Epilog

2.7K 148 17
                                    

Imi bag mainile in par enervata privind dezastrul din casa, apoi pe micul Elijah care statea cu plictisit pe trepte privindu-i pe cei trei nazdravani cum rastoarna chestii prin casa, ca apoi Hell sa apara de nicaieri si sa se puna langa el, privindu-l plictisita, nu imi vine sa cred ca sunt atat de dezinteresati de faptul ca fratii lor distrug casa.

Privesc usa deschizanduse, inauntru intrand tatal lor minunat, care a lipsit timp de trei ore, iar eu abea le fac fata astora mici.

-Jur de nu te omor! Marai suparata sarind in fata lui dupa ce a inchis usa.

-Ce vina am eu iubito? Intreaba serios prinzandu-ma de talie.

-Tu ai mai vrut o fata idiotule! NU EU! Zic enervata aratand spre piticaniile mici si satene, Angela tragand fata de masa, cu tot cu farfuri pe jos, doar atunci il vad pe Elijah reactionand si luand-o de acolo.

-Ei, de unde sa stiu eu ca ies trei? Intreaba chicotind, facandu-ma sa vreau sa il pleznesc.

-Data trecuta au iesit doi, trebuia sa iti dai seama ca acum vor fi mai multi, nu mai putini! Marai obosita luandu-l pe Angelo de langa peretele ce ducea spre camera cu munitii.

-Lasa ca stiu ca ii iubesti! Chicoteste el strangandu-ma in brate.

-Normal ca ii iubesc, sunt copii mei, insa ceea ce nu inteleg este de ce sunt atat de distructivi, eu nu am fost asa! Marai suparata luandu-i pe cei trei nazdravani de pe jos si punandu-i inapoi in patuturile lor, desi stiam ca o sa iasa, din nou, si din nou, la nesfarsit!

-Nu minti soro, tu devastai casa mai rau decat ei, si sunt trei! Il vad pe Ash aparand in casa, cu toti ceilalti dupa el, ma bucur ca sunt intregi, adica, au fost intr-o misiune fara mine... Huh, unde mi-e modestia? A da, nu am avut niciodata asa ceva!

-Bine, bine, ce sa zic, nu om fi noi familia perfecta, dar ne iubim! Mormaie Elijah, care statea inca pe trepte, cu fata aceea de copil suparat, fiindca nu l-am putut duce la patinoar din cauza celor mici.

-Asa e elfule, asa e! Chicotesc luandu-l in vrate si sarutandu-l pe un obraz, nu stuntem noi familia perfecta insa ne iubim mai mult decat orice!

-Sfarsit

Cine o sa fie omorata? Eu! Cine merita bataie? Eu! Pe cine o sa iertati voi? Pe mine, desigur! O sa mai avem Sienna, care o sa apara dupa ce termin cu TT, iar acum ca mi-am revenit total, si parca am iarasi pofta aia criminala de scri, asta va fi cat de curabd, tin sa va multumesc in acest capitol tuturor celor care ati ranas pana la capat, contrar asteptarilor mele, si nervilor pe care vi i-am facut!
Iar castigatoarea concursului este -Queenalli- mi-a placut foarte mult comentariul tau, iar felul in care va ajunge prologul lui Ghost la tibe, sper ca il putem discuta in privat, daca mai doresti, desigur!

WildWhere stories live. Discover now