Inceput

9.3K 483 33
                                    

                Selyna pov:

Stau si privesc cum fratele meu, Derek Moon, ii antreneaza pe tinerii din haita noastra. Se poate vedea foarte clar ca nu-i place faptul ca va trebui sa se intalneasca cu alpha-ul suprem peste cateva zile...

-Stii ca nu poti sa faci nimic in legatura cu intalnirea stabilita de batranii haitei noastre, nu?

Il intreb plictisita in timp ce ma ridic de langa copacul unde statusem pana acum, apoi indreptandu-mi atentia spre tanarul brunet care ma priveste cu nervozitate.

-Da, iar daca parintii nostri nu ar fi fost prieteni cu fostii alpha supremi, nu acceptam.

-Nu cred ca te-ai fi impotrivit, poate esti noul conducator, insa nu poti lua toate deciziile singur, deoarece, citez: '' esti prea tanar si n-ai experienta'' ....

-Trebuie tu sa-ti dai cu parerea....

Nu reuseste sa termine ce are de spus din cauza lui Justin, prietenul si beta-ul nostru, care vine serios spre noi, in acelasi timp citindu-se ingrijorarea de pe chipul sau. Uneori ma uimeste comportamentul lui prea exagerat.

-Selyna, Derek, fostul alpha vrea sa vorbeasca cu voi. A spus ca este important ceea ce o sa va zica...

Mi-am privit fratele, dand amandoi din cap cand ni se intersecteaza privirile, pornind spre vila familiei unul langa altul.

Intru in biroul tatalui meu avand mii de intrebari la care nu pot gasi raspunsul. Una dintre acestea este in legatura cu intalnirea ce  va avea loc.

-Ce ne ascunzi?

Intreb, nesuportand toata presiunea, lasandu-i uimiti pe cei doi masculi din fata mea. Niciodata nu am fost o fire prea rabdatoare....

-Sa stii ca ma asteptam la asta, dar nu atat de curand...

-Nu ma mai subestima, chiar de nu sunt un varcolac nu iti da dreptul sa ma minti!

                Derek povesteste:

Analizez persoanele din fata mea simtind nervozitatea Selynei si calmul de care tatal meu da dovada. Aproape mereu au loc astfel de discutii. Faptul ca nu stie nimic despre trecutul si parintii ei adevarati o determina pe sora mea sa aiba un comportament agresiv. Zambesc insesizabil si oftez trist cand imi amintesc cum a fost adusa in aceasta casa pentru prima data...

        '' Eram impreuna cu Justin, eu aveam 9 ani si el 8. Ne aflam in bucatarie pentru a lua pranzul, cand deodata, tatal meu apare in usa de la intrare avand in brate o fetita de aceeasi varsta cu noi. Tot corpul ii era acoperit de taieturi adanci care sangerau fara oprire.

In scurt timp, medicul haitei a venit pentru a-i ingriji ranile. Din cauza ca a pierdut atat de mult sange am fost cu totii avertizati ca vor exista consecinte.

Chiar asa a fost, dupa zile intregi in care am stat privind-o si incercand sa o protejez de un posibil pericol, a dat primul semn ca-si revine. Am fost primul ce i-a vazut ochii de un negru fermecator, stand cateva clipe nemiscat pana medicul a vrut sa afle de unde avea taieturile.

Fetita ne-a privit dezorientata si speriata, recunoscand cu voce slaba ca nu stie...''

La acea varsta am crezut ca a fost un lucru bun sa-si piarda memoria,sa nu stie ce i-a provocat acea stare. Insa trecutul nu-l poti lasa atat de usor in spate, intotdeauna te ataca atunci cand te astepti mai putin.

Faptul ca acesta e in ceata poate duce la infrangerea ta...

Acesta a fost inceputul, imi pare rau ca e scurt insa nu am timp sa scriu mai mult. Inca nu l-am editat, de aceea va rog sa treceti cu vederea greselile pe care le-am facut.

Daca aveti intrebari in legatura cu viitoarele capitole mi le puteti pune si va voi raspunde.

     

Din alta lumeWhere stories live. Discover now