Aşteptare

2.5K 149 30
                                    

Îți multumesc pentru copertă RebeccaAnaMaria

Copertă:

Capitol needitat:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Capitol needitat:

Selyna povesteşte:


               – Cât trebuie să stăm așa? Ceilalți devin neliniștiți cu fiecare secundă trecută, vocea lui Mathias se strecoară printre gândurile mele. Se plimbă dintr-un colț al camerei în altul, trecându-și mâna prin păr de nenumărate ori. Îmi dau ochii peste cap și mă întorc cu spatele la el, tratându-l cu tăcere și urmărind pe fereastră antrenamentele haitelor.

               Nu numai el este atât de încordat. Cele două zile de la visul în care mi-am văzut propria moarte au fost foarte obositoare, pentru mine cât și ceilalți. Haitele unite ale lui Aiden și Derek sunt constant atacate de îngerii orbiți de minciunile lui Andor și care au ales să-l urmeze în ciuda nebuniei foarte evidente.

               Este cu adevărat viclean, dar îi știu planul. Vrea cu orice preț să mă aducă pe teritoriul haitelor, de aceea le atacă fără încetare. Îl enervează lipsa mea, că nu mă poate găsi, îi arată că nu este atât de puternic pe cât vrea să pară.

               Nopțile îmi sunt pline de vise înfiorătoare, scene unde toți apropiații îmi sunt omorâti încet și dureros. Moartea lui Travis este cea mai epuizantă dintre toate. Să-mi văd sufletul pereche murind de mii de ori este o adevărata tortură și aproape mă face să-mi pierd controlul , însă asta e ceea ce El vrea. Întotdeauna începe la fel: Travis luptându-se cu sute de îngeri, unul mai puternic ca altul. Numai că nu sunt de ajuns de puternici pentru a-l opri pe vampirul meu... asta până când Andor apare. Purtând o armură de aur, acoperită de scrieri antice și cu un aspect necruțător, însă angelic, pare la fel ca acum 12 ani, doar că este mai masiv și mai înalt.

               Ochii, adevărate cuburi de gheață, se plimbă ageri în cautarea oricărui fel de primejdie. Părul blond, lung și puțin curbat la vârfuri se mișcă sălbatic în jurul capului datorită vântului.

 Părul blond, lung și puțin curbat la vârfuri se mișcă sălbatic în jurul capului datorită vântului

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


               Ține în  mână sabia ce nu cred că o voi putea uita vreodată... cum aș putea să o uit când a fost folosită pentru a-mi lua singurul lucru care-mi amintea că sunt un înger și nu demonul ce ei mă credeau. Albe, strălucitor de albe, mari și puternice, aripile mele erau tot ce aveam mai drag acolo. Nu mi se permitea să le arăt, însă imediat cum mă lăsau singură, le lăsam să apară. 

               Acea apăsare ușoară din spate, aproape insesizabilă era o adevărată binecuvântare pentru mine, dar mi-au fost tăiate fără milă chiar cu acea sabie. Tăișul aproape mi-a adus sfârșitul, slăbită fiind în urma torturilor și lipsei de antrenament de atunci. Oare a câta victimă am fost? Mereu m-am întrebat...

               În vis, Andor ridică mâna liberă, iar ceilalți îngeri se opresc. Îl provoacă la o luptă, iar Travis acceptă. Încercările mele de a-l opri sunt nefolositoare, dacă s-ar retrage din luptă ar însemna că se recunoaște învins, iar ceilalți nu l-ar mai respecta. Chiar dacă este cel mai puternic, nu ar avea parte de aceeași supunere din partea vampirilor. 

               La un moment dat, în timpul luptei, Andor se răsucește chiar în momentul în care o săgeată se înfige în pieptul lui Trav. Brunetul meu se oprește, oferindu-i ocazia lui Andor să-și facă ultima mișcare. Rămân singură privind chipul înghețat al lui Travis . Ochii îi devin din ce în mai lipsiți de viață, apoi totul se încețoșează și mă trezesc. Întotdeauna este la fel, exact la fel...


               Îmi sprijin mâna de zidul alb, privind pe fereastră la grupurile de vârcolaci. E singura activitate făcută de când m-am întors la Aiden împreună cu Mathias și ceilalți războinici decăzuți. Venirea noastră încă trebuie să fie secretă, de aceea ne-am ascuns sub un voal de întuneric. Procedasem la fel cu Orașul Decăzuților, numai că nu folosisem doar întuneric, ca în cazul de acum.

               Despărțirea de Travis a fost cea mai grea. Visele cu moartea lui au început să fie și mai frecvente decât înainte... Andor profită de legătura noastră pentru a le provoca. Urmărește cu orice preț să mă îndepărteze de brunet pentru a mă distruge. Vrea să-mi distragă atenția cu moartea lui falsă, să ne păcălească legătura. Crezând că mi-am pierdut perechea, voi fi fără control și nu voi putea să mă apăr în fața lui.

               Pentru a împiedica orice desfășurare neplăcută a planului, Mathias îl va înlocui pe Travis cu câteva ore înainte de atac. Astfel, armele pentru distrugerea vampirilor nu vor avea nuciun efect...

               – Va funcționa? Se va lăsa păcălit? Mathias se plimbă neliniștit prin încăpere din nou. Zâmbesc, palma sprijinită de zid este acoperită de întunericul care începe să se întindă pe suprafața albă a peretelui. E ceva ce mă leagă cu adevărat de Andor, amândoi suntem plini de surprize...

 E ceva ce mă leagă cu adevărat de Andor, amândoi suntem plini de surprize

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


                                           În sfârșit am reușit să termin capitolul! Slavă Domnului! Îmi cer scuze pentru greșelile făcute, însă am fost obligată să folosesc tastatura virtuală.

                                           Tatăl Selynei nu cred că a avut vreun nume până acum sau  dac-avea, nu-mi amintesc; în orice caz, am rămas la Andor, mi se pare potrivit.

                                           Aștept întrebări dacă ceva neclar până acum:)

                                           Pupici :* :* :*                                     

Din alta lumeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum