20

1.4K 99 8
                                    

Posle one veceri skoro sve se promenilo. Imala sam opsirniju sliku o njih troje. Kaja mi je jako pomogla da prebrodim cinjenicu da sam nekog ubila. Oli i Noa pokusavaju da shvate kako ja imam, ja to volim da zovem, sonicni glas. Oli mi je objasnio da je taj dar nestao pre vise stotina godina. Takodje mogu ubiti nekog, sto se uzgred vec desilo, samo time sto pomislim da ta osoba umre i vrisnem na nju. Naravno postoi i ono ali sto nam zivot kvari. Tokom mog "vristanj" postoji velika veravatnoca da jos nekog slucajno ubijem, ili da neko ogluvi kao Oli na primer.
Kaja mi je pricala kako sam nefil. Nisam ju bas dobro razumela ali znam osnovne stvari. Polu andjeo sam, tata mi je bio covek a mama andjeo. Po meni velika mana ovoga dara je to sto vodu pijem kao kamila. Kaja kaze da ce se to desavati samo prvih par puta. Ja se iskreno nadam da nece biti drugog puta.
Magnus mi je obecao da ce nabaviti knjigu o mocima pa da ce mi je poslati.

Kajino " Kleri!" prolomilo se kroz kucu. Lenjo sam ustala sa fotelje i krenula u Kajinu sobu. Ona je člezala na krevetu u obliku fetusa. Brzo sam prisla krevetu.

" Sta je bilo?" pitala sam je i pomazila po glavi.

" Jako me boli stomak. Da li imas tablete protiv bolova? Posto znas... ljutske zene krvare pa ih boli stomak tad. " postidjeno je pitala

" Imam, sad cu ti ih doneti. " ustala sam sa kreveta i krenula dole. Oli je sedeo za kuhinjskim stolom a ispred njega su stajale moje tablete protiv bolova i voda.

" Da li si ti to kopao po mojim stvarima?" pitala sam ga iznervirano. Mrzim kad mi ljudi kopaju po stvarima.

" Samo sam ubrzao proces nalazenja tableta." rekao je i otpuhnuo.

" Mogla sam i sama da ih nadjem. Stajale su mi..." pokusala sam da se setim gde sam ih stavila ali bas i nije islo. Mrzim to sto uvek ostavim stvari da znam gde su, a na kraju nikad ne znam gde sam ih stavila.

" Rekoh ti!"

" Ipak ti to ne daje pravo da mi kopas po stvarima. "

" Samo joj odnesi glupi lek."

" Sledeci put kad mi budes kopao po stvarima ubicu te. Ali doslovno ubiti!" rekla sam mu i brzo uzela lek i vodu. Krenula sam iz kuhinje ali me je Olijev glas zaustavio.

" Kako mislis da to izvedes?" prkosno je pitao. Bila sam stvarno ljuta. Duboko sam udahnula, okrenula sam se  i pogledala ga. U mislima mi je bila slika kako on umire. Krenula sad da vrisnem kad sam osetila odjednom ruku na ustila. Oli! Svuda bih prepoznala taj parfem. Drzao me je oko struka a ruku nije sklanjao sa mojih usta. Osmehnula sam se koliko sam mogla od njegove ruke.
Osecala sam njegov dah na vratu. To mi je jako prijalo. Svoje usne je prislonio na moj vrat i tu ostavio jedan poljubac. Zadrhtala sam od toga.

" Sledeci put kad budes pokusala da me ubijes bez razmisljanja cu ja tebe ubiti!" rekao mi je rezeci pored uha.

" Sta se ovde desava?" cula sam Noin glas koji je dopirao iza mojih ledja.
Oli me je naglo pustijo.

" Bas nista, zar ne Kleri?" reko je Oli i cinicno se nasmejao.

" Tako je." rekla sam i krenula ka Kajinoj sobi. Kad sam usla u njenu sobu ona me je streljala pogledom.

" Sto ti je tako dugo trebalo da mi doneses lek?" pitala je a zatim progutala lek i popila malo vode.

" Prepreka na putu."

" Da li tebe jako boli stomak kad imas one dane u mesecu?"

" Samo pre nego li dobijem i taj dan, posle me nista ne boli. Tebe?"

" Ja to nemam." rekla je tiho i postidjeno Kaja

" Kako nemas? "

" Pa andjeli to nemaju "

" Sta? Nije fer! " rekla sam joj ljuto. Kaja se malo nasmejala.

To popodne smo provele pricakjuci o glupostima. Kaja moze da leci samo rane ali ne i bolove sto je jako glupo. Noa tvrdi da ju je stomak boleo zato sto se prejela.
Oli i ja se moramo praviti da je sve u redu pred Kajom i Nom. Ali kad ostanemo makar i najmanju sekundu sami ubijamo se pogledima.
Te veceri mi je Magnus poslao knjigu moci. Bila sam previse umorna da bih ju citala posto je kasno uvece stigla. Magnus nam je rekao da ce za tri dana da nas posete roditelji
Jedva cekam da vidim mamu!

Izvinite zbog gramatickih gresaka.

Novi nastavak je konacno tu. Nadam se da ce vam se svideti. Ostavite vote i komentare!

Angel Where stories live. Discover now