24

1.3K 89 11
                                    

Vise nisam mogla da se skoncentrisem na film. Koliko god se trudila nisam mogla da se skoncentrisem. Misli su mi svo vreme letele ka Oliju i onome sto sam odgovorila Kaji. Da li stvarno ima nesto izmedju nas? Nisam znala odgovor na to pitanje, nadala sam se da odgovor nije onaj koji sam dala Kaji.
Zelela sam sa nekim da pricam, ali u ovoj kuci je nemoguce pricati sa nekim. Na pamet mi je pala Mija. Sa njom se dugo nisam cula, bilo bi joj drago da je nazovem i da joj se izjadam.
Oprezno sam ustala sa kreveta. Krisom sam ponela telefon, strogo su nam zabranili da nosimo telefone da nas ne bi locirali preko kartice. Ovaj telefon je imao sto godina, to je bila stara takozvana ciglica, Mija i ja smo se dogovorile da nadjemo dva stara telefona i da ce mo ih koristiti u hitnim slucajevima. Kad sam uzela telefon otkljucala sam ga a na ekranu je zabljesnula Mijina i moja slika. To je slikano proslo leto na bazenu, taj dan smo nekim cudom bile same na bazenu, dobro nije bilo cudo napolju je bila oluja. Sad mi to izgleda tako davnobno. Usla sam u kontakte i usla u jedini kontakt. Posle drugog zvona Mija se javila.

" Vidi ko me se setio. Ti me se setis samo u hitnim slucajevima. " ostro mi je rekla. Koliko god glumila da je ljuta znam da nije.

" Znas da nije tako. Samo desava mi se svasta u zivotu."

" Da cujem. Kad vec zoves za hitni slucaj da cujem koji je." rekla mi je blago.

" Imam veliki problem, ako se to moze tako nazvati." tiho sam joj rekla.

" Pucaj."

" Ima jedan decko, moze se reci da je zao. "

"Koliko zao?" zabrinuto me je pitala.

Nisam znala sta da joj kazem. On meni i nije io toliko zao, ali ipak djavo je. Nisam mogla da joj odgovorim da je dobar. Kad sam jednom Kaji rekla da je dobra, ona se uvredila kao da sam joj rekla ko zna sta, a ne da je dobro.

" Pa recimo... da je sredne zao."

" Da li to uopste postoji?" zabavljeno me je pitala Mija.

" Ako ne zelis da me saslusas da prekinem ja." nervozno sam joj rekla.

" Ne nemoj prekidati, cutacu obecavam. Sad nastavi." rekla mi je ozbiljno. Nisam bila sigurna da ce moci cutati do kraja price, ali sam ipak nastavila.

" On ima sestru koja je... dobra, sad ona misli da ima nesto izmedju nas, ali ja ne verujem u to. Nekako me je prisilila da joj kazem da ima nesto izmedju nas, ne znam zasto sam joj to rekla kad nema nist izmedju nas. I ja sad ne znam sta da radim." rekla sam joj brzo, kao da sam se bojala reci to. 

" Kleri po cemu je on to zakljucila? Moras mi ispricati da bih ti mogla reci da li ima nesti izmedju vas. To sto ti mislis da nema nista izmedju vas meni ne znaci apsolutno nista. Tako si mislila da nema nista ne izmedju tebe i Matije, a ispostavilo se da je bio do usiju zaljubljen u tebe."  samo bi se Mija seti necega so je bilo pre sto godina. 

" Samo da se zna tad sam imala dvanaest, i to ne moze da se poredi sa ovim sad." ljuto sam joj rekla. Pokuala sam izbeci odogvor na Kajino pitanje. 

" Ne pokusavaj izbeci odgovor Klarisa." ostro mi je rekla.

" Da li znas koliko mrzi kad me zoves tako?"

" Naravno da znam, bas zbog toga te tako i zovem. A sad zelim odgovor, ne izvlaci se" 

" Pa kad sam sa njim nije mi potreban niko dugi. Tesko me odvoje od njga." izostavila sam deo gde mije potreban njegov dodir, i nase 'terapije'. Mija bi onda htela znati kakve terapije. A onda bih ju morala jos vise lagati. Na kraju bih poludela od svojih lazi i rekla joj istinu.
 "Uhvatila nas je ujtru zajedno u kreveu." sa drug strane veze cuo se vrisak.

" Da li je to moja mala Kleri postala zena?" uzbudjeno me je pitala.

" Ne, tvoja mala Kleri je i dalje mala. " rekla sam joj ozbiljno.

" Pfff. " otpuhnula je i rekla mi da nastavim dalje

" Pa to je otprilike to. " rekla sam joj polako. Stvarno nemam sta drugo da joj kazem

" Pa izgleda da cu to morati da izvlacim od tebe" ljuto je rekla " Da li je taj Oli zastitnicki nastrojen prema tebi?"

Bio je zastitnicki nastrojen kad su nas napali. To se valjda racuna.

" Jeste. Sto?"

" Izvlacim informacije iz tebe.  Da li te je pozvao nekad da izadjete?"

" Da,na zurku, ali mi se posle nije javio."

" Kad si dosla na zurku ti se nije javio?"

" Da. "

" Dosta mi je materijala da zakljucim da ima necega izmedju vas dvoje." kako je Mija zavrzila tako je nesto palo kod vrata. Na vratima je stajao skamenjem Oli.

" Mija zvacu te posle." prekinula sam vezu pre nego sto je uspela ista da mi odgovori. Pazljivo sam ostavila telefon na sto svo vreme gledajuci u Olija. Vrata iza njega su bila zatvorena.

" Koliko dugo tu stojis?" pitala sam ga sa strepnjom u glasu.

" Dovoljno dugo da cujem da ti niko drugi sem mene nije potreban, da te je tesko odvojiti od mene. Da li je potrebno jos da nabrajam." rekao je sa podsmehom u glasu.

" Ja ne mislim da ima nesto izmedju nas, samo da znas. " rekla sam mu brzo i uplaseno.

" Da ali izgleda da moja sestra i tvoja drugarica misle drugacije. Da li zelis mozda da pitamo jos nekog?" cinicno me je pitao.

" Samo sam zelela..." ni sama ne znam sta sam zelela

" Prekini, bas me briga sta si ti zelela. Kako si mogla da pricas sa neki o tome. Izmedju nas nema nicega. Tripujes nesto." zaderao se na mene.
Suze su mi zapekle ocne jabucice.

" Prekini da se deres." rekla sam mu tihu. Imala sam osecaj da mi telo gori, vrat me je zapekao u tolikoj meri da sam ispustila prigusen krik. Oli mi je brzo prisao. Ruku je stavio na moj vrat i ponovo se vratio onaj divan osecaj. Uhvatio me je malo ispod koleni i podigao, spustio me je na krevet.

" Zasto me je toliko bolelo? Nikad nije toliko bolelo. " tiho sam mu rekla.

" Kad se probudis pricacemo. Sad spavaj." tiho mi je odgovorio i pokrio me.

San me je savladao ubrzo.


Kasnim znam. Nadam se da vam se svideo nastavak.
Posto sam juce zavrsila sa skolom nastavci ce biti redovniji. Ostavite vote i komentare.

NEMOGU DA VERUJEM!!!! HVALA SVIMA KOJI CITAJU!!! VOLIM VAS NAJVISE NA SVETU!! 😘😘😘❤❤💝💝

Angel Where stories live. Discover now