21

1.4K 87 2
                                    

Vec dva dana mi nije dobro. Imam visoku temperaturu i imam osecaj da mi vrat gori. Kaja je pokusavala na razne nacine da mi skine temperaturu ali nista ne pomaze.
Magnus je rekao da ce sutra poslati po mami neki lek. Stvarno se radujem sto cu je videti. Kaja, Oli i Noa se bune sto ce nam doci roditelji.

Oli i ja smo se ponovo distincirali, nikad ne bih mogla stvarno da ga ubijem ali on ocigledno ne bi imao problem da me ubije. Vec nekoliko puta sam mu se pokusala izviniti ali nije zeleo ni jednom da me saslusa. Stvarno ne znam sta me je spopalo taj dan pa sam pozelela da ga ubijem. Od kad sam se razbolela sto je bilo pre dva dana dosao je u sobu svega tri puta i to samo zato da bi zvao Kaju ili Nou. Ni jednom me nije pitao kako se osecam, sto me je moram priznati jako povredilo. Intezivno razmisljam o tome kako me je poljubio u vrat. Mozda to ne izgleda kao nesto vau ali u meni je probudilo neki cudan osecaj. Temperaturu sam dobila taj dan verovatno zato sto sam se jako potresla. 

Knjigu koju mi je Magnus poslao sam krenula da citam misleci da je zanimljiva ali posle prvog poglavlja sam prestala da citam. Tu je citava istorija nadprirodnih bica sto me i bas i ne interesuje. Jednostavno cu pitati mamu o onome sto me interesuje. U par navrata sam pitala Kaju i Nou nesto sto me je interesovalo o mocima i nadprirodnim bicima ali oboje su mi dali isti odgovor. Rekli su mi da pitam Olija, da ce mi on to bolje objasniti posti je najstariji. Ali naravno da ga nisam pitala posto sam zaglavljena u krevetu a gospodin 'Ubicu te' ne ulazi u moju sobu i daje mi jasno doznanje da ne zeli da ima bilo kakav kontak samon. 

"... sa tobom" Noin glas me je trgao iz razmisljanja

" Izvini da li mozes ponoviti sta si rekao, malo sam odlutala."

" Magnus zeli da razgovara sa tobom, da li mozes da sidjes dole?"

" Naravno, sad cu." blago sam mu rekla i polako ustala iz kreveta. Kad sam ustala zavrtelo mi se u glavi i zmamracilo pred ocima. Uhvatila sam se za nocni stocic posle par sekundi vid mi se ponovo povratio. Dva dana lezim, ustajala sam samo kad bih morala u kupatilo. Kaja mi je u sobu donosila da jedem pa nisam silazila dole.
Noa je isao polako pored mene da ne bih pala. Dok sam silazila niz stepenice kolena su mi par puta klecnula, i da nije bilo Noe verovatno bih se razbila.
U dnevnoj sobi na krevetu je sedeo Oli koi me nije ni jednom pogledao, Kaja nije bila u sobi pa sam predpostavila da je u kuhinji. Magnusov hologram se nalazio ispred stola. On je ponovo bio u nekoj otkacenoj kombinaciji. Imao je belu kosulju, leopard sljokicavi sako i krem pantalone.

" Kleri izgledas ocajno." suosecajno je rekao Magnus.

" Bas ti hvala. Nisam to znala dok mi nisi rekao." sarkasticno sam mu odvratila.

" Malo sam istrazivao i nasao nesto. " rekao je kao da se boji da mi kaze. " Kaja mi je rekla da te pece podrucje oko vrata kad te ona i Noa tu dotaknu." polako je rekao. Kraickom oka sam videla kako se Oli trznuo na to. Blago otvorenih usta je gledao u Magnusov hologram.

" Da, ne vidim kakve to veze ima sa time sto sam bolesna?" zbunjeno sam ga pitala.

" Ima i to velike veze. Olivere da li mozes da pipnes vrat Kleri?" Magnus ga je izazivacki pitao.

" Ne molim te ne moj, to ce me jako peci!" uplaseno sam rekla.

" Ako su moje teorije tacne nece te peci, cak vise proce te."
Oli je uplaseno pogledao u Magnusa. Videla sam Kaju i Nou koji zbunjeno gledaju naizmenicno u Magnusa, Olija i mene.
Magnus je rukom pokazao Oliju da krene.
Oli mi je polako prisam. Stisnula sam vilicu i psihicki se pocela pripremati za bol koji cu osetiti. Olina ruka je drhtala dok se priblizavala mom vratu. Kad mi je dodirnuo vrat ispustila sam dah koji sam zadrzala i noge su mi zaklecale. Oci sam instiktivno zatvorila i zakoracila pema Oliju. Nakrivila sam glavu u stranu da bih mu dala bolji pristup vratu. Osrtila sam kako polako mazi moj vrat. Ispustila sam tihi jecaj. Uhvatila sam ga za majcu i priblizila ga sebi koliko god sam mogla.

Glasovi su bili pomesani i nisam ih mogla razumeti.
Osetila sam snazne muske ruke koje nisu pripadale Oliju posto su me te ruke vukle od njega. Pocela sam se koprcati i vikati da me spusti, molila sam ali uzalud. Trebali su mi Olijevi dodiri.

Posle par miniuta vratila sam se u stanje pre Olijevog dodira. Vrat me je i dalje pekao ali ne toliko jako, osecala sam se bolje ali ne i potpuno zdravo.
Noa je stajao pored mene stegnute vilice i saka stisnutih u pesnicu.

" Kao sto sam i mislio. " promrmljao je Magnus.

" Da li ste normalni!!" Oli se poceo derati " Ajde da je ona tebe poljubila ali ti nju!! Kako si mogao tako nesto da joj uradis?!?!?"

" Nisam samo ja kriv!! I nismo se poljubili, samo sam joj okrznuo vrat!! Zar stvarno mislis da bih tako nesto uradio?? Nije bas da mi se umire!" Oli je sad vikao na Nou. Glas mi je bio toliko grub i dubok.

" Da li mozete da prestanete da se derete?!? Sto se desilo desilo se!!" iznervirano se proderala Kaja

" Olivere od tebe sam najmanje ocekivao da ces to uraditi. Olivere ti verovatno znas sta treba da radis ali posto Klarisa ne zna moram objasniti. A vas dvoje, " Magnus je pokazao prstima na Kaju i Nou " dobro me slusajte. Posto necu nista spominjati vasim roditeljima a necete ni vi morate se potruditi da se ponasaju normalno. Klerino telo trenutno zudi za Olinim dodirima, dobro njen vrat zudi za tim, na svakih pet sati Oli treba nekih par sekundi da joh mazi vrat. Ne smete dozvoliti da to traje duze od pola minute. Temperatura ce se vratiti Kleri ako se ne budete drzali ovog. Pazite da ih ne ostavljate sam i da vasi roditelji ne saznaju. Pa to je to za sada. Ja cu vam se javiti kad saznam nesto novo. " Magnus je zavrsio i njegov hologram je nastao.
Tek sad sam shatila da me je vrat jos vise pekao kad bih videla ili cula Olija. Noa je besno gledao u Olija, ne znam zasto ali to mi je zasmetalo. Nisam zelela da njega krivi.

" Nije on kriv, izazivala sam i dobila sta sam zasluzila." odlucno sam rekla. Noa je zbunjeno pogledao u mene.

" Ne, on je kriv! Znao je sta ce se desiti i opet je to uradio! " tvrdoglavo mi je odvratio Noa.

" Bicemo nas dve u mojoj sobi." rekla je Kaja da bi prekinula svadju. Noa i ja smo se i dalje tvrdoglavo gledali. Kaja je shvatila da se necu pomeriti, uhvatila me je za ruku i povukla. Ali ni to nije pomoglo posto smo se Noa i ja i dalje gledali, tek kad smo izasle iz dnevne sobe normalno sam nastavila da hodam.
Usle smo u Kajinu sobu, ja sam produzila do fotelju i sela na nju.

" Pricaj!" zapovedno je rekla Kaja. Zbunjeno sam je pogledala.

" Sta se desilo izmedju tebe i Olija!" pojasnila je

" Nista" polako sam rekla. Naravno da joj necu reci sta se desilo, ipak ona je njegova sestra.

" Da se nije nista desilo, ne bi morala da ides kod njega na 'terapije' "

Jos par minuta smo se prepirale i na kraju sam odustala.
Kad je cula da sam mu pretila da cu ga ubiti bila je u isto vreme razocarana, zgranuta i srecna. Srecna samo zato sto je Oli preziveo i nisam mu nanela nikakvu stetu. Dok sam joj prepricavala sta se desilo promenila je nekoliko izraza lica. Rekla je da je to sto mi je tako zapretijo romanticno i da bi ona zelela da joj neko tako zapreti. Kad sam je pitala sta je tu romanticno, odgovorila je taj poljubac bio i previse romantican za Olija.
U pricanju su nas bili prekinuli Oli i Noa posto je bilo vreme za terapiju. Osecaj je bio bolji nego prosli put.

Kasno smo otisli spavati. Secam se da sam se probudila uvece zato sto sam osetila ulegnuce duseka. A zatim sam zacula glas koji je pripadao meni dobro poznatoj osobi. Priblizila sam mu se i vratila se da spavam.

Kad sam se ujtru probudila cvrsta muska ruka mi nije dozvoljavala da ustanem. Polako sam je pomerila da ga ne bih probudila. Sela na krevet i okrenula se prema njemu, docekala me je ocaravajuca slika. Blago sam se osmehnula na prizor ispred sebe. Neka sila kao da me je vukla prema njemu, jos samo par centimetara me je deslilo od njegovih usana.

Nadam se da vam se svidja! Nastavak je specijalno za _Bad_Girl_2003_.

Ostavite vote i komentare. 😘😘

Angel Where stories live. Discover now