15. Bölüm -O Halde Pantolonunu Çıkar

839 98 24
                                    

Jongin ve Chanyeol gittikten sonra çalışma odasına gittim. Jongin şarkıyı çoktan telefonuma atmıştı.
Şarkıyı bilgisayara atıp üst üste tekrarlanacak şekilde ayarladıktan sonra gözlerimi bağlayıp öğrendiğim dövüş hareketlerini koreografiye uyarladım.

Bir süre sonra çoğu hareketi çoktan elemiş, onların yerine daha estetik, daha havalı bir kaç hareket eklemiştim. Tamamiyle kafamda oturttuktan sonra saatlerce aynı dansı tekrar ettim.
(y.n/Burada Monster'ın koreografisini düşünebilirsiniz.)

***

Jongin ~~

Chanyeol ile birlikte yaklaşık 3 saat yarışmalar için çalıştık. Fazlasıyla yorulmuştuk.
Bugünlük bitirmeye karar verdiğimiz sırada kapı açıldı ve içeri ortak çalışma grubumuzun üyeleri girdi. Toplanıp şarkıyı dinlemek için gelmişlerdi. Chanyeol Baekhyun'u asla kırmayacağı için şarkıyı açtı ve hep beraber dinledik. Olumlu yorumlar sonucu daha fazla dayanamayacağımı fark edip "Sehun'u niye getirmediniz?" diye sordum.

Baekhyun "Çalışma odasındadır. Koreografiyle uğraşıyordu. Bugün biter demişti ama.." dediğinde Chen hevesle araya girdi. "Gidip bakalım. Belki bitirmiştir."

Sehun bana 2-3 saat rahatsız etmememi söylemişti ama zaten çoktan 3 saat dolmuştu o yüzden ses etmedim ve hepberaber çalışma odasına girdik. Herkes nasıl davranacağını gayet iyi biliyordu. Bu yüzden içeri parmak uçlarımızda girip köşeye geçtik.

Sehun yine terlemişti, yine gözleri bağlıydı ve lanet olsun ki yine çok seksiydi.

Hazırladığımız şarkı eşliğinde dans ediyordu. Ve hepimiz ağzımız açık ona bakıyorduk. Benden başka kimse izlemesin istiyordum ama elimden de bir şey gelmiyordu maalesef. Şarkının ortasına doğru hem dans edip hem söylemeye başladı. Hatta bir ara şarkının bir yerinde aslında sözlerin arasında olmamasına rağmen "That's right my type." dedi ve şarkıya öyle devam etti.

Şarkının sonlarına doğru bir anda bacaklarının titreyip birbirine dolandığını gördüm ve tam düşeceği sırada koşup belinden yakaladım. Biri şarkıyı durdurmuştu. Sehun titriyordu ve ben korkudan ölüyordum. Baekhyun el işaretiyle durmamı söylediği için Sehun kucağımda resmen donmuştum. Kimseden ses çıkmıyordu ve kimse hareket etmiyordu.

Sehun'un nefes alış-verişleri yavaşça düzene girdi ve sonra tek kolunu boynuma doladı. Diğer kolu ise gözlerini açmak için kafasının arkasına gitmişti ki ondan önce davranıp hala kucağımdayken yere oturup gözlerini açtım.

Bir süre gözlerini kırpıştırdı ve sonrasında kucağımda doğrulup Yixing'in ne zaman getirdiğini bilmediğim havluyu alıp suratını sildi sonra da biraz su içti. Bana dönüp gülümsedi ve sonra kucağımdan kalkıp beni de kaldırdı.

"Yine neden buradasınız ?" diye sordu. "Koreografi hazır mı diye bakmak istedik. Ve şunu bilmelisin ki mükemmel olmuş, kesinlikle harika." Chen Sehun'u överken Chanyeol araya girmişti. "Ayrıca o 'That's right my type.' kısmını sözlere eklememiz gerekiyor." dediğinde tekrar güldü ve bir kaç iltifat daha aldıktan sonra "Beğenmenize sevindim. Yarın çalışmalara başlayalım. Herkesin söyleyeceği yerleri belirleyelim ben de ona göre dizeyim." dedi ve hepimiz onayladık.

Baekhyun'un ani çığlığıyla Sehun yerinde sıçrayıp kolumu sımsıkı tutmuştu. Gülüp kolumu beline doladığımda Baekhyun konuşmaya başladı.

"Hadi bunu kutlayalım. Bu gece Sehun'un evinde. Herkes bir şeyler kapıp gelsin. İçki serbest." diyerek güldü.

Sehun kafasını omzuma gömdüğünde kollarımı etrafına doladım. Herkes onaylayıp yavaş yavaş odayı terk ederken Sehun elimi tutup soyunma odasına sürükledi beni.

Firefly ~ SekaiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora