Capitolul 7-In care curge sange

4.2K 190 64
                                    

-dupa doua luni-
Ashley

Am pufnit suparata, privind imaginea din fata mea, erau chiar Drew si Sesil sau cum mama dracului o cheamă, sarutandu-se de mama focului...

Multi s-ar astepta sa fiu distrusă, sa fug in camera mea și să plâng până la epuizare, însă am învățat un lucru important de la mama, are rost sa plângi doar pentru cei ce merita cu adevărat, familia, cei ce te iubeac necondiționat, si nu te-ar trada niciodată.

Am oftat, amintindu-mi ca eu am o treabă mult mai importanta in momentul de fata, am incarcat Dragunov SVD-ul, privind prin lunetă fereastra ce dădea spre biroul unde tatăl meu ducea o ceartă urâtă cu unul dintre mafioții cunoscuți ai Rusiei... Ce trebuie sa fac eu este doar să fiu pregatita la semnul tatălui meu sa ii pun capăt acestu-i nenorocit, pentru că, nenorocitul acesta a încercat luna asta da o omoare pe mama în timpul unui flagrant, deși rogu-te suntem într-o alianță... Tata are nevoie de mine, deoarece ca de fiecare dată, înainte sa intre in birou a fost controlat, iar toate armele i-au fost luate.

Am auzit un sunet din capătul celălalt al acoperișului ridicând capul si observând o silueta ce se apropia cu vigilenta de mine, am țâșnit în picioare și m-am căutat la spatele pantalonilor, dandu-mi seama că pistolul meu e undeva prin sufrageria casei, din cauza ca, de cand a reapărut trădătorul acela in viata mea, am fost cu (,) capul în nori.

Am simțit cum persoana aceea m-am lovește cu toată puterea sa în fața, reușind sa imi spargă buza, si sa ma facă pentru câteva secunde să îmi pierd echilibrul, asa îmi trebuie dacă nu sunt atentă.

M-am aruncat asupra lui, încercând să îl dobor, însă nimic, e o gorila de om, nu alta.

Am mai încasat un genunchi în coaste, lucru ce m-ai făcut sa ma prăbușesc rănită la sol, acesta scoțând un pistol si indreptamdu-l spre mine. Am încercat să îmi păstrez calmul, scoțând din cizma lungă și neagră un pumnal micuț si infigandu-i-l în picior, bărbatul urlând îndurerat, glonțul ce imi era predestinat zburând spre cer. M-am redresat repede, dandu-i cu un picior peste mână în care tinea pistolul, acesta zburând la o distanta considerabilă de noi. I-am smuls cuțitul din picior, ridicandu-ma si încercând să i-l înfig în abdomen, însă mi-am simțit mâna prinsă în menghină.

Am început sa ma foiesc, incercand sa scap din strânsoarea mâinii lui, insa nimic, i-am dat una la moștenitori, acesta dandu-mi drumul mâinii, reușind sa înfig cuțitul undeva între gatul si umărul acestuia, matahală prabusindu-se la pământ, m-am îndreptat repede spre locul unde a zburat pistolul, începând sa il caut în disperare, iar când l-am găsit, am oftat ușurată, puțin prea devreme, deoarece când m-am întors spre acel om mi-am dat seama ca nu mai este acolo, simțind dintr-o dată undeva la spate o durere ascuțită, m-a rasiucit îndurerată, tragandu-i doua gloanțe în piept, ca apoi sa ma arunc pe burtă lângă arma cu luneta, ajungând exact la timp, când tata a dat semnalul, am tras cu mai bune de douăzeci de gloanțe, fereastra spargandu-se, si nimerindu-l exact pe nemernic.

Am scheunat prinzand de cutitul ce era inca înfipt în coastele mele, l-am scos mârâind, si apăsând cu o mana rana din care curgea lichidul vital supraviețuirii mele, am luat arma punandu-mi-o în spate, am prins cu cealaltă mână, de funia ce atârnă de pe acoperiș in jos, începând sa cobor cu grijă, ca nu cumva sa cad, deoarece după treizeci de etaje, nu ar mai fi rămas nimic din mine. Ajunsă jos, cu chiu cu vai, aproape m-am prăbușit în brațele tatălui meu, acesta tresărind si luamdu-ma în brațe, ca dupa ce m-a urcat în mașină, sa pornim în tromba spre sediul central, unde ne așteaptă unchiul, luamdu-ma în brațe și soptindi-mi sa rezist, m-a dus în una dintre încăperi, unde, totul era pregătit asemeni unei săli de operații, având toată aparatura necesară in interior.

WildWhere stories live. Discover now