Capitolul 21-In care se fac schimbari

3.1K 174 189
                                    

Eh... Incep ultimele 8 capitole, asa ca, fiindca stiu cat ma iubiti, am sa scriu doar din perspectiva lui Ash, asai ca ma adorati?? Am sa incerc sa fiu cat mai serioasa in aceste capitole, fiindca, pe cat de bine am inceput eu aceasta carte, pe atat de prost a ajuns!! Asa ca am sa fac o intorsatura de 180 de grade, fiindca sunt ramasa deja de multa vreme in pana de idei, daca nu ati observat deja asta!

Ashley

A trecut deja mult timp de cand eu si Blake suntem impreuna, si la fel de mult timp de cand parintii mei au aflat de relatia dintre noi, nunta verisoarei mele a fost minunata, ca apoi sa urmeze cea mai friguroasa iarna din viata mea, eram aproape sigura ca parintii mei sunt morti, si nu am sa ii mai vad niciodata, amuzant nu? Apoi a venit sangeroasa noapte de revelion, in care am aruncat in aer baza a mafiei Elita.

-Deci, vreau ca toate trupele sa fie la locul lor, daca parintii mei patesc ceva, va jupoi de vii pe toti, si de data asta chiar nu e loc de gluma! Echipa lui Seven ramane la comanda cat eu Wild si ceilalti o sa fim in baza!

Il iau in brate poate pentru ultima data pe Eliot, varsand cateva lacrimi pe umarul lui, nu putea sa intre cu noi in carje, macar pot sa stiu ca totul o sa ramana pe maini bune...

-Daca mor, vreau sa imi faci cea mai animata si colorata inmormantare!

-Ca si tine nebuno! Rade el, desi stiam amandoi ca nu glumesc, am pierdut prea mult sange pana aici, iar copcile pe care le am incep sa cedeze.

Insa am scapat, sunt vie si mai plina de viata ca inainte, inca nu imi vine sa cred ca era sa mor in acea zi...

-Ash, nu pot face asta, stiu ca abea te tarasti spre iesire, nu vreau sa renunt asa de usor la tine.

-Blake, aud o multime de pasi in urma mea, apasa dracului pe detonator daca vrei sa traiesti! Nu conteaza daca mor, o sa iti gasesti o alta nebuna care sa te doboare psihic in fiecare zi!

-Ash..!

-ACUM! Vad lumina taberei de supraveghere prin deschizatura din zid, insa imediat am simtit cum sunt ridicata de la sol, ca apoi in cateva secunde sa cad pe spate intr-o balta plina de namol si apa murdara, vazand prin panza ce mi se asternea peste ochii, doar stelele care parca ma chemau la ele...

Si totusi am trait, daca nu ma gasea Char, dusa eram, tin minte ca am stat in coma cateva luni bune, in care nebunul meu brunet era sa isi piarda mintile, pentru ca, desi eu am insistat sa o faca, el se considera vinovat de posibila mea moarte.

-Iubito, mai stai mult acolo, stresezi bietul baiat! Ii aud vocea tatei, facandu-ma sa tresar si aproape sa cad din cauza tocurilor albe kilometrice.

-Lasa, sa mai astepte si el cateva minute, eu a trebuit sa bat apropouri despre o potentiala cerere timp de doi ani!

-Sunteti de sase ani impreuna iubito, nu cred ca nu l-ai tocat inainte, nici macar o data...

-Cum sa nu o fac? Insa de doi ani fac asta cu intentii serioase!

-Acum vi o data? Asher deja face glume proaste si cred ca Blake are sa ii dea una... Stiu ca vrei sa ai ce le povesti nepotilor mei, insa nu cred ca vrei sa ai o poveste despre tatal lor si cumnatul lui care s-au batut in ziua nuntii tale! Misca! Hai hai, ca eu de eram in locul lui imi luam talpasita de mult, para-ti bine ca ai gasit unul care sa faca fata in familia asta!

-Si tu cum i-ai facut fata mamei? Intreb chicotind, facand dinadins ca sa il mai fierb putin pe B'.

-Eu mi-am luat un concediu de patru ani de la nebunia asta, asa ca, daca nu vrei ca el sa isi ia unul definitiv, misca!

WildWhere stories live. Discover now