Capitolul 14-In care " Pot să te sărut si mâine să zic ca a fost o aberație?"

3.6K 192 432
                                    

Blake

Abea ce ajunsem acasă de la sediu, care a fost atacat, deoarece niste idioți au crezut că la ora două, este părăsit, am fost doar eu, băieții din echipa, alte două echipe si Eliot, care din câte am văzut în seara asta, e de gașcă. Eu si băieții am încercat să îl îmbătăm, ca să îl facem să uite măcar câteva secunde de ceea ce a pățit sora mea, însă nu am reușit, a fost si mai rău după a patra sticla de scotch... Problema e ca, Eliot e slab de gura la beție, si am aflat că verișoara lui îmi pregătea o cursă, încercând să mă facă să am sentimente pentru ea! Scorpia dracu'!

Îmi dau geaca jos, înjurând si prinzandu-ma de umar, unde bandajul alb incepea să se păteze de sânge... Ei bine, după ce încasezi trei gloanțe în același loc, se mai întâmplă. Mă tolanesc pe canapea dând drumul la televizor, si dandu-mi ochii peste cap, când m-am gândit că ceilalți nu au vrut să vină acasă, fiindcă au hotărât să își mai petreacă puținul timp rămas din noapte, la un bar din apropierea sediului. Apoi gândul mi-a zburat la sora mea, ce după aproape două zile în care a stat închisă în camera, se simte mai bine, după o seară în care Ashley a insistat să o ia cu ea la "treburi" venind amândouă acasă ciufulite si pline de urme de pământ și iarbă pe haine, Charley povestindu-mi ca au fost cu motocicletele de teren prin pădure după ce au terminat cu treaba, ajungând să stea lângă un lac din apropiere, au cel puțin așa ceva, Ash zicandu-i despre nazbatiile pe care le făceau ea si verișorii ei când erau mici... De atunci, sora mea e diferita, zâmbește iar si nu e doar un zâmbet fals, menit să mă calmeze pe mine, pare să își revină, deși încă plange noaptea în somn, în timpul zilei, se comporta iarăși ca o fata normala, bine, nu ca Charley pe care o stiu eu, dulce si sensibila, a devenit mult mai rece si închisă în ea... A început să semene cu fata ce încearcă să îmi între pe sub piele, doar ca să o țină pe ea aici.

Tresar cand aud ușa deschizandu-se, si lovndu-se de perete, ca apoi să le văd pe fete intrând în camera, fuseseră împreună cu ceilalți la un transport destul de important, încât au mai luat cu ei alte trei echipe, lucru pe care nu îl fac aproape niciodată, din câte am înțeles de la Trent, un băiat din Otopus. Sora mea părea ok, însă Ash avea hainele sfasiate pe diverse locuri, pline se sange si praf, mare parte din sânge venind din brațul ei stâng, de undeva din par si de la buza sparta, si pe lângă asta, schiopata teribil... Iar privirea îi alerga prin cameră de la un obiect la altul, pumnii fiind strâns și facandu-si singura răni în palme, de unde siruiau până pe podea, mici dare de sânge, iar maxilarul era încordat, aproape auzind dinții scrasnind unii în potriva altora, pe scurt, părea turbata de furie.

Ridic o sprânceană, încercand să îmi țin sentimentele în frâu, fiindcă îmi era ciuda fiindcă îmi făceam griji deja pentru o persoana fără inimă că și ea. O văd pe sora mea aproape lesinand când a abservat tot sângele ce îi siruia prietenei sale, de deasupra urechii, părând pielea albă, coborând în jos pe lângă ochii și apoi pe bărbia subțire, ajungând să i se prelingă pe gat, pe deasupra liniei pulsului, si sa se ascundă undeva sub bluza acum vișinie.

-Treci si ajuta-ma! Bombăne Charley, știam că de mică, din cauza problemelor avute, are fobie de sânge.

-Si daca nu vreau? Mârâi, facand-o pe sora mea să mă mustre din priviri, ajungând să o iau pe Ash în brațe, si sa o pun pe spate pe canapea, ca după să o trimit pe rozica dupa Tobias, acesta venind repede jos cu o trusa de prim ajutor cât un geamantan...

-E conștientă? Mă întreabă el mutandu-si privirea asupra fetei rănite eu dând neștiutor din umeri, da era trează, însă nu pare constienta de ceea ce se întâmplă în jurul ei!

-Nuuuu, sunt pe tărâmul viselor călărind o lamă zburătoare între timp ce i-au ceaiul cu regina! Normal ca sunt conștientă! Mârâie ea furioasă, ridicandu-se în fund, deși unchiul ei a insistat sa stea cuminte.

WildWhere stories live. Discover now