26

1.2K 102 27
                                    

Posle Olijevog i moje terapije otisli smo jos samo u jednu drogeriju da ja kupim Oliju i Noi parfem, Kaji sam bila nasla parfem koji vec duze vreme zeli tako da sam joj to kupila umesto nakita. Oli i Noa su takodje nesto kupovali ali nisam videla sta, posto smo se dogovorili da se razidjemo da ne bi videli sta smo kupili jedni drugima. Ispred kase sam nasla savrseni ukrasni papir sa bozicnim motivima tako da sam i njega kupila. 

Isprd prodavnice su stajali Noa i Oli cekajuci Kakju i mene.  Cinilo mi se da pricaju o necem ozbiljnom. 

" Vec si zavrsila?" Noa me je pogleao preko Olijevog ramene posto je Oli  stajao meni okrenut ledjima. 

" Da, imala sam samo nesto malo da kupim." rekla sam mu prilazeci im.

" Pa sta si lepo kupila?" pitao je Noa kroz salu

" Zini da ti kaze." rekla sam mu plazeci jezik kao dete. Noa je stvarno zinuo.

" Zatvori usta upasce ti muva u njih." rekao mu je Oli i nasmejao se. Svidja mi se zvuk njegovog smeha. Dap rekla sam to, i necu to poreci. 

" Nisi zanimljiv, ni malo." rekao mu je Noa i ljuto udario nogom od pod.

Nisam mogla da kontroslisem navalu smeha. Oli se poceo smejati a za njim i Noa. Izgledali smo kao da smo pobegli iz ludnice. Ljudi su nas zaobilazili u sirokom luku. Vise se nismo smejali kad smo videli Kaju kako na prilazi. 

Kaja nam je prisla, pogledala nas i prosla pored nas kao da nas ne poznaje. Ne znam zasto ali mi je to bilo jako smesno i ponovo sam se pocela smejati, a zamnom su se poceli smejati Oli i Noa. 

" Hej!" viknuo j Noa Kaji " Pa gde trcis?" pitao je i otrcao za njom. Oli i ja smo se pogledali a potom potrcli za Kajom. 

Kad smo sustigli Kaju ona je stajala pored kola i cekala nas. Oli i Noa nisu bili uopste zadihati dok sam ja bila sasvim druga prica. Jedva sam dolazila do daha. Verovatno sam izgledala kao da se gusim posto me je Oli potapsao po ledjma i pitao da li sam dobro. Nisam mogla nista da mu odgovorim posto sam jedva dolazila do vazduha, pa sam samo odmahnula glavom. Osetila sam Olijevu vrelu ruku ispod kolna a drug na ledjma. Kao sto sam i ocekivala podigao me je i prisao vratima kola koja su bila otvorena. Smestio me je na suvozacevo sediste, zakopcao mi sigurnosni pojas. Oli mi je zatvorio vrata, obisao je auto i seo na vozacevo mesto. Kaja i Noa su sedeli na zadnjem sedistu. Nisam znala gde su mi kese sa poklonima posto sam ih do pre deset sekundi drzala u rukama. 

" Gde su mi kese?" pitala sam promuklim glasom. 

" Stavio sam ih u gepek." rekao je Noa zbunjeno " Zar nisi primetila kad ti ih je Oli uzeo?"  

" Ne." rekla sam i tu je zamrla sva konverzacija. Gldala sam koz prozor a potom su mi se oci sklopile. Oli je upalio radijo na kom je isla neka lagana muzika, pa sam se kretala u njenom ritmu.

Moram poceti vezbati. Tri meseca sedim po ceo dan u kuci i nista ne radim. Nekad sam mogla tri kilometra da pretrcim a da se skoro i ne zadisem, a danas sam jedva nekako pretrcala kilometar. Pocecu da vezbam i pocicu na dijetu, dijetu cu ostaviti za posle praznika. 

Primetila sam da se kola polako zaustavljaju ispred kuce. To je bilo cudno, znam da je Kaja rekla da posle trznog centra idemo u market.

" Zar ne bismo trebali da idemo u market?" zbunjeno sam pitala

" Da trbamo, ali ces ti ostati kuci posto ne verujem da mozes da hods." rekao je Oli i izasao iz auta. Prisao je mojim vratima i otkopcao mi sigurnosni pojas, pa me izneo iz auta. Nisam se bunila posto sam verovala da ne mogu stojati na nogama. Oli me je uneo u sobu i stavio na krevet. Otisao je do ormara i iz njega izvadio moju trenerku i duks koju sam nosila tog dana. Iz fioke mi je izvadio carape i donji ves. Videla sam da se smska posto sam imala sav neuparen ves, a vecina gacica mi je imala nesto isprintano na sebi. Nisam imala nikakav sexy ves, posto mi nikad nije ni trebao. 

" Izvoli." rekao je Oli sa smskom

" Hvala." posramljeno sam mu rekl

" Da li ces se moci sam istusirati ili ti treba pomoc?" ozbiljno je pitao

" Ne, netreba mi pomoc. I kako te nije sramota tako nesto da me pitas?" buknula sam na njega

" Mislio sam da pozovem Kaju da ti pomogne. Perveznjakuso jedna." 

" Ja niam preveznjakusa."

" O da jesi."

" Ne nisam!"

" Da jesi!" 

Sad smo se vidno prepirali oko toga. Oli je tesko disao, a razlog tome nisam sto posto znala. Nisam bila sigurna da li je zbog ljutnje ili cinjenice da ako i jedno od nas progovori okrznucem se usnama, posto mi je stajao sveda par centimetara od lica. Gledali smo se u oci, ni jedno od nas nije zelelo proovoriti. 

" Zao mi je, ali moram ovo uraditi." tiho mi je rekao Oli, svo vreme mi dodirujuci usne svojima.

U sledecem trenutku njegove usne su stajale zalepljene na mojima. Od iznenajenja sam oci razogacila, njegove oci su bile zatvorene. Osne je polako poceo pomicati a ja sam mu se prepustila. 




Koncno su se poljubili!

Ako vam se svidja ostavite svidja ostavite vote i komentare!


Angel Where stories live. Discover now