ATEŞE AŞIK KELEBEK • BÖLÜM 21 •

3.7K 218 11
                                    


Öylece yerde duran gelinliğe baktım, daha sonrada öfke dolu olan Barışın yüzüne, bir çıkmazın içindeydim ve yolun sonu karanlıktı..

Öfke dolu gözlerle bana bakan barış daha fazla bir şey söylemeden odadan çıktı ne yapacağımı bilmez halde odanın içinde dolanıyordum. Çaresizdim ve bu çaresizlik beni deli ediyordu ! Yerde duran gelinliği öfkeyle duvara doğru savurdum gözümden akan yaşlar sakinleşmeme izin vermiyordu yarın evlenecektim ve elimden gelen hiçbir şey yoktu. Yapabileceğim tek şey Ateşi beklemekti.

Nasıl akşam olduğunu anlayamamıştım hava kararmış ve ben 4 duvar arasında sıkışıp kalmıştım. Aklımda bin bir tilki dolanırken kendimi dizginlemem pek kolay olmuyordu. Ama kendimi dizginlemem ve sakin olmam gerekiyordu. Ateşe güveniyordum ve o ben hallederim diyorsa hallederdi onu beklemem gerekiyordu ve bende öyle yapacaktım.

                                                                                 ***

Etrafımda bir sürü makyöz ve kuaför vardı. Biri saçımdan çekiştiriyor biri tırnağıma oje sürüyor biri makyajımı yapmaya çalışıyor bense koltukta öylece kalakalmış onları izliyordum. Birazdan "Yeter!" diye bağıracaktım doğrusu fazlasıyla bunalmıştım. İçeriye birden barış girince kendimi onun karşısında güçlü durmak açısından toparladım.

"Bitmedi mi?"

"Bitti barış bey."

Diyen adam saçıma bir toka daha taktıktan sonra benden uzaklaştı etrafında ki adamlara göz işareti yaparak hareket etti ve birlikte odadan dışarıya çıktılar bense yerimden kalkmadan öylece aynadan arkamda duran barışa bakıyordum. Yavaşça bana doğru yaklaştı.

"Melek gibisin.."

Hiçbir tepki vermeden öylece yüzüne baktım. Elini omzuma koyduktan sora geceliğimin askısını yavaşça indirdi. Hızla kendimi ileriye doğru attım ve oturduğum yerden kalktım.

"Kes şunu!"

Öfkeyle yüzüne bakıyordum bana bir 1 santim dahi yaklaşsa midem bulanıyordu bana dokunması beni çıldırtıyordu!

"Eminim gelinliğinde sana çok yakışacaktır."

"Asla giymeyeceğim!"

Sessiz bir kahkaha atarak adımlarını bana doğru hareket ettirdi.

"Elbette giyeceksin."

O bana yaklaştıkça ben kendimi ondan uzaklaştırıyordum. Ellerim arkamdaki duvarı hissedince içimden ağız dolusu küfürler ettim neden hep duvar yahu !

"Giymeyeceğim!"

Bir anda büyük bir adım atarak önümde beliriverdi nefesini nefesimle karıştırırken vücudum adeta kilitlenmişti. Bir anda eli boğazıma sarıldı ve sıkmaya başladı nefes almam güçleşmişti. Elimle sıkmasını engellemeye çalışsam da gücüm pek etkili olmuyordu.

"O gelinliği giyecek ve benimle el ele o salona ineceksin!"

"Giy..me..ye..ce..ğim."

Kısık ve kesik bir sesle zorda olsa söylemiştim. Giymeyecektim eğer hayatımda gelinlik giyeceksem bu Ateşle düğünümüzde olacaktı! Ama barışla asla!

"Biliyor musun fazla güzelsin üzerimde etkin çok fazla ama istediklerimi yapmazsan kötü bir adama dönüşebilirim o yüzden uslu bir kız ol bende senin canını bağışlayayım."

Elini sertçe boğazımdan ayırdı ve beni duvara yapıştırdı. yüzünü yüzüme değdirdi yüzümü sağ tarafa yatırdım ve ona bakmamak için çabaladım.

ATEŞE AŞIK KELEBEK •Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin