Capitolul 1-În care King face cunoștință cu Blake

7K 275 29
                                    

Ashley

A coborât cu săruturile de pe linia maxilarului până la gât, ca apoi să îmi dezmierde sânii si sfârcurile cu limba lui, ma simțeam bine, nu stiu ce sa zic, însă de fiecare dată când închideam ochii îi vedeam chipul satenului din biroul tatei, i-am simțit mâna cum îmi cobora pe coapsă, trăgând încet de marginea lenjeriei mele, eu tresărind si punandu-i mâinile pe piept, dandu-l jos de pe mine.

-Nu pot să o fac... Mormăi eu, ridicandu-ma în picioare, cautandu-mi cu privirea hainele, insfacand repede sutienul de undeva de pe birou, luandu-mi-l si închizând capsele cu repeziciune.

-Dar iubito... Șoptește el prinzandu-ma de mana si tragandu-ma peste el în pat, eu rânjind atunci când i-am simțit erecția între picioarele mele.

-Scuze scumpule, dar nu azi... Îi spun eu lui Fabio, ridicandu-ma iar, si recuperandu-mi pantalonii de pe undeva de prin cameră, tragandu-i pe mine.

-Si eu cum rezolv asta? Zice el furios, arătând spre prietenul lui, care era sculat de-a binelea.

-Poți rezolva asta si singur... Iar dacă nu, cheam-o pe Katny... Zic eu tragandu-mi puloverul peste cap.

-Stai, tu știi? Întreabă el terifiat, eu dandu-mi ochii peste cap, si tragandu-mi geaca pe mine.

-Nu sunt proastă, si nu te teme, daca chiar țineam la tine, păcat că nu o fac- zic eu dând din gene si făcând botic- probabil erai mort de mult, însă trebuie să recunoaștem, toata chestia asta pe care noi o numim relație, e doar teatru, si trebuie să se termine azi, nu te bucura prea mult, dacă nu erai un agent bun si loial, erai de mult pe fundul prapastiei, insa scapi momentan doar din această cauză... Oftez eu dramatic, luandu-mi tocurile negre, ca si restul hainelor, de 15 cm, cu toc cui în picioare, ca după să îmi caut geanta prin cameră.

-Dar dragoste, cum adică să se termine? Nu poți face asta... După atata timp? Întreabă el disperat, de parcă chiar i-ar păsa ca îi dau papucii, sunt conștientă că ii este doar frica (,) ca fratii mei sau tata ii vor veni de hac, si o vor face, de aceea il crut eu în seara asta, fiindcă si așa nu va scăpa si  am hotărât să îl las să se mai bucure de încă o noapte de sex cu preafututa lui Katny, ca după să moară amândoi...

-Așa bine, iar pentru cultura ta generală, au fost doar două luni... Pa, pa, dulceata... Zic eu ieșind din camera, dandu-mi dintr-o singură mișcare a capului parul intr-o parte.

Am urcat în mașină, exact atunci când Katny a intrat pe ușa blocului, eu doar dandu-mi ochii peste cap, si demarând în forță de pe loc, gonind pe străzile pustii ale New York-ului, nici nu aveau cum să fie altfel, era o oră târzie, undeva trecut de 3, felinarele luminând doar din când în când, mai scoțând la iveală umbra unui "vânzător" de droguri, care își aștepta obosit clienții, ca după să meargă și să tragă un pui de somn, ca a doua zi, să o ia de la capăt, doar eu eram plină de energie, si aveam o poftă mare de a participa la o cursa, însă era Marti, iar în această zi a săptămânii, cursele se termina destul de devreme, la ora asta, cam toți piloții, fiind beti sau dorogati pe la vreun colt.

***

Am coborât obosita din mașină, după 2 ore de colindat orașul, intrând în casă, mijind ochii pentru a mă obișnui cu lumina atunci când am aprins becul din hol, mi-am dat pantofii jos, abandonandu-i lângă celelalte perechi de încălțăminte, oftând fericita, parcă simțeam cum picioarele mele primesc un masaj de la Dumnezeu, tocurile acelea au fost criminale.

Am urcat scările fără să privesc pe unde merg, lovindu-ma de un trup solid, ridicând ca arsă capul ca sa vad de ce perete m-am izbit, dând de ochii verzi, sau albastrii ai satenului, nu îmi prea puteam da seama în lumina difuza de pe hol.

WildWhere stories live. Discover now