0.7

2.1K 131 11
                                    

Vauuu. Kuca je neverovatna. Zapravo ovo se ne moze nazvari kucom,ni vilom. Postoji samo jedna rec koja je opisuje a to je dvorac. I to bukvalno. Ima sve one kule, znate one kule na dvorcu. Mislim da ce mi se svideti u ovoj kuci. Ne znam zasto sam ocekivala nesto manje od coveka koji drzi jedan od najskupljih restorana, i ima ih po celom svetu. Osetila sam neciji dah na vratu a zatim i glas od kog mi se koza jezi.
" Andjele da li ces samo tako blenuti u kucu ili ces uci?" naravno Noa
" Da mi mozda pomognes da iznesem stvari iz auta."
Noa se iz nekog razloga poceo smejati.
" Ha Boze. Hahahaha. Posluga ce to izneti. Hajajhaha." posluga? Imaju poslugu? Cudno. Ili zapravo nije za nekog ko zivi u dvorcu.
" Prekini se smejati." rekla sam i udarila ga u rame
" Aaa. Otpasce mi rame. Jojjjj!!!" poceo je glumiti.
" Da li cete se vas dvoje pokrenuti? Kler, Lux zeli da te vidi. Noa pokazi joj kucu i odvedije do Lux, a zatim sidji da razgovaramo." rekao je Valentin sa vrata. Mislila sam da niko ne govori toliko stvari u jednom dahu. Kad sam krenula da mu odgovorim bilo je kasno. Vec je usao u kucu/dvorac.
" Pa, Andjele da krenemo u obilazak." usli smo u kucu/dvorac i krenuli obilazak. Moj boze prvi sprat je savrsen.Pokazao mi je par soba na drugom spratu. Tu se nalazijo jos jedan dnevni boravak,kuhinja i kupatilo. Ima jos jedan sprat. Pa tu se nalazila moja soba. Koja je blago receno bila savrsena. Imala sam licno kupatilo. Savrseno. Da li sam spomenula da mi je ormar velicine bivse sobe? Tu se takodje nalazila Noina soba, Luxina i spavaca soba koja je predpostavljam mamina i Valentinova. Kad sam usla u Luxinu sobu zamalo da padnem da nije bilo Noe. Mala se zaletela u mene i teturala sam se do Noe koji me je uhvatio i prosaputao:
" Andjele, uvek cu te cuvati." to je rekao sapatom tako da ga Lux nije cula. Ne znam sta bi to trebalo znaciti ali je bilo veoma slatko.
Sa Lux sam se igrala lutkicama. Mozda imam sesnaest godina, ali je ovo bilo stvarno zabavno.
" Devojke, sidjite dole da jedemo. Usput da znas Kleri, Noi su dosli drugovi i drugarice pa bi bilo lepo da se upoznate ako hoces." rekla je mama sa vrata Luxine sobe.
" Uredu." rekla sam i krenule smo na prvi sprat.

Izvinite sto juce nije bilo nastavka. Nadam se da vam se svidja. Komentarisite i ostavite vote. ❤❤❤

Angel Where stories live. Discover now