Duyuru

7.6K 316 41
                                    




HİKAYEYE DEVAM ETMEK İSTEYENLERİN OKUMASI RİCA OLUNUR...

Merhabalar... Yaklaşık 6 ay belki de çok daha uzun bir süre sonrasında sizlerleyim. Bu konuşma için çok fazla prova yaptığıma ve binlerce kez aynı cümleleri beynimde tarttığıma emin olabilirsiniz. Söylemek istediğim birkaç şey var nitekim.

Öncelikle geri dönüyorum.

Evet, bu sefer kararlıyım.

Açıkçası dönmekten korkuyorum çünkü tekrar tutunabilecek miyim emin değilim ama elimden gelenin fazlasını yapmak için çabalayacağım. Wattpad'den çok soğumuştum, kaba tabirle resmen tiksinmiştim fakat dış etmenlerle bir işim olmadığını bildiğim için hepsini unutmaya karar verdim. Burada bir yarış için bulunmayacağım, hikayemin 1 milyon kez tıklanması için veya en popüler olmak için bulunmayacağım.

Burada, sizleri gerçekten sevdiğim için, yazı yazmayı gerçekten sevdiğim için bulunacağım ve bu yüzden ''Geri dönüyorum'' diyebilmek benim için zor değil. Korkularım var fakat aşacağım.

İçsel durumumu bir kenara bırakıp Kiralık Katil hakkında konuşmam gerekirse sizleri yeniliklerin beklediğini söyleyebilirim.

Kurguda çok köklü olmasa da değişilik yapacağım fakat bu düzenlemeleri kitabı bitirdikten sonra yapmak istiyorum. Yani şimdilik olduğu gibi kalacak.

Gelecek bölümler için de sizi ilgilendiren bir durum söz konusu. Şöyle ki Kiralık Katil için 3 ya da 2 kitaplık bir kurgu var aklımda. Bir kitaba sıkıştırmayacağım. 3. kitap ise şimdilik ihtimal ki daha 1. kitap bitmeden ondan konuşmanın lüzumu yok.

İlk kitap, aklımdaki kurguya göre sona yakın. Yaklaşık bir 70 sayfası daha vardır ama ben bölümleri uzun yazdığım için bunun en fazla 5-6 bölüme tekabül edebileceğini düşündüm.

Hem kendimi yormamak adına, hem de uzun bir aradan sonra dönüp birden kitabı sonlandırmış olmamak adına çok uzun bölümler yazmayı düşünmüyorum. 4-6 sayfa arası idealdir.

Bu durumu sevmeyip, itiraz edebilirsiniz fakat içime sinen yöntem bu ve kararımdan geri dönmeyi düşünmüyorum. En azından bir 15 bölüm daha yazabilmiş olmak istiyorum.

Yeni bir sistem de var aklımda. Her hafta pazar günü Kiralık Katil'i düzenli olarak yayımlamak gibi. İstisnai durumlarda, sınavlarımın beni çok yorduğu zamanlarda gecikme olabilir ama bu programa uymaya çalışacağım. Umuyorum ki sizler de bu programı benimseyebilirsiniz.

Söyleyecek başka bir şeyim de yok şahsen. Ara vermiş olduğum için üzgün değilim, bu sürecin beni iyi etkilediğini ve iyileştirdiğini düşünüyorum. Üzüldüğüm tek şey sizleri beklentide bırakmış olmam fakat bunu da telafi edebilmek için elimden geleni yapacağım.

Burayı bıraktığım gibi bulmayı beklemiyorum, gidenlerin, kalanların, yeni gelenlerin olduğunu biliyorum. Hepinize, bugün yazı yazmamdaki kişiliğime katkı sağladığınız için teşekkür etmek istiyorum.

Sizleri seviyorum. Ve umuyorum ki seviliyorumdur. :)

Bu haftaki değil, bir sonraki pazar gününde görüşmek üzere... (Sınavlarımdan dolayı bu hafta yayın yapamayacağım.)

BATAKLIKWhere stories live. Discover now