0.3

2.7K 158 11
                                    

" Kler" mama je vrisnula. Malene rucice su me lagano udarale po ledjima. Odjednom me je necija ruka zviznula po ledjima i one spagete su mi izletele iz usta.
" Sta!!!!" proderala sam se.
" Nema na cemu i drugi put!" rekao je Noa sarkasticno.
" Sta, sta?" pitala je mama
" Da li sam dobro cula da se uzimate?"
" Da. Zar to nije divno?" rekao je Valentin.
" Ma predivno" opet Noa da sarkazmom
" Jedva cekam!" rekla je Lux.
" Vi niste pri sebi" rekla sam iznervirano.
" Ma daj Kler bice super." rekla je mama.
" Pa bolje da pocnete da se pakujete. Sledece nedelje dolazite da zivite kod nas." rekao je Valentin ushiceno.
" Nema sanse!" rekli smo Noa i ja u isto vreme. Pogledali smo se.
" Mama jel mogu da zivim sa tatom?" pitala sam ljupko i pocela treptati.
" Na. Kler zaboga sta ti pada na pamet." rekla je i posle te recenice sam se iskljucila iz razgovora.
Drago mi je da je nasla nekog ko je cini srecnom. Da su ovo saopstili malo kasnije verovatno bi se radovala i imala glupavi kez svaki put kad ju pogledam. I sigurno bi bez oklevanja pristala da se preselimo. Ali ne i danas, ne sad, ne posle svega. Osetila sam da me oci peckaju na samu pomisao na proslost.
-Flashbeck-

" Mama zasto places?" pitala sam ju.
" Ljubavi nije nista bitno." rekla je kroz jecaj.
" Sta god da se desi znaj, mama te voli i uvek ce te voleti." rekla je i zagrlila me. Otisnula sam jedan poljubac na njen obraz.
" Mama, gde je Mihajel" trazila sam pogledom mog tadasnjeg ocuha.
" On se nece vratiti ljubavi." rekla je i glasno zaplakala. Mozda bi i razumela da mi je nesto rekla. Za jednu cetrnajstogodisnju devojcicu je to bilo zbunjujuce. Tek posle sam saznala da je ubijen. Na sahrani sam plakala kao kisa.
- The end of flashbeck-

Posle toga mama nije bila kao pre. Sta god da sam pokusavala da je usrecim nije islo. Uvek sam bila najbolja u svemu. A na danasnji dan je bila Mihaelova sahrana. U WC sam se smirila i vratila sam se za sto. Kroz razgovor koji su vodili, a koji sam slusala na pola, sam saznala da je ovo Valentinov restoran. Pa izgleda da cemo ziveti u vili. Nikad mi nisu trebale pare. Smatram da za zivot nisu potrebne pare. Mislim da je potrebna ljubav.
(***)

Kad smo se vracale kuci u autu se pesme Selene Gomez Same old love nista se brugo nije culo. Valjda je tako i bolje. Ja ne zelim da povredim nju a ni ona ne zeli da povredi mene. U toku voznje sam utonula u zemlju snova. Zemlju gde je sve moguce i gde se cuda desavaju. Barem tu imam svoj spokoj.

Izvinite zbog gresaka. Nadam se da vam se svidja. Pricu posvecujem @crybaby0609 i @astra posto su me podrzale od pocetka i zahvalna sam im na tome. 😘😘😘

Angel Where stories live. Discover now