1.0

5.1K 505 158
                                    

Odaya giren Hoseok ile bakışlar kapıya çevrildi. Odada sadece giydiği ayakkabının tok sesi yankılanırken bir süre sonra buna sandalyenin çekilmesi üzerine çıkardığı ses de eklendi.
Jimin beklentili bakışlarını genç adamın üzerinde gezdirdikten sonra duyduğu şeyler ile kanın damarlarından çok daha hızlı geçtiğine dair yemin bile edebilirdi.

"Hazırlanın beyler, Gangnam Üniversitesi sizleri bekliyor."

**********

"Ne yani bu kadar çabuk mu?" Taehyung şaşkınlıkla sordu.

"Bağlantıları olan tek kişi o herif değil." umursamazca söylendikten sonra elindeki evrak poşetini Jimin'in önüne koydu.

"Seçtiğiniz bölümleri okula gittiğiniz zaman halledersiniz fakat şu an dönemin ortasında oldukları için biraz sorun yaşayabilirsiniz. Gerçi o da sizin sorununuz." son cümlesini mırıldandıktan sonra bakışlarını odanın kapısı ile odadakiler arasında gezdirdi.

"Gangnam Üniversitesi eğitim bakımından oldukça üst seviyede olan bir okul, biliyorsunuzdur zaten. Bu yüzden derslerden kaytarıp başarı seviyesini düşürürseniz sorgusuz sualsiz okuldan atılacağınızı aklınızdan çıkarmayın." ellerini masanın üzerinde birleştirdikten sonra açıklama yapmaya devam etti.

"Okul, Güney Kore'nin ileri gelen iş adamları,milletvekilleri ve yüksek mevkideki insanlar arasında oldukça rağbet görüyor. Bu yüzden okul arkadaşlarınız burnu havada olan zengin züppeler olacaktır." yüzünü buruşturduktan sonra Yoongi'ye döndü.

"Sinirlerinize hakim olun. Özellikle sen Yoongi." parmağını gri saçlı çocuğa doğrulturken uyarısına devam etti.

"Oraya olası bir soruşturmada suçlamalardan aklanmak için tanık elde etmeye gidiyorsunuz, bizi daha da kötü duruma düşürecek hareketlerde bulunmayın." cümlesini bitirdikten sonra masanın üzerinde birleşmiş halde duran ellerini ayırdı ve sağ tekini altındaki dar kotun cebine attı. Telefonunu kavradıktan sonra ekranını aydınlatarak saate ve gelen bildirimlere göz attı.

"Saat 1'e geliyor. Yarın okula gidecek olanlar için çoktan uyumanız gerekirdi (!)" iğneleyici ses tonunu kullanmaktan çekinmemişti.

"Doğru söylüyor, uyusak iyi olur. Okulumuz madem bu kadar yüksek seviyede en azından düşürmemeye bakalım." Taehyung onaylarcasına konuştuktan sonra sandalyeden kalktı ve odadan çıkan ilk kişi oldu.

Sırasıyla herkes odadan çıkarken geriye kalan son kişi, Jimin, Hoseok'a baktı. Göz göze geldiklerinde birbirlerini hafif bir baş sallamasıyla selamladıktan sonra geceyi sonlandırdılar.

Saat 06.00

Beklenilenin aksine Taehyung erkenden kalkmış ve duş almıştı. Diğerlerinin uyanmasını beklerken bir yandan da hizmetçilerin hazırladıkları sofradan birkaç parça kahvaltılık ağzına atıyordu.

Gece yatmadan önce Hoseok'un vermiş olduğu evrakları arkadaşıyla birlikte incelemişti ve öğrendiği kadarıyla ders 08.00'da başlıyordu. Okulun planlarını incelemeyi de ihmal etmemişti.

Okulun kampüsü çok büyüktü. Hatta o kadar büyüktü ki kampüsün bir ucundan bir ucuna gitmek için araba kullanman gerekiyordu. Alanlar farklı bölümlere ayrılmıştı fakat hepsi bir noktada birleşecek şekilde inşa edilmişti. Sınıflar onar kişilikti ve ders çalışma saatleri oluyordu. Bu saatlerde farklı alandan altı öğrenci bir sınıfa başlarında bir eğitmen olması şartıyla kapatılıyordu ve saatlerce ders çalışıyor,test çözüyorlardı. Ortak dersler de yapılıyordu fakat bunlar genelde hedeflerinde yardımcı olmak için bilinçlendirme amaçlı oluyordu.

Justice◾pjm+jjkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin