Evde Meydana Gelen Esrarengiz Yangınlar

3.2K 62 4
                                    

     Yer: Konya
Tarih 1996
Olayi yaşayan: Muminoglu Ailesi
     Asiye Muminoglu evlerindeki eşyaların kendi kendine hareket ettigini ve sebebini bir türlü anlayamadıklarıni belirtmişlerdir. Olayin buyuk bir bölümü kameralarla belgelenmistir.
     Konya valisi Ziyaeddin Akbulut, olayların meydana geldiği evi bizzat ziyaret etmekle kalmamış,üniversite çevrelerinden bir grup bilim adamina da beraberinde getirerek incelenmesini sağlamıştır. Olay bu acidan da ayrı bir oneme sahiptir.
     Iste bu inanilmaz olayların gelişimi...
- Asiye Muminoglu "Bu garip yangınlar ilk once yatak odasinda basladi. Daha sonra mutfak ve evin diğer bölgelerinde nasil oldugunu bir türlü anlayamadigimiz yangınlar cikmaya basladi. On gündür evimizde garip şeyler oluyor. Ne yapacagimizi bilemez bir haldeyiz..."
     Meydana gelen bu esrarengiz olayların çevrede duyulmasi üzerine eve polisler geldi. Ancak hic bir sonuc elde edemediler. Günler gectikce evde yaşananlar daha da korkunç bir hale burunuyodu...
- Asiye Muminoglu: " Bahçeye çıkıyoruz, üzerimize taşlar yağıyor. Kapi kendi kendine kitleniyor.  Bıçaklar havada süzülerek üstümüze doğru geliyor. Bereket yavas yavas geliyor da kendimizi kurtarabiliyouz."
     Yaşamları tam bir kabusa dönüşen Muminoglu ailesinin fertleri bir aksam tedirginlik icinde evde otururken,inanilmaz bir olayla daha karşılaştılar:
-Murat Muminoglu: " Bir  aksam evde oturuyorduk. Pencerenin kenarındaki pense ve bahce makasi gözlerimin önünde yavas yavas hareket etmeye basladi. Sonra buyuk bir hizla bahçeye doğru giderek gozden kayboldu. Bu olaydan sonra artık evde oturamayacagimizi anladik. Su anda eve girmeye cesaret edemiyoruz. "
     Evleri meydana gelen bu olaydan dolayi,kisa sürede harabe ye dönüşmüştü. Yaşamları alt ust olmuş,çocukları okula dahi gidemeyecek duruma gelmisti.
     Olay yerine gelen Konya valisi Ziyaeddin Akbulut,evde yaptigi incelemede, olayin Paranormal bir olay oldugunu ve ev halkinin her türlü yardımın yapilacagini acikladi.
     - Konya valisi Ziyaeddin Akbulut: " Buna inanmak durumundayız. Gözümüzle goremedigimiz seye yoktur demek doğru degil. Gozumuzle görmediğimiz ama aslinda var olan bedensiz varlıkların olduguna inanıyorum"
     Not: Ulkemizde buna benzer pek cok örnek mevcuttur ve benzeri olaylar görülmeye devam etmektedir. Bu sadece yasanan yüzlerce olaydan biridir

Türkiyede Yaşanmış Cin Ve Hayalet Olaylari 2 (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin