Capitolul 12-In care ma simt neputincios

3.6K 193 242
                                    

Blake

O văd pe Ash incruntandu-se, ca apoi să lase paharul aproape neatins pe blatul barului ce despărțea sufrageria de bucătarie. Se apropie precaută de sora mea, pentru că eu încă Încercăm să îmi dau seama ce s-a întâmplat. O văd pe șatena cum îi face semn singurului blond din familia asta sa se apropie, acesta venind, si părând destul de tulburat. Îl văd cum îi prinde fata in palme, cautandu-i disperat privirea, însă sora mea pufneste imediat în plâns, smucindu-se din atingerea lui, întorcându-se spre Ash si luand-o aproape cu forța, în brațe. Mana mică a lui Ashley a prins de gulerul bluzei lui Charley, lăsând la iveală câteva mușcături ca păreau "proaspete", șatena strângând din ochii și lasandu-si fruntea sprijinită de umărul surorii mele, ce era cu puțin mai scundă decât Ash. După privirea încruntată si  si chipul asupra căruia furia a pus stăpânire, Eliot nu e făptașul. Mi-am strâns pumnii din cauza furiei, întorcându-mi capul aproape robotic spre Conor, ce încerca sa își abțină ranjetul.

-Ia-o si du-o in camera! Mârâi privindu-o pe Ash, ce a dat aprobator din cap, prinzand-o pe sora mea pe după umar, si plecând cu ea spre camera ei.

M-am ridicat în picioare luandu-l pe Conor de guler si scotandu-l afara, auzind-o pe Xandra bufnind în plâns în urma noastră, micuța mea raza de soare, la paispe ani nu ar trebui să treacă prin asta... Cad am ajuns afara l-am îmbrâncit, acesta aproape căzând jos, nemernicul naibi!!

-Ti-am spus să stai departe de Charley, dar tu nu! Mereu trebuie să fie ca tine! Zic încercând să îmi abțin impulsul, acela de a îl face una cu pământul.

-Nu! Daca nu erai tu acum eu si sora ta eram căsătoriți, si dumitale "salvatorule" probabil zăceau mort în vreo groapa! Striga eu dandu-i un pumn în maxilar de i-am întors capul, acesta privindu-ma scârbit si spuipand sângele lângă papucii mei.

-Nu mă obligă să uit că a fost cândva ca frații, si sa te omor acum! Am venit aici ca Charley să nu mai sufere, însă tu nu te-ai putut abține! Urlu prinzându-l de la baza gatului si lovindu-l de zidul din spatele lui. Sora mea nu va fi măritată cu forța doar peste cadavrul meu! A suferit îndeajuns din cauza nemernicului aceluia, mă cunoști prea bine! Știi că nu înghit ca nimeni să se apropie de ea! Si nu îți permit să zici nimic despre blondul ce probabil acum îți plănuiește moartea! Poate nu are să îți placă ce am să spun, el e o excepție, fiindcă spre deosebire de tine, el o face fericita! Mârâi acesta prinzând de încheieturile mâinilor mele și tragnd disperat, fiindcă începusem să îi iau aerul. Ii dau drumul Conor căzând în genunchi la picioarele mele, eu privindu-l dezgustat. Acum, în seara asta îți faci bagajel, si daca pana dimineața nu dispari din viața mea și a surorii mele, o a te fac eu să dispari! Urlu ultimul cuvânt intrând în casa si gasind-o pe Xandra plângând în continuare în brațele lui Wally, mă doare să știu că un puiuț atât de mic si inocent a trecut de mai multe ori prin ceea ce a suferit sora mea din cauza acelui nemernic.

Mă apropii de ea, soptindu-i un "totul va fi bine" si sa ii sărut obrazul palid, ca apoi să o las iar pe mâna lui Wallce, urc scările în grabă, iar când ajung în fața ușii surori mele, o văd pe Ash ieșind din camera, tresărind atunci când s-au întors spre mine distanta dintre noi doi fiind aproape inexistentă, nasul ei aproape ciocnindu-se de pieptul meu. Își lipește spatele de ușă, ca să mărească cu puțin spațiul dintre noi, ca apoi să își ridice capul puțin, ca să ma poată privi în ochii.

-A adormit acum... Va fi bine, însă pentru o vreme Eliot si ceilalți băieți o să trebuiască să păstreze distanta fata de ea... Am auzit cearta dintre tine și Conor... Nu am știut că... Zice ea ca apoi să se blocheze si sa înghită în sec, lăsând-si rușinată capul în jos... Hmmm, nu am "primit" starea asta a ei nici măcar atunci când am văzut-o doar în lenjerie, nici nu îmi dau seama ce a putut-o declanșa, oare doar simplul fapt ca s-a dat de gol că a tras cu urechea la "discutia" mea cu Conor?

WildWhere stories live. Discover now