Capitolul 3-In care NE distram pe cinste

4.8K 224 13
                                    

Ashley

Ma trezesc intinzandu-ma ca o pisica in pat, intorcandu-ma pe cealalta parte ca dupa cateva minute bune sa ma ridic in fund pe marginea patului si sa ma indrept spre usa, privindu-l cu un zambet mic pe cel ce dormea linistit in patul lui, probabil ca nici nu isi va aminti ce s-a intamplat de dimineata, am iesit dandu-mi seama ca (,) casa este cufundata intr-o liniste totala, neobisnuita, am coborat jos unde toti mancau in liniste, eu privind ceasul de pe perete vazand ca e 07:32 , mda, se pare ca nu am dormit prea mult, bine ca sunt obisnuita cu rutina asta, i-am salutat pe toti printr-o scuturare a maini, ei raspunzandu-mi printr-un mormait somnoros, insa cel ce mi-a atras atentia a fost Asher ce aproape adormea cu (,) capul in castronul cu lapte.

-Tu trebuia sa dormi, Ash, ce ma fac eu cu tine, daca nu treci urgent in pat nu mai vorbesc cu tine... Zic eu ingrijorata, mergand spre el aproape in fuga, impiedicandu-ma de King, el si obiceiul lui prost de a imi sta in picioare.

-Ashley, te rog lasa-ma in pace, trebuie sa merg sa rezolv cu jaful de diseara, e treaba mea, trebuie sa o rezolv... Mormaie el atipind printre propozitii.

-Misca-ti urgent fundul in pat, le rezolv eu, doar, te rog, du-te si odihneste-te! Il imbratisez eu, ca apoi el sa dea din cap si sa se ridice in picioare, mergand spre camera lui.

-Ok. Pufnesc eu asezandu-ma pe scaunul lui, sprijinindu-mi capul in maini. Va rog, ori ce se intampla, nu conteaza, nu il lasati sa se ridice din pat... Oftez luând un mar si iesind din casa, insfacandu-mi pistolul de undeva de pe masa din camera de zi, si iesind afara, luandu-mi motorul, deoarece masina imi era facuta praf.

Conduceam peste limita vitezei intrand pe alea intunecata facand un viraj scurt , aplecandu-ma la 90 de grade, ajungand la intrarea Garajului, pierzandu-ma in intunericul, care reusea in cele din urma sa imi linisteasca sufletul ranit.

M-am dat jos de pe motocicleta, salutandu-i pe toti ceilalti din incapere, ramanand masca la vederea masinii mele ce arata ca noua... Oare cui ar trebui sa ii multumesc pentru asta? Am dat usor din umeri, pergand cu pasi lenesi spre biroul mamei, intrand si asezandu-ma pe scaunul mare si negru, luand dupa un marker si scriindiu-mi numele pe noul fotoliu, apoi reluandu-mi iar locul, rasfoind hartiile imprastiate pe tot biroul, facand mai intai treaba ce nu am mai putut sa o fac aseara, insfacand un pix din paharul de pe masa si incepand sa semnez, sa completez si sa stampilez hartoagele, in cele din urma asezandu-le in ordine alfabetica, si dupa asezandu-le in seiful din spatele tabloului, cu familia mea, mda stiu, cliseic, m-am asezat inapoi la birou, incepand sa scriu iar, insa de data asta, pregatind planul pentru trandportul de maine, mutand in fata hartii de pe perete cu toate strazile din NY, tabla mare din sticla, insfacand de pe birou marcerul rosu si cel albastru, pe cel din urma prinzandu-l la curea, cu cel rosu marcand ruta noastra, iar cu cel albastru cea a masinii blindate a bancii, ajungand in cele din urma sa fac un plan de atac aproape perfect, singura problema era ca aveam nevoie de oameni in plus. Mi-am scos telefonul din buzunar, trimitandu-le tuturor cate o poza cu planul si rugandu-i sa aleaga ei niste oameni, deoarece mie mmi-a ajuns pe azi, ma doare capul de zici ca imi va crapa.

Ma trantesc iar pe scaun, mormaind niste injuraturi aspre, si privind poza cu mine si bruneta cu ochii albastrii, am fot prietene de cand ma stiu, pana cand intr-o zi trista de Mai pe cand aveam 16 ani, a incercat sa ma omoare...

Radeam impreuna  Hailey, in cantina scolii, rugand-o la un moment dat pe Hy sa vina cu mine pana la toaleta, insa cand am ajuns acolo a inceput sa puna intrebari stupide, cum ar fi, "De ce esti prietena cu mine?" si alte chestii de genu.

Iar can m-am intors spre ea, m-am trezit cu (,) cutitul la gat, ea privindu-ma incruntata, eu inghitind in sec la vederea tatuajului de pe gatul ei.

-Esti una dintre ei? Intreb eu gatuit, prinzand-a de incheietura, si incercand sa indepartez cutitul de langa gatul meu.

-Ce era sa fiu, dupa ce parintii tai i-au ucis pe ai mei, zi? Intreaba ea cu ura, eu suspinand si privind-o trist. Iar acum e timpul sa plateasca... Zice ea apasand lama cu putere, eu tipand scurt si reusind sa o opresc la timp. 

-Hailey, te rog hai sa facem pace, suntem prietene de atata timp, iar daca nu pentru prietenia noastra, atunci pentru Ashtoon, gandeste-te cat il vei rani, te rog, si promit ca nu vom mai lasa pe nimeni sa iti faca rau!! Suspin eu aproape implornd-o, si luptandu-ma cu durerea, si cu greata ce imi venise, simptind sangele ce se prelinge pe pielea mea.

-Nu ai inteles inca? NU imi pasa de Ashton, am fost cu el doar ca sa mo pot apropia mai mult de voi, ce imi pasa mie ca va fi ranit, oricum va muri si el la scurt timp dupa tine, la fel si Asher... Spune ea fara pic de mila, eu simtind cum imi dau lacrimile...

-Nenorocito!! Strig eu imbrancind-o iar ea dand cu capul de oglinda , aceasta spargandu-se, si intrandu-i in piele, ea cazand jos lesinata, urmand ca si eu sa fac acelasi lucru dupa putin timp.

Am suspinat, stergandu-mi lacrimile din cauza acestei amintiri, care este inca dureroasa pentru mine, acela a fost momentul in care am hotarat ca trebuie sa ma transform intr-o persoana fara suflet, si tot acela e momentul in care eu si Ashton am inceput sa ne indepartam, i-am implorat pe toti sa il minta ca am probleme psihice, si ca m-am infuriat atunci si am incercat sa o omor, ca dupa sa incerc sa imi pun si mie capat zilelor, am preferat sa imi privesc fratele incepand sa ma urasca, decat sai se franga inima.

Am ajuns pe pista, parcand in locul meu obisnuit, ca dupa sa merg la ceilalti, care stateau insirati langa scena, eu pufaind pe nari si asezandu-ma pe unul dintre scaune, si privind-o pe Zoey care a venit impreuna cu Darcie si Daria.

-Deci in seara asta ce facem? Intreb eu mangaind cu varfurile degetelor tatuajul de pe incheietura mea.

-Pai, incat nu mai esti racita, ce zici sa ne distram in seara asta pe bune, mai ales ca nu mai ai urandutanul acela pe cap. Pufneste Zoey, dand din sprancene, intre timp ce scotea din geanta 4 cravate, de diferite culori, presimt ca ma voi distra in seara asta...

Blake

Abea ce ajunsesem pe pista, dupa ce primisem mesaj de la Asher, ca vor avea nevoie de ajutor pentru transportul de maine si sa imi dea detaliile, asa ca i-am luat si pe ceilalti, ca sa se distreze putin, mai ales ca azi am avut un transport destul de important si Chearly era cat pe ce sa fie ranita, nu stiu cum as suporta sa o pierd si pe ea.

Am intrat in barul acela abandonat de langa pista, fiindca se pare ca acolo s-au adunat toti, ajungand langa o scena, unde pai toti purtau cravate de diferite culori, mie un pusti din multime mi-a dat una Rosie, iar, se pare ca Conor, blondul acela idiot, care o avut inspirata idee de a isi gauri buza... avea una Mov, sau Violet, habar nam.

Luminile s-au stins dintr-o data pe scena aparand 4 fete cu masti asemeni celor de la teatru, ce le acopereau fata, Rosu, Mov, Albastru, si Verde.

Fata cu masca rosie a luat loc langa microfon, dupa ce si-a pus chitara dupa cap, incepand sa cante o melofie foarte alerta, o stiam foarte bine, era Bad Things de Jace Everett iubeam melodia asta, insa m-am speriat cand acele fete au coborat de pe scena, si au ales pe cate cineva din public, cea rosie venind spre mine si prinzandu-ma de cravata, tragandu-ma spre ea, continuand sa cante, m-a dus pe scena, la fel ca pe ceilalti, observandu-l si pe Conor langa mine, ne-au asezat pe niste scaune, incepand sa se unduiasca in jurul nostru, eu simtindu-ma ca un virgin idiot, iar cand am crezut ca ajungem la treburi mai interesante, ne-au smuls cravatele de la gat, legandu-ne la ochii, eu auzind doar cum se canta ultima parte din melodie, ca apoi sa se auda un ras ascutit, 4 bubuituri, eu ducandu-mi mana la "esarfa" si dandu-mi-o jos, dandu-mi seama ca am ramas de prosti. M-am dat jos  de pe scena, mergand catre baieti, care ma priveau ranjind, da parca au dat de comoara de la capatul tunelului...

-Stiti cine era roscata? Intreb eu curios, ceilalti  zambind si dand din umeri.

-Habar nu avem, nimeni nu stie... Mormaie ceilalti.

-Va contina

[NECORECAT]

1562cuv

WildWhere stories live. Discover now