Capitolul 19-In care recunosc ca...

3.4K 195 266
                                    

Ashley

Strig un "te urăsc" trântind telefonul de perete, nu îmi vine sa cred ca nu ma lasa sa merg la atacul acela nenorocit, fiindcă noi trebuie za rămânem la Querto, ședință idioata, bosorogi idioati, mancai-ar naiba!

Mă trântesc pe canapeaua din sufragerie, lasandu-mi fata in palme ca dupa câteva minute în care m-am liniștit i-am privit pe frații și verii mei, păreau îngrijorați...

Cum Dumnezeu sa conduc o misiune în timpul ședinței, cu aproape patruzeci si cinci de echipe, cum?!

Mama vrea să ma omoare, nu am dreptul sa ma întorc la sediu în NY, pentru că de acolo îmi era mai simplu sa fac toate astea, insa acum? Îl văd pe Asher venind spre mine eu sărindu-i in  brațe, sunt copleșită, cum sa fac asta? De obicei abea ma descurc de la sediu, acum? Acum sunt pe muchie...

Eram deja îmbrăcați pentru Querto toți, asa ca ne-am ridicat de prin locurile în care stăteam, mergând spre mașini, eu renunțând la a mea și luand motorul lui Blake pe care mi l-a încredințat azi când ne-am întors, tatuajul acela a durut ca naiba, am crezut că o iau razna în cele din urmă, însă a meritat.

Bucurandu-ma de faptul că am ales pantalonii in locul fustei, o încalec si pornesc în fata celorlalți, pierzându-ma pur si simplu în gânduri, iar când am ajuns în cele din urmă la casa celui mai important mafiot din Londra, Blake a luat-o înainte fără ca măcar sa ne privească, era încordat tot si se putea observa lucrul ăsta cu ochiul liber, si așa era furios fiindcă se certase cu Char să stea acasă.

Ne plimba pe holurile lungi de parca știa locul ăsta ca în palmă, la nici la vre-un colț nu a zabovit, sa zici ca nu știa pe unde sa o ia, iar când am ajuns în fața ușilor maronii am simțit cum mi se face rău, gandind un "de ce eu?"

Intrăm în sala fiecare asezandu-se la locurile lor bine puse la punct de trei luni, poate mai mult, eu urma sa fiu in centrul atenției la masa mare de mahon, eram diamantul familiei Henderson, surpriza... Urma să se afle că eu eram de fapt Red, si ca așa-zisul meu frate nu există. Asher si Ashton erau în spatele meu, iar verișorii mei erau în colțurile camerei înafară de Troy si Roy, ce se făcuseră cuminți lângă uși, pe când Blake luase loc lângă fereastra, deschizând-o si aprinzandu-si o țigară.

După aproape două minute în care camera sa umplut de oameni, oameni ce mă priveau ciudat, bătrânul Morgan, cel mai periculos  priceput mafiot din ultimele cinci decenii. Ne-am ridicat în picioare toți, bătrâni sau tineri, salutând respectuos, om fi noi animale fără inimă uneori, însă știm că dacă călcăm strâmb în fața lui, ne putem lua adio de la viață, oricât de bine pregătiți am fi.

-Bine ați venit la Querto, reuniunea anuală a tuturor mafiilor, unde eu primesc raportul tuturor întâmplărilor din acest an, si iau hotărârile capitale. Spune bătrânul cu un ușor accent rus.

Mafia următoare în rang își începe poezia, însă eu nu eram atentă nici cât negru sub unghie, încercăm să îi explic prin mesaje echipei 6D, cea mai puțin antrenată dintre toate, să nu facă vreo prostie care să ducă la moartea lor, sau mai rău, a alor mei, fiindcă dacă se întâmplă asta, le tău eu însămi mâinile și picioarele, ca dupa să îi bag intr-un sfaramator.

După ce îmi vine rândul, noi fiind a cinsprezecea în rang dintre cele douăzeci de mafii care au avut "onoarea" sa fie invitate, iar ca prin "întâmplare" m-am așezat aproape ultima, reușind să mă scutesc pentru o vreme de trăncăneală , ii pasez telefonul lui Asher, ridicandu-ma în picioare și incepandu-mi propria poezie.

-Anul acesta avem la activ 1.678.934.582 persoane ucise, despre care stiu, din care doua mafii mai importante, si fostul cap al mafiei Ruse -zâmbesc mulțumită când Chirche pufneste pe nări, am fost obligată să o suport pe fitoasa aceea șaptesprezece ani, mă simt de parca mi-ar fi fost luată o povara de pe umeri- am castigat 1.592 de curse, puține e adevărat, însă să nu uităm că Demonii lui Red s-au împrăștiat pe toate continentele reușind să ne infiltram în alte mafii, luamdu-le de sub nas 389.672.653 de afaceri de sub nas reușind să scoatem un profit impresionant, iar suma strânsă în acest an nu îmi este la cunoștință, deoarece deși încerc să mă ocup de economia acestei "afaceri", să fi Red, si sa ai grija de paisprezece Demoni aflați pe continente diferite nu e ușor... Știam că îi lăsasem cu gura căscată, si desi se pregăteau să pună mii de întrebări, Morgan ii oprise cu o simplă ridicare a mâinii, facandu-mi semn să mă așez, urmând Trent Storm... Unde am mai auzit eu numele ăsta oare.

WildWhere stories live. Discover now