1.1

5.2K 550 615
                                    

Bir kez daha seslenmek için ağzını aralayan Taehyung, görüş açısına giren kısa ama bir o kadar da kalıplı vücut ile araladığı ağzını kapattı ve adımlarını bu sefer arkadaşının yanına yönlendirdi.Tam sesleneceği sırada gördüğü görüntü ile şaşırmadan edemedi.

Ne yani şu ana kadar hep tek olan,kızlardan nefret ettiğini dile getirmese de hissettiren ve özel alan işgallerinden nefret eden herif şimdi bir kız ile elleşiyor muydu?

**********

Taehyung'un arkadaşını o pozisyonda görmesinin üzerinden yaklaşık iki hafta geçmişti ve hala bunun şokunu atlatma çalışmalarını sürdürüyordu.

O günün ardından arkadaşının hep sonradan isimlerini öğrendiği zengin kesim ile birlikte görmüştü. Sürekli birlikte takılıyorlardı ve bu kendisinin biraz da olsa unutulmuş hissedilmesine yol açıyordu. Bundan üstü kapalı bir şekilde bahsettiğinde ise bu dünyada her zaman paranın konuştuğunu, bu yüzden de zengin kesimden arkadaş edinmenin kendilerine yararı olacağı cevabını almıştı. Bunun üzerine sadece arkadaş olmak varken neden milletle elleştiğini sorunca da ağzının payını almıştı ve o günden sonra bir daha Jimin'e yaklaşmamıştı. Belki çocukça davranıyor olabilirdi fakat en azından yıllardır ona katlandığı için sorularının cevabını hak ettiğini düşünmüştü.

Arada dayanamayıp arkadaşının yanına gitmek için yelteniyordu fakat sonradan görüş açısına giren yardakçılar ile bu fikirden ışık hızında vazgeçiyordu. Onlardan hoşlanmıyordu. Hepsi kendini üstün gören tiplerdi. Gerçi birlikte yaşadığı herifler de pek farksız sayılmazdı.

Özellikle şu son 2-3 gündür Hoseok denen herif kendisine çöp gibi davranıyordu. Tam anlamıyla çöp gibi. Kendisini değersiz hissetmesinde Hoseok bir numaralı sebepti herhalde. Tamam önceden de pek düzgün davrandığı söylenemezdi ama şu son günlerde bu hat safhaya çıkmıştı. Bunu Jimin ile uzaklaşınca savunmasız kaldığını düşünmesine bağlıyordu Taehyung.

Evde işler biraz karışık gibiydi. Yoongi ve Hoseok birbirinden uzak duruyorlardı. Jungkook ve Hoseok son zamanlarda daha da yakınlaşmıştı. Evde Jungkook'un sesi daha çok çıkmaya başlamıştı. Özellikle Jimin'e karşı. Her yaptığına bir şey söylemekten çekinmiyordu ve karşılık alamayınca daha da sinirleniyordu. Gereksiz yere evde eşyalar zarar görüyordu. Namjoon ve Seokjin ise bir işler karıştırıyordu. Taehyung onları evin gizli köşelerinde birbirlerine fısıldarken çok görmüştü. Tabi çok üzerinde durmamıştı ama merak içini kemirmiyor değildi.

Ha bir de evdeki öğrenci kitlesinin arası daha da bozuk gibiydi. Taehyung herkesten olabildiğince uzak duruyordu ve farklı bölümlerde okumaları buna yardımcı oluyordu.
Yoongi son zamanlarda düşünceli gibiydi ve aldığı ödevler yüzünden sürekli araştırma peşindeydi. Evet herkes okuduğu bölüm ile bütünleşmişti. Kimse bunu dile getirmese de bu işlerden kafalarını çıkarıp normal birer öğrenci gibi hissetmeleri biraz da olsa rahatlamalarını sağlamıştı.

Taehyung dönemin ortasında gelmesine rağmen dersleri kolaylıkla kavramıştı ve hocalarının bir numaralı öğrenciler listesine adını yazdırmıştı. Bu ne kadar göğsünü kabartasada sınıf arkadaşları bu şekilde düşünmüyordu ve bu yüzden sürekli yeni öğrenciye sataşıyorlardı. Eğer birkaç omuz atmayı veya bilerek çarpmayı göz ardı edersek bu sataşmalar sözlü tacizden ileriye gitmiyordu. Bundan Jimin'e veya evdekilere bahsetmemişti çünkü umursayacaklarını sanmıyordu. Bu yüzden her şeyi kabullenmiş ve içine atmaya karar vermişti. Sonuçta karşılık alamazlarsa bir gün bu hareketlerden vazgeçeceklerini biliyordu, yani en azından öyle umuyordu.

Bugün yine okula gelmişlerdi ve şu an çalan zil ilk bir buçuk saatlik uzun teneffüsün habercisiydi. Taehyung önündeki bütün ders boyunca yüzlerce not yazdığı defterini kapattıktan sonra eşyalarıyla birlikte çantasına attı ve çantasını da kavrayarak sınıftan çıktı. Arkasından birkaç çocuğun laf attığını duymuştu fakat kendisinde umursayacak gücü bulamıyordu. Dün gece düzgün uyuyamamış ve az önce oldukları sözlüye çalışmıştı.
En azından işe yaradı ve yüksek not aldım diye düşünerek koridorda ilerlerken sözde en yakın arkadaşı olması gereken kişiyi gördü. Bu seferde bir erkekle yakın temasta bulunuyordu. Şaşırtıcı olansa kendisini hiç öpüşürken görmemişti. Sadece ten temaslarını görmüştü. Belki de ilk öpücüğü olduğu için özel birisine saklıyordur gibi bir düşünce aklının ücra köşelerinden kendisine el sallarken onun Jimin olduğu gerçeği o eli kırmıştı.

Justice◾pjm+jjkWhere stories live. Discover now