Capitolul 2-În care mă uimesc și pe mine însămi

6K 249 2
                                    

Blake

După ce Ashley m-a lasat cu ochii în soare ca să zic așa, mergand la facultate, cei mai buni ani ai mei s-au petrecut in locul acela, desi studentele acelea din primul an, erau cam inguste, si la minte... Și și în celălalt sens... Acum parcă începe să îmi para rău că am făcut ani dubli, are să îmi treacă.

Am urcat sus să le dau trezirea molailor ălora, si prin ălora mă refer la Wallce si Bruce fiindcă noi, restul nu i-am făcut față băiatului ăluia... Cum il chema... Ashton, însă ei, ei nu au căzut din pat, ca mine!!

Am intrat în cameră lui Bruce, asezandu-ma pe marginea patului începând să îl scutur, în alte zile nu as fi ținut atât de mult sa il scol, însă astăzi s-au oferit gemenii aceia Roy si Troy, să ne prezinte sediul, fiindca ei teoretic mai au câteva zile de vacanță.

-Mami  mai lasa-ma să dorm... Mormăie el băgându-si capul în pernă, eu înjurând în șoaptă si dând drumul sistemului stereo din camera, punând cea mai gălăgioasă si stridenta melodie pe care o aveam pe telefon, dând volumul la maxim, Wallce căzând din patul de deasupra, fiind cel mai mic dintre noi, si cel mai pus pe prosti, nu ne putem permite să îl lăsăm să doarmă singur, dracu știe ce poate face, si nu cred că daca ii râde sprâncenele tipei ăleia... Zoey, lucru care chiar mie mi-a spus că vrea să îl facă, nu cred că va mai scapa cu viață, desigur, daca este la fel de temperamentală ca verisoara ei, dacă nu, e posibil să scape doar cu o mustrare sau o cicatrice..

Bruce s-a ridicat somnoros din pat, frecandu-se la ochii, fără să mă bage în seamă, intrând direct în baie, Wallce făcând același lucru, însă intr-o baie de pe hol.

După ce cei doi crai și-au terminat siesta în baie, am coborât jos unde ne aștepta restul echipei Wild, Daria ciondanindu-se cu Roy, iar după ce am apărut noi, s-au oprit instant, zâmbind ca niște drăcușori, mda, am pornit spre Garaj, cum îi supun ei aici, de pe drum l-am cules si pe Vincent, care avea o fata de parcă cineva l-ar fi pus babysitter... Posibil si asta, Tris pare o persoană foarte exigentă, si se vede pe ea ca nu i-a picat bine mutarea noastra la ei... Alexander a spus că are să se lese cu o ceartă de zile mari, si ca probabil are să se comporte până se acomodează, ca o acritura, vorbele lui, nu ale mele...

Am intrat în sediu, aproape cazandu-mi fata la vederea atâtor mecanici care lucrau de zor la o multime de mașini, însă una mi-a atras atenția în special, era o mașină roșie lucioasa, ce părea în stare perfectă, însă cei 10 bărbați ce roiau în jurul ei spuneau complet altceva.

-Ce se? Întreb eu curios deducând după culoare al cui este automobilul, însă nu înțelegeam de ce este atâta vâlvă acolo.

-Amanta indurerata a lui Flavio... A făcut o criză, fiindcă tata i-a ucis "iubirea vieții" si s-a răzbunat pe mașină vara'mi fiindcă a crezut că totul s-a întâmplat deoarece s-a despărțit ea de el, după ce s-a săturat de un măgar care stia doar să îi facă nervi, însă de fapt tata l-a ucis deoarece a aflat că e un turnător, si mdea, prostuța i-a făcut praf vopseaua mașinii, i-a făcut vraiște tapiseria, si din cate am înțeles, a rupt si niste fire pe acolo, iar acum ne străduim să o reparăm inainte ca ea să afle fiindcă data trecută au murit 10 oameni, si a fost doar o mică zgârietură... Ofteaza el luand-o inainte.

-Ce e în neregulă cu fata asta? Mă ia pe mine gura pe dinainte, toți privindu-ma oarecum urat, eu dandu-mi seama că mai bine tăceam.

-Mai nimic, a crescut în lumea asta plină de pericole, toți am facuto, insa ea are un nume printre mafioți, deja, si trebuie sa si-l pastreze la același nivel, adică acela de om fără suflet si sentimente, dacă nu va fi considerată o țintă ușoară, e greu să fi liderul unei echipe, mai ales dacă ești fată, bine, ea îi are pe Asher si Ashton, însă de cele mai multe ori greul cade pe umerii ei, si atunci, trebuie să stea dreapta si sa merga înainte trecând peste probleme cu capul sus, au fost multe lucruri care am crezut că o să îi pună capac, însă a făcut față mai bine chiar și decât noi... Turuie si celalalt geamăn, la un moment dat am crezut că o să rămână fără aer, ca apoi să continuăm turul în liniște.

WildWhere stories live. Discover now