ATEŞE AŞIK KELEBEK • BÖLÜM 4 •

7.8K 453 47
                                    

Barışla yaptığımız anlaşmadan sonra moda kafe'ye uğrayıp organizasyon için çalışmalara başladım Didem benim en değerli dostumdu ve ona en güzel doğum günü partisini hazırlamak istiyordum...

Uzun ve yorucu bir günün ardından eve geçip ayaklarımı koltuğa uzatmanın hayaliyle eve doğru yürürken aklım yine Ateşe gidiyordu.

Onun üzgün olması benim kırık olmam aslında üzülüyordum ama yapabileceğimiz hiç bir şey yok maalesef herkesin kendi hayatına bakması gerekiyor. Ne kadar zor olsa da ..

Eve çıkarken onun kapısının önünden geçtim ve onu bu sefer görmeden yukarı çıktım alışmıştım galiba birinin beni sürekli kolumdan çekip oradan oraya savurmasına. Eve girer girmez kendimi koltuğa bıraktım. Ruhen ve bedenen çok yorgundum.

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸

Sabahım ilk ışıkları ile tutulmuş boyunumun ağrısıyla kalktım. Sanırım dün gece koltukta uyuya kalmıştım. Etrafa bakındığımda Didemi göremeyince odasına gitmeye karar verdim.

''Günaydın.''

Didem'in yatağının üstünde hem zıplıyor hem onu gıdıklıyordum ikimizde kahkahalarla eğlenirken kapının çalmasıyla durdum ve kapıyı açmaya gittim Didem de arkamdan geliyordu . Kapıyı açtığımda gelen kişinin Barış olduğunu gördüm.

''Hoş geldin.''

''N'aber sevgilim?''

''Ohaa çüüüşş ne oluyor lan!''

Didem'in bu tepkisini ikimizde kahkahalarla karşılık verdik ev bizim sesimizle yankılanıyordu adeta. Dideme bir açıklama yapmadan barışı da alıp salona geçtik Didem de koşarak yanımıza geldi.

''Ne oluyor ne sevgili mi?''

''Biz çıkıyoruz.''

''Bakın şu mutlu günümde kafa bulmayın benle!''

Didem'in saf saf bakan yüzünü görünce onu alıp koltuğa oturttum yanına oturup açıklama yapmaya başladım bunu haketmişti galiba.

''Şimdi Ateş geldi ve beni rahat bırakmıyor ya bende Barışı sevgilim olarak tanıştıracağım oda peşimi bırakacak.''

Didem bir süre algılama problemi yaşamış olacak ki öylece yüzümüze baktı daha sonra barışa dönüp;

''Barışcığım yumruklara hazır ol çünkü muhtemelen Ateş seni gördüğü yerde ağzını burnunu kıracak.''

''Bizim elimiz armut toplamaz merak etme.''

Bir an araya girmem gerektiğini hissettim ve konuya dahil oldum.

''Tabi ki de öyle bir şey olmayacak ikisi de aklı başında adamlar niye kavga etsinler demi.''

''Sen git onu Ateşe anlat canım. kendisi saf öküz olduğu için.''

''Yok canım yapmaz hem yapsa karşısında beni bulur.''

Bir an içimde bir sıkıntı oluşmadı desem yalan olur. Acaba vaz mı geçsem diye düşündüm ama hayır yapamazdım. Omuzları mı dikleştirdim ve kendime gelmeye çalıştım.

''Hadi kalkın akşama parti var gençler!''

''Hadi hazırlanalım enişteciğim sende bizi kuaföre bırak lütfen!''

Hep birlikte evden çıktık barış bizi kuaföre bırakmıştı Didem nasıl bir saç yapacağına bir türlü karar veremezken ben sade dalgalı bir model tercih etmiştim.

Ateş mi? 2 gündür onu görmüyorum açıkçası doğum gününe gelip gelmeyeceğini bile bilmiyorum Didem onu davet etmişti fakat Ateş geleceği ile ilgili net bir cevap vermemişti

ATEŞE AŞIK KELEBEK •Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin