Capitolul 15-In care il desenez pe Eliot

3.6K 171 495
                                    

Ashley

Ne despărțim din sărut atunci când telefonul lui a început să sune, melodia stridentă facandu-ma să tresar si sa ies din transa în care am fost prinsă după ce buzele noastre s-au unit intr-un dans haotic si stângaci.

Se distanțează puțin, ajungând în cele din urma, în partea cealaltă a camerei, ca apoi să îmi spună că l-au chemat frații mei la o bere, ca să serbeze faptul că sunt toți în viața după atacul de la sediu, a dispărut cât ai clipi din camera. Îmi las capul pe spate, pufnind supărată, ce ar trebui să simt în momentul de fata? Fiindcă mă simt de parcă m-ar fi părăsit iubitul în mijlocul actului sexual... Si a fost doar un sărut, si el nu e iubitul meu! La dracu'!

Mă ridic în picioare de pe canapea, privindu-ma pentru câteva secunde în oglindă, aveam un maiou alb cu puțin decolteu, si niste pantaloni scurți negrii de pijama, parul meu brunet ars de soare, în tratat încât bătea spre saten, fiind prins intr-un coc dezordonat, si aveam în picioare niste papuci de casa verzi, cu patru numere mai mari, deoarece erau ai lui Ashton.

Bombăni suparata în barbă, ieșind din camera, si ciocănind la ușă de vizavi, această fiind acum camera lui Char, deoarece am reușit să îl conving pe Troy să facă schimb cu ea, si așa fratele lui era doar la o ușă distanta de nouă lui camera. După ce am auzit un "intra", am apăsat clanța ușor temătoare, să nu fi intrerupt ceva. După ce intru, o văd pe Char îmbufnată, cu buza udor scoasă în afara si mâinile în sân, privind tavanul.

-Varul tău e un idiot, ne sărutam si sa oprit exact când era mai plăcut, fiindcă a primit un mesaj de la dobitocul de unchito, sau ce mama naibii îți e! M-a lăsat baltă măgarul dracu'!  Mi-a zis că se întoarce dimineața, fiindcă le-a promis deja că merge cu ei! Da cine se crede de are impresia că după ce a plecat așa îl mai primesc înăuntru, o să se sărute cu ușa aia încuiată! Zice ea furioasă, arătând spre ușă din spatele meu, facandu-ma să chicoteasc, de data asta Eliot chiar a dat-o în bara.

-Știi Char, Eliot are o problemă de când era mai mic, si se tine mereu de promisiunile pe care le face, fie ele importante sau nu... Asta după ce la doisprezece ani l-am tuns chel, din cauza ca a promis că mă ajută cu temele la Engleza, insa a preferat să stea cu prima lui iubită în loc să mă ajute... Zâmbesc asezandu-ma lângă ea pe pat, facand-o să chicotească.

-Mi-a mai zis că atunci când erați mici erați la cuțite... Rade lasandu-si capul pe umărul meu.

-Da, încă mai țin minte atunci când m-a vopsit verde in cap... Era să ajungem amândoi la spital, după ce aproape ne luasem zborul de la balcon! Zic, facand-o să râdă în hohote, știam că am să primesc reacția asta de la ea, a fost afectată mult de ceea ce a făcut boul acela, însă cu putina atenție... Si cu câteva julituri si cicatrici, am reușit în cele din urmă să o readuc pe linia de plutire.

-Sunteți tari, si ce s-a schimbat? Întreabă zâmbind, eu oftând si lasandu-mi capul lipit de perete, închizând ochii.

-Eu m-am schimbat, am devenit total alta persoana... Suspin strângând din ochii, încă văzând cioburile oglinzii, si ochii plini de ură a celei mai bune prietene ale mele...

-De ce? Nu mă înțelege greșit, ești super, deși la început te credeam o îngâmfată fără pereche, te-ai dovedit a fi o prietenă pe cinste, dacă nu erai tu, probabil acum eram încă închisă în camera aceea blestemata... Zice ea si stiu ca zambeste, punandu-si mâna pe umărul meu.

-Bunătatea nu e acceptată în lumea asta fluturaș, mai bine ești o nemernica si ii calci pe toți în picioare, decât să fi tu la rândul tău, pres pentru unii. Zâmbesc amar, lăsând cele două lacrimi să curga în jos pe obrajii mei, ca după să îi șterg repede, urăsc să fiu văzută așa.

WildWhere stories live. Discover now