızın yaşayabilir hale geliriz.

Tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah'a emanet olsun. Haydi eyvallah millet!

Tubanurakgun

İKRADove le storie prendono vita. Scoprilo ora