DUA XIII

1.6K 58 7
                                    

    sayin okurlar okunma sayısı 100 bin olmus bi de üstüne gecmis hic soylemiyonuz ilginiz icin cok tesekkur ederim hepinize....

ğultularda geçmişti . ayna öyle bir çatlamıştıki aynada sanki surata benzer bir şekil vardı, en az 5 dk kadar kendıme gelmedim. Ayağa kalktım , bitkin bir halde abime ne olursa olsun belli etmiycem ölsem dahi. jileti aldım,hem sakalları kesiyorum , Hem ağlıyorum hem küfür ediyorum. ölücem artık bunlardan kaçış yok diyorum . Sakalları kestim , duşa giricem , Muskayı çıkarıyım mi çıkarmayımnmı kararsız kaldım, Beni hüddamların kurtarmış olabileceğini düşünüyodum. Bu muskanın içindeki yazı yıkanınca kaybolur diye . endişelendim bir an. yıkanmaktan vaz geçtim geçtim elimi yüzümü yıkadım çeşmede başımı yıkadım., saç kurutma makinasıda aynanın üstünde duruyodu. çıktım banyodan abime aynayı kırdım,kurutucu elimden düştü dedim. Onuda yemedi bende bir tuhaflık gördüğünü biliyodum .
     Geçtim odada takılıyom , abim balkonda takılıyo telefonla konusuyo, Tv bakıyorum ama sanki TV yok orda öyle boş bakıyorum. Ya cinin gücünü düşünüyorum inanamıyorum ya hiç bişey yapamadığımı, nasıl çaresiz kaldığımı , Beni neyin kurtardığını . bir ara köyden ayrıldığım için çok pişman oldum en azından öyle böyle fiziki temaslar olmuyordu. Gece abimde işe gidicek nasıl sabah olcak diyorum, gece dedim bir kaç kişi çağırıyım tek kalmıyim bari diyorum , bişey olursa bari şait olsunlar demesinler intihar etmiş falan diye , belki o gece hiç aramadıysam en az 50 kişi aradım, herkezin bi işi var . lan içicez diyorum gelen yok, karıda var 2 tane manken gibi kız var diyorum, Kimse gelmiyo. Gelebilecek olanlarda zaten istanbulda değillerdi o ara , selamlaştığım insanlara kadar aradım. Kimsenin gelmemesine nasıl sinir olduğumu anlatamam. Arkadaş çevremde beleş karıya hayır diyebilecek bir allahın kulu da yok , ona bile yok dediler. Araba olsa sabaha kadar gezicem kalabalık yerlerde , oda yok . gittim mutfakta abdest aldım , banyonun önünden geçerken bile aklım gidiyodu . ben abdestimi aldım , abim hazırlandı işe gidiyom dedi geldi sarıldı bana bişey olursa hemen ara koşarak bile olsa gelirim dedi , eline ayağına kapanasım geliyo ya 5 sn fazla dursun diye ,5 sanıye be ama işte ona bişey olmasın diye ölmek bile hiç geliyodu, gözlerim yaşardı,ya 5 sn fazla dursa varya kulu köpeği olucam , allah razı olsun ondan da , o anda durumumu bilseydi düşünmeden canını verirdi.Ölüm pahasına canını hiç tereddüt etmeden verirdi...
     Çıktım balkona abimin gidişine bakıyorum . Ama nasıl dolmuşum varya , o anda arkamda bişey hareket etse , bişey kıpırdasa atıcam kendimi aşagiya o durumdayım, içeri girmek istemiyom sigaraları aldım oturdum , ben ezanı unutmuştumki hoca başlayana kadar , kanım çekildi ya birden.
    
Allahım bu gece bitsin, başladım dua okumaya , evde dua kitabı var salonda ama bende onu gidip alıcak got yok , Burdan bağırırım komşular duyar bari bişeyler yaparlar diye düşünüyorum. Nah yaparlar a.q , ezan bittigi an nefesim daralmaya başladı , artık korkunun , nirvanasını yaşıyorum . Her an evden birisi çıkıp balkona gelip oturacak gibi bir his var içimde , Sigarayı peşpeşe yakıyorum. Ya ben delirdim diyorum ya içimden bu geçiyo 1 paket sigara içtim artık ağızım yanıyo ama o olmayınca sanki birden yanımda bişey beliricek piskolojisi, baya bir süre bişey olmadı biraz rahatladım, Koydum kafaya yarın gidip o büyücü picini duvara çakıcam , kafamada sıkıcam başka yolu yok nası şartlandım bunu kuruyorum kafamda , girim kapıyı açar sıkarım kafasına , ya saklanırsa,nasıl vurcam anlarsa falan , ben beyin okuyosam oda okur ,camdam molotaf atarım  çıkıcak o zaman vurum diyorum , düşüncelere bak ya. Ama hiç kaçarı yok artık cinlerin korkusundan çok bunu vurma olayını düşünüyodum.
     Saat geçe yarısı oldu , Hala bir hareket yok tuvalete gitmek istiyorum , korkudan gidemiyom , su içicem onuda yapamaya cesaret edemiyom . Sigaradan boğazım yandı artık yutkunamıyodum. Dedim bi kaç saat sonra olmadı kimse yok buradan aşağıya işerim diyorum , Tekrar delirdiğimi düşünmeye başladım. Bi kaç saat daha böyle dayana bildim , artık susuzluğum korkumu bastırdı.

Girdim içeriye dua okuyorum, sürekli bütün ışıları yaktım . evde ışık yanmayan yer kalmadı , aldım sürahiyi bardağı , arkamı döndüm yürüyorum , sanki arkamdan birisi benı takip ediyormuş hissine kapılıp bir anda balkona koşmaya başladım. dışarı çıkınca demirlere yaslandım hemen arkamdan benımle birlikte birşeyin çıkmasını bekliyorum ki , şükür allah hiç bişey yoktu suyumu içtim , aşagiya bakıyom aradığım arkadaşlardan bitanesi aşagidan geçiyo , seslendim . baktı nerdesın lan sen diyo bana , lan  aradım ya seni bize gel karı var diye , işim var dedin gelmedin dedim . Olum sen mal mısın ne zaman aradın dedi, lan saat 7 bucukmu 8 miydi neydi diyorum yok baba çalmadı telefon deyince . Vay a.q dedim, tekrar çağırdım gel içelim falan dedim . zaten alkol almıştı eve gidip yatıcağını söyledi. o kadar çok kişi aradımki bunu aramamış olabileceğimi düşündüm, Bir saat geçmeden arkadaşlar geçiyo köşede takılanlar , içlerinden bi kaç tanesini daha aramıştım birisi bakkalın oğludu . onu aradığımı çok iyi hatırlıyorum. seslendim , olum nie gelmediniz hani işiniz vardı diyorum . Ne diyon, ne işi falan diyo lan,aradımya ikinizde işimiz var dediniz , Bana ne içtiysem ondan istediklerini söyleyip makara yapıyolar . yok hacı telefon falan çalmadı biz hep birlikteydik lan dedim , bi tuhaflık olduğundan artık emindim, gelinlan dedim karılar gelcek takılırız, Yok aga dediler Kova arıyoz dediler "anlayan anladı." gelin bizde yaparız ederiz falan , bizim takıldımız bir dükkan vardı. onlar orda zemını hazırlamışlar benıde çağırdılar , Bekleyin geliyom dedim, birisini yukarıya çağırdım lan dedim kapı içerden açılmıyo a.q bozuk gel aç şunuda çıkıyım daraldım diyom , Gelme o zaman  kal sen orda dediler cekip  gittiler . Herkez bunu hissedicekmiş gibi geliyo bana, sanki durumum çok belli ediyomuş hissine kapılıyorum burdan ; belkide çaresizlikten.
     ben bunların hepsini aradığımdan emindim, tlf arama zamanlara aradığım kişilere tek tek baktım. Dedim benımle konusan bunlar değildi , Ya benım koruyucularım var , bişey olmaz bir kere kurtarıldım neden ikinci sefere kurtarmasınlar diye korktuğum şeylerden medet ummaya başladım. Kendime inanamıyorum.
     Yok çaresiz yüzleşicem artık , ya saniyeler insana saat gibi gelirmiya, saat bile gün gibi geliyo sürekli saate bakıyorum , saat 1 oldu . Artık yeter ya diyorum kendı kendıme gaz vermeye çalışıyorum. Ama gayet sesli bir şekilde baya baya muhabbet ediyorum. Tekrar delirdim ben a.q diyom , artık derin bir nefes alıp arkama yaslanıcam uyuyabilirsem oturur şekilde balkonda uyuycam , bişey olursa bağırıcam . Komşular beni kurtarıcak tekrar aklımdan bu geçio , ama neden banyoda bağıramadım diyorum. Derin derin nefes almaya başladım. Bir ışık üzmesi diyim artık nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum bir karış kadar bembeyaz böyle bir beyazlık yok , gözümün önünden yavaşça geçti odaya girdi. Nasıl sevindim allah tarafından bana bişey geldi artık kurtulucam diyorum birden büyülendim sanki, yavaş yavaş hareket ediyorum . Başımı uzatıyorum ama nefesimi tutuyorum farklı bişey ise bana saldırmadan ,bağırıcam .

Türkiyede Yaşanmış Cin Ve Hayalet Olaylari 2 (Düzenleniyor)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang