Capitolul 20-In care il tund chel in somn

3.3K 181 189
                                    

Mooor, sa semneze cineva in calendar, posteeez!

Blake

Micuta satena mi-a facut cu mana din partea cealalta a holului, avand pe ea doar un prosop mare si alb, ca dupa sa plece rosie aproape in fuga spre camera ei... Oare de ce imi place asa mult aceasta parte a ei vulnerabila..?

Ma sprijin cu umarul de perete, intorcandu-ma cu fata spre sala uriasa ce se asternea la picioarele mele, camera de zi colosala a acestei case era colosala, si ii puteam privi pe toti cum isi vad linistiti de viata de la micul balcon ce se unea cu scările, daca il pot numi asa, sincer, niciodata nu am avut-o cu arhitectura...

Zambesc amuzat atunci cand il vad pe Eliot intrand in camera tot un zambet, razand si invartindu-se cu sora mea in brate, sunt asa fericiti si linistiti, fata de comportamentul lor din zilele aglomerate si pline de la New York. Au trecut doua zile de cand eu si Ash formam un cuplu... Daca pot numi asa ceea ce suntem noi, cu toate imbratisarile pe furis si satuturile furate pe la colturi, nu vrea ca familia ei sa afle deja de sentimentele pe care mi le poarta, fiindca ii e pur si simplu frica de reactia tatalui ei, deoarece dupa prima ei iubire terminata ca dracu printr-un mesaj in care respectivul ii spunea in cel mai subtil mod ca nu o place, avea doar paispe ani, si a fost momentul in care ura pentru toti cei ce ii atingeau fetita a inceput... Nu inteleg cum nu poti sa placi o persoana asa vesela si frumoasa, mai are si scaparile ei, fiind foarte incapatanata si acidulata, insa tot o ador pe micuta mea...

-La ce te gandesti enervantule! O aud dintr-o data pe sora mea strigand, ca apoi o minge de tenis aproape sa ma loveasca in fata.

-Ce e pui? Intreb razand si prinzand mingea verde ce era sa ma faca cu o vanataie de toata frumusetea....

-Nu ma lua cu pui, te strig de zece minute! Rade facand semn spre mingea din mana mea, eu aruncandu-i-o jos.

-Ce face ursul meu? Aud o voce mica, aproape soptita si simt mana ei atingandu-ma pe spate.

-Asteapta ca o anumita piticanie sa se îmbrace, ursul asta are de mers sa cumpere o masina! Ranjesc privind mai intai prin casa ca sa vad daca e cineva atent la noi, ca dupa sa ma intorc spre ea si sa o sarut scurt, luand-o apoi in brate si intrand in camera ce pentru doua nopti a adapostit chicotelile ei interminabile, si mainile mele ce au explorat tot mai mult din corpul ei mic, insa totusi, pana la o limita, una ce o scoate din sarite pe Ash.

-Mdeci...

-Da iubito? Intreb scurt indesandu-mi nasul in scorbura dintre gat si umar, incepand sa imprastii cat mai multe saruturi de la ureche pana la baza gâtului.

-Ce facem astazi dupa ce luam Bugatti-ul acela dupa care salivez de cateva zile? Rade balanganindu-si picioarele facandu-ma aproape sa o scap, piticanie mica si rea.

-Pai, incat aseara ai incasat o bataie de la Lidia fiindca nu poti sta cuminte si trebuie tu sa mergi in misiunile in care nu are ce iti cauta funduletul asta sexy si apetisant, atunci, facem o vizita la sfantul spital! Sa vedem ce mai e si cu coastele alea nemernice! Rad sarutandu-i nasul cand s-a strambat la auzul cuvantului "spital" stiu ca le uraste, insa ori asta, ori o sa ne certam iarasi ca prostii terminandu-se cu amandoi aruncati in piscina ca aseara!

-Sunt bine, unchiul e cel mai bin doctor pe care am ajuns sa il cunosc, te rog nu, stii ca nu imi plac! Se smiorcaie ea si se pisiceste facand fata aceea care e al dracu de simpatica, pacat ca acum e in joc sanatatea ei asa ca nu are sanse!

-Iubito... Marai eu amenintator continuand sa ma joc cu pielea de pe gatul ei...

-Bine, bine pisoi dar te rog eu, nu stam mult, da? Intreaba prinzandu-mi barbia intre degete iar atunci cand m-am dat batut a zambit cu toata gura sarutandu-ma fericita.

WildWhere stories live. Discover now