Ce se intampla aici?

6.5K 379 30
                                    

                         ^*^ Capitol needitat^*^

               Selyna povesteste: 

Cu o miscare rapida bratul meu este asezat in pozitia lui naturala. Stramb din nas cand durerea se face simtita in momentul in care incerc sa-l misc. O ignor si incep sa ma gandesc la ce s-a intamplat cu o jumatate de ora in urma. Ei bine, dupa cum ma asteptam, marele si infricosatorul alpha s-a infuriat ca i-am nesocotit ordinul. Si-a iesit din minti, m-a atacat, iar la final, amandoi ne-am ales cu cate ceva rupt. Pe langa faptul ca a fost nevoie de zeci de varcolaci care sa reuseasca sa ne desparta, am mai distrus aproape tot ce ne-a iesit in cale. Ce pot zice, toata casa arata de parca ar fi trecut un uragan pe acolo, a trebuit sa ma calmez cumva...

Cand planul nostru de a-i teroriza pe ceilalti cu apucaturile noastre a luat sfarsit, fiecare s-a dus pe unde a apucat. Asa ca iata-ma aici, in camera care mi-a fost data, murind de plictiseala. Un strop de adrenalina inca continua sa curga prin venele mele, de aceea, cu un oftat puternic ma ridic din pat, deschid fereastra, si ma arunc in gol.

Ajung cu usurinta la sol, apoi ma pierd intunericul padurii. Cum era noapte, mi-a fost usor sa ma fac nevazuta. In sfarsit, nu mai trebuie sa ma ascund. Fara sa ma gandesc la actiunile mele imi las la suprafata adevara infatisare...

Nu stiu ce fiinta sunt, dar puterea pe care o am ma protejeaza. O tin ascunsa, nimeni nu stie de ea deoarece nu am incredere in ei, nici in familia adoptiva...

Decid sa parasesc pentru o perioada teritoriul alpha-ului suprem, haita Dark Moon.

A luat ceva timp pana am ajuns la o distasnta considerabila fata de Justin, Derek si restul. In timp ce priveam in fata, ceva a trecut ca un fulger pe langa mine. Singurul cuvant ce se afla in mintea mea e: vampir. Imi recapat infatisarea umana sperand ca acesta sa nu fi observat, apoi astept urmatoarea miscare, sunete infricosatoare incepand sa se auda. Daca as fi fost un om cu siguranta as fi luat-o la fuga, ceea ce fac. Un zambet amuzat imi apare pe fata; daca vrea sa ne jucam de-a soarecele si pisica, de ce i-as strica planurile. Ramane sa stabilim cine e prada si cine-i pradatorul...

O umbra se observa ''zburand'' din copac in copac, pregatindu-se de atacul decisiv. Acum merg normal, insa incep sa incetinesc si ma comport de parca as fi obosit. Fac jocul mai credibil punandu-mi mainile pe genunchi, aplecandu-ma si incepand sa respir greoi. ''Vanatorul '' nu se prinde de trucul pe care il folosesc si imi apare in fata, la cativa metri departare.

Aspectul ma uimeste, nu arata ca un vampir, mai degraba ca un cadavru. Pielea-i este cenusie, parul ce pare ca odata a fost saten si frumos, lipseste in unele zone ale capului, iar ochii sunt complet albi, lipsiti de viata. Ce naiba e asta? Vampirii nu arata asa, cu o infatisare bolnava si respingatoare. Ei sunt seducatori, au miscari elegante si atragatoare, dar in acelasi timp sunt puternici, sireti si nemilosi.

Dau putin din cap in incercarea de a alunga uimirea si ma pregatesc pentru reactia lui. Albul infricosator este complet umbrit de o sete incontrolabila, dar nu pentru sange, e altceva, mult mai puternic. Raman nemiscata, desi pozitia ma anunta ca se pregateste de atac.

Ceea ce nu stie el e ca am un mic as in maneca. Faptul ca ma considera un simplu om imi ofera un anumit avantaj si nu se asteapta sa se trezeasca cu mana mea in pieptul lui fara viata atunci cand este destul de aprope pentru a putea reactiona fara pic de dreseala.

Il scot inima in urma unei miscari rapide, imediat  dupa ce-i mai arunc o ultima privire. Un alt lucru ma uimeste in continuare, aceasta ia foc si se transforma in cenusa. Ok, nu trebuia sa se intample asta, am omorat o gramada de vampiri, niciodata nu am patit asa!

Inca prinsa in ganduri, intru in mintea lui Derek, ii spun locul unde poate gasi corpul necunoscutului si imi continui drumul. Imi pune  zeci de intrebari, astfel incat, ma vad nevoita sa blochez legatura noastra...

Presupusul atacator nu avea aspectul unuia dintr-ai lui.  Au o aura, pe cat de fermecatoare, pe atat de intunecata. Te invita sa-i admiri. Toti suntem asa.

Setea creaturii imi creeaza confuzie, nu-mi pot da seama spre ce a fost indreptata... Totul e confuz, lucrurile complicandu-se din ce in ce mai mult.

-''Ce se intampla aici? ''

 ___________________________________________________________

Ii multumesc extraordinarei @EllaPhoenix pentru coperta pe care mi-a facut-o! Capitolul acesta este pentru tine, sper sa-ti placa!

Ps: Personajul principal masculin este regele vampirilor. Ce parere aveti de cel din poza? S-ar potrivi? Daca da atunci ca ce? Ca Alpha-ul Suprem sau Stapanul vampirilor?

Astept parerea voastra....

Din alta lumeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum