Capitolul 4-In care cad in cada

4.7K 217 12
                                    

Blake

Am lovit cu putere bila pe care era inscriptionata cifra opt, aceasta nimerind direct gaura, baietii oftand suparati, deoarece se pare ca i-am invins din nou.

-Super! Jucati biliard, vreau si eu!! Zice fata ce a aparut ca prin minune in usa separeului, sprijinindu-se cu unul dintre umeri de tocul usii, purta o fusta neagra periculos de scurta, o bluza visinie putin larguta si niste tocuri tip bocanc destul de inalte, parul last pe spate ii acoperea putin din fata, insa ochii ei verzi m-au fascinat pur si simplu, erau atat de asprii, si studiau camera plina de oameni de parca ar fi vrut sa ne intre in suflet si sa ne afle cele mari mari secrete.

-Red, ce faci frumoaso!! Striga un baiat ce pana acum a stat doar cu capul in telefon, ea chicotind si mergand sa il imbratiseze, sarutandu-l pe ambi obraji.

-Bine Gale, cum ziceai tu maidemult, caut fericirea, ca tot vorbim despre asta, ai gasit-o in cele din urma? Intreaba ea zambind si apucand tacul cu o dunga rosie pe el, si un mic glont pictat pe în lângă dungulița.

-Neah, si nici nu am mai incercat, la ce bun, cat timp te am pe tine? Rade el dand din sprancene, ea doar dandu-si ochii peste cap si ranjind, iar eu rămânând de prost, super!

-Exact, la ce ne trebuie iubiti si iubite enervante cand avem prieteni? Spune chicotind, aplecandu-se peste masa si lovind bilele, intrând dintr-o lovitură trei bile de aceasi culoare, bine, poate se pricepe...

-Joc eu cu tine, brunet-o? Întreb zâmbind ca un idiot, ce nu sunt, ea privindu-ma plictisită.

-Sigur, dacă vrei să te bat! Pe fata ei apărând pentru o milisecundă o urmă de zâmbet, însă dispărând subit, când unul dintre frații ei a intrat în cameră, însă habar n-am care, mă instrumente si pe mine cineva? Doar așa că sa pot face diferența...

-Salut, Ashe- Zic însă sunt întrerupt de o altă silueta din dreptul ușii.

-E Ashton, îți poți da seama după micul semn de pe gat, sau după fata soramii... Spune după ce este mai aproape, eu observand ca el chiar nu are acel semn, ma întreb prima dată când s-au născut, cum îi diferenția mama lor, înainte să observe acest minuscul detaliu.

-Doamne cum va faceți apariția voi Hendersonii... Pufnesc eu lovind bila mare si alba, reușind să introduc bilele doisprezece si cinsprezece.

-Știm!! Intra si ceilalți râzând în cor, super, toată echipa Wild.

-E un obicei pe aici? Întreb nedumerit, zici ca sau intels din timp să își facă intrarea.

-Cam da... Îmi răspunde Barbara, una dintre "damele de companie" cum îmi place mie să le spun pentru că cuvântul "târfă" sună cam prea dur pe care am "cunoscut-o" mai devreme.

-Taci Barb... Mârâie bruneta de parcă ar fi deranjat-o prezenta Barbarei in aceasta camera, introducând bilele cinci si doi, asta înseamnă că mai are doua bile, plus optul, pe când eu deabea am băgat două bile, sunt ca si mort... Mi-a trebuit mie să joc cu Ashley, eh, se pare că am să pierd pentru prima dată la biliard, în fața unei fete.

-Nu îmi spune tu mie să tac! Mârâie blonda enervata, cred că si-o caută cu lumânarea.

-Nu, pentru că data viitoare o sa iti înfig un glonț în cap, si gata... Mârâie Ashley, si din cauza nervilor aproape bagndu-mi si mie o bila, mda, nu am eu norocul acesta, bine, de pierdut știu sigur că o să pierd, însă, astea două ce au una împotriva alteia?

-Nebuno! Zice ea râzând si sfidand-o până în ultimul punct al răbdării brunetei, aceasta scoțând pistolul si pregatindu-se să tragă, însă Asher a venit ca trăznit lângă ea, punandu-si mâna pe chestia aceea roșie, care ii baga in sperieti pe toți cei din încăpere, Ash mârâind furioasă si aruncand arma pe jos, toată lumea, chiar si eu cu fratele ei, care a oftat ușurat după ce ea a părăsit încăperea înjurând de toți sfinții, ca după Asher să pornească pe urmele surorii lui, eu privind-o pe blonda ce rânjea satisfăcută de cea ce a reușit să facă.

WildUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum