- 1

3.5K 89 17
                                    

(Just a reminder for moí: Published: 2016-04-04)

Och... Kom ihåg att detta bara är första delen, så ha inte för stora förväntningar på den ;)) Den kommer igång ordentligt senare!

Enjoy!<3 ;))

___

OLIVER

Det var en sådan där kväll som man hoppas bara kunna släppa loss under.

Fest.

Alkohol.

Brudar.

Det var länge sedan jag var ute senast. Jävligt länge sedan, säkert en månad. Och det kändes verkligen som om det skulle hända något speciellt ikväll. En månad betydde ju trots allt fyra veckor utan ett enda ligg. Jag var så sugen att det pirrade i hela kroppen.

"Det ska bli så jävla najs!" Markus såg entusiastiskt på mig och log brett. Vi hade haft lite förfest hemma hos honom och hans andedräkt luktar därför redan alkohol.

Jag nickade medhållande. "Vems fest är det ens?" undrade jag sedan.

"Kalle, heter han, tror jag.", svarade han och flinade. "Han är en polares, Isac - du vet? -, kusin."

"Du känner så jävla många, hur ska jag kunna hålla koll på alla?"

"Skriv upp dem, vetja!" Markus knuffade lekfullt till mig på axeln innan han svängde in på en gata och stannade vid en port. Musiken hördes enda ut på gatan och i fönstren på tredje våningen syntes människor dansande och hoppande. Det såg redan fullt ut, även om klockan inte ens var elva.

Vi tog trapporna tre våningar upp och brydde oss inte om att knacka på, utan klev bara rakt in. Ingen skulle ändå hört oss på grund av den höga musiken och basen som fick hjärtat att bulta i takt. Det luktade alkohol, rök och svett.

Jag lämnade Markus i hallen tillsammans med några tjejer i svart och tog mig till köket. Vanligtvis brukade jag och mina polare ta med egen alkohol, men idag hade allt försvunnit under förfesten. Så jag fick nöja mig med den halvfulla flaskan starköl jag hittade på diskbänken. Det såg ändå inte ut som om någon hade gjorde anspråk på den. Inte brydde jag mig heller om någon spetsat den med något - konsekvenserna på det fick jag ta senare i så fall.

När jag tömt ölen klämde jag mig förbi de några fulla ungdomar som pratade och skrattade högt, för att ta mig till vardagsrummet. Låten som dånade ur högtalarna hade jag aldrig hört förut, och det var heller inte något jag hade någon lust att lyssna på. Den var alldeles för smörig och lik alla andra låtar som spelades på radion för mitt gillande.

"Hej", hörde jag någon säga högt bakom min rygg. En hand las på min överarm och klämde till.

Ett brett flin spreds på mina läppar vid åsynen av de långa, ljusrosa naglarna på den lilla handen. Jag vände mig om och fastnade med blicken på en liten, blond tjej med ett flirtigt leende på de fylliga läpparna.

"Hej", sa jag högt tillbaka för att försöka överrösta musiken. "Vad heter du?" Jag klev ett steg närmare henne.

"Värst vad du var rakt på sak", sa hon och skrattade lätt. Sedan bet hon sig i läppen och såg på mig med kisande ögon. "Det gillar jag. Sara, heter jag."

"Oliver", sa jag och la en hand på hennes midja. "Lust att dansa?"

Sara nickade och drog med mig ut på det lilla dansgolvet som fanns mellan soffbordet och balkongdörren. Vi trängde oss in mellan svettiga kroppar så att vi hamnade någonstans i mitten.

Jag vet inte hur lång tid det tog innan hon la armarna om min hals och kysste mig hårt och ivrigt, kanske en timme. Jag var snabbt med på noterna och kysste henne tillbaka och la armarna runt hennes midja för att trycka henne mot mig.

"Så jävla snygg", flämtade hon mot mina läppar och flinet spreds åter på min läppar. "Vill du dra någonstans?" undrade hon sedan med en viskning mot mitt öra.

Som svar kysste jag henne djupt med tunga, innan jag tog hennes hand och drog med mig henne mot andra sidan vardagsrummet. Det första rummet var redan upptaget av två tjejer som hånglade mot väggen. Det andra rummet skulle man också kunna säga var upptaget, men bara av en person.

Markus låg mitt på golvet i en konstig ställning och sov.

"Vad fan?" mumlade jag frågandes med en rynka i pannan. Hur mycket hade han druckit egentligen?

Med en suck släppte jag Saras hand och satt mig istället på huk bredvid Markus. Jag skakade honom lätt i kroppen, men han rörde inte ett finger.

"Markus!" väste jag i hans öra, utan resultat. Jag himlade med ögonen, innan jag slog till honom över kinden. Han fick skylla sig själv för att ha däckat i en okänd persons sovrum. Till min lättnad fladdrade hans ögonlock till och han slog sömndrucket upp dem.

"Va?" frågade han och såg på mig med suddig blick.

"Hur mycket har du druckit?" undrade jag och lutade mig över honom med ett snett flin på läpparna. "Du var helt borta."

Markus verkade inte ha reagerat på min fråga, utan tittade mot dörren som fortfarande var halvöppen, där Sara fortfarande stod med en undrande min. "Sexig brud", sluddrade han och höjde slappt ena handen för att peka.

"Mm, det är Sara", sa jag och tog tag i hans armar för att dra upp honom på fötter.

"Vill du knulla?" Markus fråga fick mig att skratta till och Sara såg tveksamt på honom.

"Jag vet inte..." svarade hon och såg på mig för hjälp.

"Markus, sluta var så oförskämd!" utbrast jag och försökte se allvarligt på honom, även fast skrattet hotade att bubbla ur mig.

Sedan förvånade Markus oss båda genom att vika sig dubbel och kräkas över mattan.

"Ew, äckligt", konstaterade Sara och tog ett steg bort från dörröppningen.

Jaha, tänkte jag en aning besviket. Nu var min kväll över. Jag tog tag i Markus arm och drog den över mina axlar för att stödja honom.

"Ledsen Sara, men jag måste få hem honom", sa jag när jag gick förbi blondinen ut i vardagsrummet. Hon var ändå inte så snygg, så det var ingen stor förlust.

Jag brydde mig inte om att vänta på ett svar från henne utan klämde mig bara ut till hallen, tog på mina egna skor och hjälpte Markus på med sina, innan jag återigen hjälpte min vän nerför trapporna och ut genom porten påväg på busshållplatsen som skulle ta oss hem.

___
FUCKBOII

Inte supernöjd med första kapitlet, men va ska man göra? (- skriva om det?) Nästa del är nog bättre i alla fall och jag kan informera om att den kanske till och med kommer upp på onsdag. Tänkte köra på den här på ett rätt högt tempo (mm och så får vi ju se hur det går med det...)

Det regnar i utanför mitt fönster, men ha det gött! (Rösta gärna! <333) ((:

//Fridahahaha

xoxo

UtmanadWhere stories live. Discover now