Bolum 8

5.6K 104 3
                                    

     Kalkip hemen isigi actim. Isik kurtulus gibi gelmisti ama keske hic acmasaydim. Karanlik onlari daha cazip gosteriyormus. Isigi acmamla gercekten aklimi kaybedecek gibi oldum,gitmediler dikilip duruyorlardi. Baslari onlerine bakiyordu hepsi ama oylece duruyorlardi. Inanin tarif etmek istemiyorum beni anlatirken etkiliyor,sizde etkilenirsiniz o yuzden anlatmayacagim...Ama tek diyecegim;burunsuz,kanli gozlu,icinde atesler yanan korkunc bir varlik...
      Bagirarak annemlerin yanina kostum,hemen odaya geri gittik baktik kimse kalmamisti sadece agir bir.duman kokusu vardi. Ama gozle gorulen hicbir duman yoktu. Babam bisey mi yaktin diye sordu bende olayi anlattim. Babam hemen bana biseyler.okudu sonra ayni.yatakta kucuk cocukmusum gibi 3 kisi yattik. Televizyonu actik ses olsun diye,ancak o zaman dusuncelerden kurtulabiliyordum.
     Gece annemle babamin arasinda uyusamda yine ayni.ruyayi gormustum. Ama bu sefer bahsettigim dugune dogru.yurudum. iclerinden bir tanesi beni arkam donuk kacarken yakaladi ve benim ona sirtim.donuk sekilde beni.dugun olan yere goturmek icin sirtina aldi.
     O anda babam beni uyandirdi. Uyandirdiginda kollarim arkaya dogru gergin beni tasirmis gibi pozisyondaydim. Neden surekli.ayni.ruyayi gordugumu anlamamistim. Kalktim,babam beni okudu hala kolumda o gerginligi hissediyordum aciyordu tipki o sekilde tasinmis gibiydim.
     Babam bu son olaylari hocayi arayip anlatti,daha sonra hocayi almak icin hocanin evine gitti. Hoca gelince olaylarin tamamini anlattim. Hoca da bu olanlari.bilirmis gibi.hic sasirmadan dinledi. Aksam olmasini bekledi sanki,cok sakin konustu benimle hatta gulumsuyordu nedense,bu hareketi aslinda beni rahatlatiyordu.
     Aksam yemegini yedikten sonra hocayla kiler odasina gittik. Babama beni okuyacagini soyledi,onlar iceride bekledi. Kapinin kilidinide arkadan klitledi ve bana sanki sabah beni hic dinlememis gibi olanlari yeniden anlatmami istedi. Bu sefer anlattugumda enteresan bir sekilde kizariyor,yutkunuyor ve ilk kez dinlermis gibi dinliyordu. Sonra isigi yaktigimda onlarin neye benzedigini bana ayrintili.ayrintili anlattirdi. Hatta duman kokusu oldu mu diye sordu. Evet hocam aynen oldu dedim. Kilerde yesil sogan vardi haliyi.kaldirdi cebinde kostekli saati.vardi,cikarip saate bakti sonra diger ic cebinden cakmak cikarip tahtanin uzerinde yesil.soganlari yakmaya basladi. Cok pis bir koku ortaya cikmisti.
     Hoca nasil hissesiyorsun dedi,hicbir degisiklik yoktu. Hoca biseyler okumaya basladi elindeki ot cira gibi oyle harli.yanmaya basladi ki o anda evin duvarinda yesil soganin.dumanindan haric dumanlar dolasmaya basladi. Hoca goruyormusun dedi. Evet dedim. Korkma onlar benim dedi...Nasil yani hocam dedim. Onlar benim hizmetimde korkmana gerek yok dedi. Zatende korkmuyordum. Ondan once gorduklerim yaninda bundan korkacak degildim.
     Hoca kapat gozlerini dedi kapattim. Simdi ac dedi hocanin arkasinda yere bagdac kurmus ama ayaklarinin uzerine oturmus basi yere bakan carsafli iki tane kadin vardi.

Türkiyede Yaşanmış Cin Ve Hayalet Olaylari 2 (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin