Capitolul 18-In care asa ca daca vrei sa mai apuci ziua de mâine, taci

3.3K 170 320
                                    

Blake

Nu îmi vine să cred că i-a făcut toate astea, adică da, merită să se razbune, însă a fost atât de dură... si am crezut că imi vărs matele atunci când i-a străpuns ochiul, cât despre vestea despre Conor, nu îmi pasa, incat eu l-am alergat prin tot orașul, si la propriu, si la figurat, ca să îl aduc lui Zo, care l-am făcut una cu pământul, are forta micuța, nu gluma...

-Deci cum e să stai cu Hendersonii? Ash are încă prostul obicei de a umbla doar în lenjerie intimă la cinci dimineața? Întreabă Dylan între timp ce își turna un alt pahar le Whisky în pahar.

Eram în foișorul din spatele casei, el încercând să mă înbete pe mine, fiindcă după cele văzute în ultimele două zile, parcă îmi e frică să dorm cu cele două micuțe in casa...

-Eh, eu nu am văzut-o, poate s-o fi liniștit... am văzut-o în lenjerie doar de vreo două sau trei ori... Ore un corp frumos, nu gluma... Zic eu puțin mai bâlbâit, se pare că a reușit să mă afume puțin.

-Stiu si eu, iubește să înoate pisica, si ce solduri, numai cât poți sa te abții sa nu le atingi... Oftează, fiind mai beat decât mine, ma bucur ca nici unul dintre noi nu o să își mai amintesca nimic din ce pălăvrăgim aici...

-Stiu, stiu, e frumoasă, si poate să aibă și inima in zilele ei bune, însă daca o prinzi când e furioasa rău, vai de curu' tău, ești mort! Mort am zis! Ii spun zâmbind prostește, imaginandu-mi-o pe micuța satena sau bruneta, sunt atât de beat, în diferite ipostaze, care de care mai neortodoxe.

-Stiu, Blanke, însă ce sâni, rău îmi pare ca nu am avut ocazia niciodată să îi ating! Zice, gresindu-mi numele, suntem doi beți nebuni care vorbim despre o altă nebuna!

-Da, ce păcat... Oftez teatral, ma bucur ca nu sunt indeajuns de beat si tantalau încât să îi pun totul pe tavă!

-Ce faceți băieți? Ii aud vocea duioasă din spatele meu, amândoi tresărind.

-Bine scump-o, vrei sa vezi cum decurge discuția dintre doi oameni beți? Întreabă Dy studiind-o din cap până în picioare... Purta doar niste pantaloni roșii extrem de scurți, si o bustiera roșie, peste având un capot subțire de mătase... fata asta nu știe sa se îmbrace? E Decembrie, si aici stă sa ningă, pe lângă asta, nu cred că e sănătos sa vreau sa ii scot ochii lui Dylan!

Își trece plictisită o mana prin par, zambindu-mi pe furiș, ca dupa să se apropie de scaunul meu și să isi puna mâinile oe spătarul lui, se apleacă puțin, ajungandu-mi cu buzele în dreptul urechii, aerul cald pe care îl respiră facandu-ma să mă înfior.

-Nu vrei sa vi în casă? Toată lumea doarme, si mie mi-e cam frig... Îmi sopteste si îmi dau seama că a înghițit în sec la ultimul cuvânt, dau aprobator din cap, ca dupa să iau o pătură si sa il învelesc pe Dy, ce adormise deja cu capul pe masă, poate o sa înghețe însă eu nu sunt destul de stabil încât să îl mai car si pe el!

Am ajuns in camera ei cu chiu cu vai, fiindcă eu era să mă rostogolesc pe scări de două ori, o văd cum se trântește în pat, facandu-mi semn să vin si eu, execut "ordinul" imediat, bagandu-ma sub plapumă, se apropie șovăielnic de mine, ascunzandu-si nasul în pieptul meu, si facandu-se ghem lângă mine, eu trecându-mi protector o mână peste ea.

-De ce ai venit după mine? Mă trezesc întrebând, această zâmbind cu ochii închiși.

-Fiindcă era gemul deschis, si nu puteam să adorm din cauza ca făceați gălăgie, pe lângă asta, m-am gândit că va e frig afara doar în boxeri!

-Si de ce nu l-ai luat pe Dylan? Încerc eu să glumesc, însă nu îmi prea reușește.

-Fiindcă pe Dylan nu vreau să îl sărut!

WildWhere stories live. Discover now