Capitolul 13-In care amenint un idiot

3.7K 193 302
                                    

Ashley

Mă trezesc undeva pe la amiază singura pe leagănul din curte, mă ridic în fund zâmbind strengareste si trecandu-mi mana prin părul brunet... Se pare ca si-a luat talpasita, trisorul... Mă ridic în picioare, intrând în casă și jucandu-ma câteva minute cu King si Rose, am petrecut mult timp cu ei în ultima vreme. Mănânc în liniște ce am mai găsit pierdut prin frigider... Menajere idioate, nici mâncare nu pot să sa facă. O sagetez cu privirea pe Kira, aceasta lasandu-si repede capul în jos și continuandu-si treaba prin bucătărie, probabil pregătind prânzul, încât e aproape două... Bine mai estimez si eu timpul.

Intru în sufragerie, unde menajerele umblau ca niste furnicute dintr-o parte intralta, probabil sunt în întârziere cu pregătirile. Pufnesc urcând la etaj, este a patra zi în care nu o să apuc să iau prânzul sau cina cu ei.

Îmi dau jos maioul negru, verificandu-mi coastele, presând cu un singur deget zonele în care am avut "probleme" dandu-mi seama că nu mă mai dor atât de tare, însă am să mai las bandajul pentru cateva zile, vreau să se vindece corect, nu una în dreapta si alta-n stânga.

Mă îmbrac cu o rechiea neagra mulata pe corp, si cele mai înalte tocuri pe care le am... O să îmi distrug picioarele azi, din cauza ca am de mers si condus mult, însă durerea ar trebui să îmi oprească impulsurile ucigașe... Stau câteva secunde în oglindă, oscilând între peruca roșcată sau cea neagră cu breton, hotărând să o iau pe cea cu breton, îmi pun lentilele căprui, ca apoi să mă machiez până când arătam aproape de nerecunoscut, aveam un machiaj ombre cu negru predominant, si buzelor le-am făcut conturul cu un creion negru si cu ruj sângeriu, ca apoi să estompezi puțin liniile, reușind să le fac sa para mai mari si mai ispititoare, mi-am făcut în fugă sprâncenele, ca apoi să îmi pun peruca, încercând să o fac să semene a părul meu... Deja aveam "antrenament" pentru asta. Îmi iau Geaca de piele scurtă în talie, având pe spate semnul lui "Red"... O coroană mică argintie, acoperită de sânge.

Cobor jos, tocurile mele făcând ecou pe holurile casei, însă când mă pregăteam să ies, ii aud vocea tatei strigandu-ma, așa că fac cale întoarsă, sprijinindu-ma apoi de peretele din sufragerie. Punandu-mi plictisită mâinile în sân, știam deja că Blake cu Wallce si Taylor mă studiau din cap până în picioare, lucru ce m-a făcut să îmi dau ochii peste cap si sa îmi apară un mic zabet în colțul gurii.

-Iar ai comportamentul acela... Chicoteste mama lăsând furculița pe masa si privindu-ma zâmbind.

-Care? Întreb ridicând o sprânceană, deși știam că nu se vede din cauza bretonului ce venea până undeva deasupra de ochii.

-Ți-ai luat postura de șefa... Astăzi ești Felicia să înțeleg... Zice ea zâmbind pe sub mustăți, deși nu a spus-o niciodată stiu ca e mandra de ceea ce am ajuns...

-Azi mă întâlnesc cu Hunter, deci mda, am observat că e mult mai cooperant când negociază cu Felicia, dintre toate fetele din "plutonul" lui Red... Zic dând din umeri si strâmbând din nas atunci când mi-am dat seama că doi dintre masculii de la masa încă nu și-au luat privirea de pe mine, Blake mâncând acum plictisit, fără să îmi acorde nici pic de atenție.

-La ce picioare ai nici eu daca as fi bărbat nu m-aș plange! Glumește Zo facandu-i pe toți din camera sa râdă.

-Să zicem, acum dacă nu vă supărați, eu cam trebuie să îmi iau zborul din colivie dacă nu vreau să îl fac pe idiot să aștepte! Băieți dacă decurge totul bine ne vedem diseară la transport! Strig când am ieșit din casă luând cheile de la mașină mamei fără să vreau, m-am întors luamdu-le le cel de la Fortuna, ieșind pășind repede si apăsat pe tocurile astea ca ma făceau deja să îmi vina sa plâng. Mă urc demarând de pe loc, si conducând cât se poate de calm prin pădurea pe care o știam deja că în palmă, râzând uneori la unele drifturi. Mi-am pus casca în urechea dreapta, apăsând pe micul buton de pe ea, ce o pornea, auzind imediat vocea morocănoasă a lui Eliot, e mahmur, mereu e plin de draci în astfel de momente.

WildUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum