27

1.3K 82 5
                                    

" Ne!" moj krik se prolomio kroz sobu " Prestani nije nista uradio" sad sam se vec gusila u suzama.

" Nije nista uradio!!!" Noa se proderao dok je zadavao jos jedan udarac Oliju. Olijeva krv nalazila se po celoj sobi. U nekoliko navrata sam pokusala da se otrgnem iz Kajinog cvrstog stiska. Ne znam kako je ona mogla da gleda kako Noa, ubija Boga u Oliju i da ne pokusa da ga zaustavi.

" Bolje da od Noe dobije batina nego da ga ubiju." Kaja mi je saptala ovo cim bih probala da se otrgnem iz njenog stiska. Nisam razumela zasto mi to govori.

Oli me nije ni jednom pogledao u oci. Za njega je ovo bila velika sramota. Andjeo ga je mlatio a on nije smeo da se mrdne. Bar mi je Kaja rekla tako.l Znala sam da Oli ima pojacana cula, ali nisam znala da li se to odnosi i na culo bola.

" Oli molim te brani se!" sad sam vec molila Olija da udari Nou, nisam mogla da podnesem cinjenicu da ga neko tuce. Kako bi ga Noa udario ja bih imala osecaj da je udario mene.

" Da li vidis sta si joj napravio?" vikao je Noa dok je brisao krvave sake o majcu.
Suze su mi stvarale potok na licu, bujica suza se tek spremala da navre na moje oci. Nisam vise jasno videla, srusila sam se na kolena a samim tim i povukla Kaju.

" Noa mislim da je dosta" rekla je Kaja nezno " za sada"

" Moram da nastavim!" viknuo je Noa " Povezali su se! Ne zelim da je izgubim zbog njega!"

" Nastavi." skoro necujno je rekao Oli. Nastao je tajac u prostoriji. Nismo mogli da verujemo da zeli da ga Noa nastavi tuci.

" Ne molim te!" tiho sam preklinjala Nou. Nisam mogla vise da gledam kako ga tuce. Bolela me je svaka kost u telu, imala sam osecaj da su mi usne natecene kao Olijeve. I tad mi je sinulo. Noa je rekao da smo se povezali, shvatila sam i kako. Mi smo sada bili jedna dusa u dva tela, jedan covek u dva tela. Mi smo postali jedno.

" Noa nemoj vise, molim te. Ne mogu vise da izdrzim. " igrala sam na kartu Noinog sazaljenja na mene. Suze nisam morala da laziram posto su tekle u potocima po mojim obrazima. Sa brade su mi se spustali vodopadi.

Noa je gledao u jednu tacku na zidu, znala sam i zasto. Ja sam za njega mladja seka koju niko ne sme da povredi, a sada me je on povredjivao. Indirektno mi je nanosio fizicki i psihicki bol.
Da me pogleda u oci shvatio bi koliko me to zapravo boli, i bez premisljanja bi se zaustavio.

" Kleri moram to da uradim. Ako ne uradim to sad povredice te. " tiho je pricao. Rukom je presao preko obraza brisuci suze, koje je mislio da ne vidim.

" Ali ti me sad povredjujes. Boli me jako." sad vec smirenije sam pricala. Bila sam sad vec uverena da ce prestati. Oli me je streljao pogledom, koji da moze ubiti verovatno bi me ubio sto puta. Ne vidim razlog tome, pomogla sam mu. Ova bol je neizdrziva, zasto onda za Boga miloga zeli da ga Noa nastavi tuci?

Noa je veoma glasno izdahnuo a potom i progovorio" Valjda mozemo ovo nastaviti sutra." tiho je reko

Lice mi se ozarilo na ove reci. Kajin stisak je popusti, i u tome sam nasla savrsenu priliku da se otrgnem od nje. Uspela sam u svom naumu, i dosepala do Olija. Cucnula sam pored njega, lagano sam mu prelazila rukama po licu. Polako sam mu prstima presla preko natekle unice. Pogledala sam ga u oci i nasmesil mu se. Taj osmeh, je licio na sve samo ne i na osmeh. Priblizila sam glavu Oliju i poljubila ga lagano.
Osetila sam ruke na ramenima koje me pokusavaju odvajiti od Olija. Grcevito sam se drzala za njegovu majcu, usmana i dalje prislonjenih na njegove.
Polako ali sigurno su me Kaja i Noa odvajali od Olija. Culo se paranje majce ali nisam znala cije. Kad sam bila u potpunosti odbojena od Olija otvorila sam oci. U rukama sam grcevito stiskala deo Olijeve majce.

Angel Where stories live. Discover now