5. Bölüm

1K 115 30
                                    

Sehun ~

Jongin odadan çıktıktan sonra terden ıpıslak olmuş kıyafetlerimi değiştirdim. Fazlasıyla yorgun olduğum için gün içerisindeki derslerime girmek yerine Baekhyun'a eve gideceğimi ve beni idare etmesini söyleyen kısa bir mesaj attım. Kolay kolay ekmezdim dersleri. Bu yüzden sorun çıkmayacağını biliyordum zaten.

Okuldan çıktığım sırada telefonum çaldı. Babamın para yönünden bir şeye ihtiyacım olup olmadığını soran kısa telefon görüşmesinden sonra arabama binip eve gittim.

Onunla tam anlamıyla baba-oğul ilişkimiz yoktu ancak maddi yönden bana hep destek olmuştu. Kararlarıma saygı duymuştu ve beni hiçbir şey için zorlamamıştı.

Annem öldükten sonra kendi evime çıkmıştım O ise işlerini Çin'e taşımıştı. Yılbaşı ya da doğum günü gibi özel günlerde ya o gelirdi ya da ben giderdim. İşlerinin fazla yoğun olduğu bir zamana denk gelse bile hediyemi göndermeyi unutmazdı. Tamam canım oğlum diye bağırıp sarılmazdı da ama nankörlüğe gerek yok değil mi bunu da yapmayabilirdi sonuçta.

Eve geldiğimde aşırı yorgundum. Kısa bir duşun ardından bir şeyler atıştırdım ve ilgimi çeken, oyalanacak bir şey de bulamayınca uyudum.

Akşama doğru uyandığımda bu sabahki çalışmalarımı da göz önünde bulundurarak önümüzdeki iki yarışmanın da koreografisini tamamen hazırladım. Karışmamaları için ikisini de ayrı kağıtlara not aldım. Daha önce aynı gün içinde iki koreografi bitirdiğim olmamıştı. Bu yüzden baştan savma olup olmadığını birkaç kez daha kontrol ettim. Ama gayet iyi görünüyordu bu yüzden bir değişiklik yapmadım. Hayır üşendiğimden değil. İlham perilerim etrafımda uçuşuyordu sadece. Ya da Jongin etkisi. Aman neyse.

Jongin demişken, 40 kişi bulamayacağı için geriye sadece Kore Gençlik Festivali kalmıştı. Grup hazırladığım koreografilere çalışırken ben de Gençlik Festivali için yeni bir koreografi oluştururdum ve dönemi başarıyla bitirmiş olurduk. Ardından da toplu çalışmayı reddettiğim için dönem tekrarı yapardım. Lanet olsun.

Yatağıma uzandım ve bir süre sadece Bay Hong'a küfür ettim. Ardından Yixing ve Baekhyun'u koreografileri göstermek için eve çağırdım. Babam akademiye kayıt yaptırdığımızda evimin bir odasını aynalarla döşeyip bir çalışma odası haline getirmişti. Okuldaki kadar büyük değildi bu yüzden orada çalışırken aynalara çarptığım için gözlerimi bağlayamıyordum ancak yine de fazlasıyla kullanışlıydı.

Yixing ve Baekhyun evimi avuçlarının içi gibi bildikleri için direkt çalışma odasına doğru gittiler.

Birkaç saat onlara hazırladığım koreografileri gösterdim. Neyse ki işlerinde gayet iyilerdi ve normalde ne kadar laftan anlamaz ve laubali olurlarsa olsunlar çalışma sırasında gayet ciddi ve dikkatlilerdi. Yeterince yorulduktan sonra Baekhyun'un memnuniyetsiz söylenmelerine daha fazla dayanamadım ve Yixing kafasını duvarlara vurmaya başlamadan hemen önce çalışmaya son verdim. Olduğumuz yerde biraz dinlendik. Ardından salona geçtik ve üstümdeki tişörtü çıkarıp bir yere attıktan sonra üçlü koltuğa uzandım.

Baekhyun tekli koltuğa oturup beğenmediği noktaları söylerken Yixing de benim gibi tişörtünü çıkarmış ve kafasını ortadaki masaya dayamış, iki saniyede bir acıktım diyerek beynimi kemirmekle meşguldü.

En sonunda dayanamayıp "Baekhyun bahsettiğin kısımları çıkarırsam çok basit olur. Ve Yixing mutfağın yerini biliyorsun. Şimdi lütfen susun yoksa kendimi pencereden atacağım." dedim.

Tam ikisi de konuşmak için ağzını açmıştı ki kapı çaldı. "Al işte gürültünüz yüzünden şikayete geldiler kesin." diyerek kapıya doğru ilerledim. Baekhyun'un arkamdan bir şeyler zırvaladığını duyar gibi oldum ancak önemsemedim.

Firefly ~ SekaiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin