Yassdigim Paranormal Olay

3.3K 61 10
                                    

     Yıl 2009 eskişehir anadolu univ. De okuyordum senenin başlarına doğru izmirden buraya geldiğimden pek fazla arkadaşımda yoktu ailemle yaşıyordum ve yaşadığımız yere okul uzaktı iki araba değiştirerek geliyordum bu biraz sıkıcıydı. Vizeler bittikten sonra biraz rahatlamıştım ve iyi bir arkadaş ortamım oluşmuştu onlarında geneli aynıydı şehirdışından gelmişlerdi. Çoğu üniversitede olan ortak ev panoları vardı. Bunlardan biri hoşuma gitmişti kısa sürede tanışıp 5 arkadaş ortak öğrenci evine çıkmıştık. Evden biraz bahsedeyim dediklerine göre 9 senedir kimse tutmuyormuş son oturanlar evde paranormal olaylardan dolayı akıl sağlığını yitirmişler. Bu yüzdende evi bize biraz ucuza kiralamıştı. Bir şey olmaz ümidiyle yerleşmiştik içeride ufak tefek esyalar vardı sağolsun ev sahibi evi temizletti tabi yıllardır kimse tutmayınca adam sevinçliydi tahminimce. Ilk bir ay gırgır şamata otelcilik okuyan ev arkadaşım vardı yemekleri ona yaptırırdık bulaşıklarıda sırayla temizlerdik arada ev sahibi arar evde herhangi bir olayın olup olmadığını sorardı. Sakin olduğunu söylerdik. Bir ay sonrevde bir farklılık olduğunu farkettik.
     Garip olaylar olmaya başlamıştı tabi biz ilkinde anlamamıştık birgün eve geldiğimde evde sadece ahmet(otelcilik okuyan arkadaşım) vardı. Çok yorgunum dedim ve direk yatmıştım gece 3 gibi falan uyandım kalktım sağıma soluma baktım ahmetle aynı odada kalıyorduk, uyuyordu. Bende su yoluna gittim çıktıktan sonra mutfağa girdim dolaptan bir bardak çıkarıp tezgahın üzerine koydum(yani koyduğuma emindim). Arkamı döndüm ve buzdolabının kapağını açtım soğuk su şişesini alıp dolabı kapattım. Tekrar tezgaha döndüğümde bardağı göremedim önce tabi biraz afalladım sonra kafamı çevirince salondaki sehpanın üzerinde gördüm. Mutfak ile salon karşı karşıyaydı mutfaktaki ışık salona vuruyordu. Dedim ya hiç çıkarmadım yada bizim çocukların biri kullanmıştır dedim ve dolaptan yeni bardak alarak suyu içtim. Tekrardan buzdolabını açarak su şişesini koydum. Odama gitmek için tekrar kapıya yönelip ışığı kapattım. 1-2 saniye sonra tekrar açarak salondaki sehpaya baktım bu sefer bardak yerinde yoktu sert adımlarla salona girip ışığı açtım ilk başlarda bizim çocuklardan birinin oyun oynadığını düşündüm ışıkları kapatıp diğer üçünün kaldığı odaya girdim lakin hepsi uyuyordu. Tabi biraz korkmuştum ve bizimkilere anlatmamaya karar verdim..
    
Sabah olmuştu. Uyandığımda evde Orhan(aynı bölüme gidiyorduk sevecendir) dan başka kimse yoktu. Kalkıp elimi yüzümü yıkadım. Orhanla beraber kahvaltı yaptıktan sonra birlikte dışarı çıktık. Kampüse doğru yola koyulduk aklımdan hala geceki olay geçiyordu acaba halüsinasyonmu görüyordum acaba? Kampüse geldik orda biraz arkadaşlarla muhabbet ettikten sonra geri döndük. Eve geldiğimizde ahmet ile yılmaz(ev panosundaki tanıştığım çocuk iyi biri) eve gelmiş mutfakta yemek hazırlıyorlardı. Tabi bugünkü bulaşık sırası bendeydi. Girer girmez ahmete:
-,Yemekte kolay yağsız bir şey yap bak bugünkü sıra bende" dedim. O da -"Bu yemeği senin için seçtim yemekte karnıyarık var"dedi. Neyse tek çeşit fazla zorlamaz dedim ve konuyu kapattım. Herkes eve gelmişti küçük masada yemekleri yedik. Normalde sigara içmeyi sevmemde yanlarında sıkılıyordum keyfi olarak bende içiyordum. Geç olmuştu yarın ders vardı orhan ve ben yattık. Gece birara gözlerimi açtım ve orhanı arkası dönük gördüm. Ahmete doğru bakıyordu. Tekrar gözlerimi kapattım uyumuş olmalıyımki birkez defa açtığımda güneş doğmak üzereydi. Kalkıp su içtim ve tekrar yatağıma dönerek düşünmeye başladım acaba 9 seneki olay şimdidemi oluyordu? Apartmanda oturan sakinlerin dediği doğrumuydu? Tek benmi görüyordum acaba bu olanları? Sabah tek orhanla ben kalkmıştım ama orhan beni görünce biraz korkmuş gibiydi. Bu olanları şuanlık anlatmayacaktım. Ev halkını tek tek sorgulayacaktım. Orhan'a "gece hiç kalktınmı?" diye soru sordum. O da "Hayır birara gözlerimi açtım sonra kapattım" dedi. Ben biraz korkmaya başlamıştım. Ama orhanda anlatırken sesi biraz titriyordu..
    , Fazla üstelemeyip kahvaltımızı yapıp çıktık. Üniversiteye gittikten sonra orhanı yollayıp ailemin yanına gittim. Sürpriz yapıcaktım en sevdikleri tatlı "kadayıf"'dı boş gitmeyeyim diye yolda kadayıf aldım. Eve gittiğimde tüm aile toplanmışlardı beni görünce sevindiler. Neyseki tahminim doğru çıkmıştı.  Ve tatlıyı çok almıştım. Çok şükür maddi durumumuz iyiydi. Aksam olmadan yola koyuldum eve dönmek için. Eve geldiğimde tek ahmet vardı. Ahmete sordum:"Diğerleri nerede?" O da "Aburcubur almaya gittiler bende kaldım evde" dedi. Tamam dedim televizyonu açıp biraz ayaklarımı dinlendirmeye başladım. Az sonra kapı çaldı gelenler bizimkilerdi. Sigara  abur cubur kola falan almışlardı. Yemek yedikten sonra küçük balkona çıkmıştı bizimkiler, bende tam balkona çıkarken kafamı salon kapısına doğru yönelttim ve ordan birinin bana baktığını gördüm. Göz göze geldik ne olduğu belli değildi birden sesimi yükselterek "Kim var orada?" dedim. Bizimkilerde hemen ayaklanmış yanıma gelmişlerdi. O gördüğüm mahluk içeriye doğru gitti. "Beyler orda birini gördüm göz göze geldik karanlık olduğundan yüzünü seçemedim." Bizimkiler ellerine kaptıkları şeylerle tüm odaları kontrol ettiler. Daha sonra evde bir şeyin olmadığını anlayınca salonda oturmaya başladık. ben artık olacak gibi değildi bardağın yer değiştirmesi, orhanı ayakta görmem ve evdeki göz göze geldiğim mahluk evde ters bir şeyler olmaya başladığını artık doğrulamıştım diğerlerine evde paranormal ters olay görüp görmediğin i sordum yılmaz:"3 gün önce gece su içmek için kalktığımda seni balkonda gördüm bana döndün ve güldün bende senin gülüşüne gülerek yatmaya gidiyordum tam odaya girecekken sizin odaya gözüm ilişti sen uyuyordun bende herhalde halüsinasyon gördum diyerek kendimi avuttum" dedi. Orhan'da "bende bir şey duydum geçen bana sen  kalktınmı gece hiç diye sormuştu. Aslında gözlerimi açmıştım bir ses vardı bir ağlama sesi ama bu hiç sizin sesinize benzemiyordu odanın kapısını araladığımda sizin odanıza doğru baktım ve kendimi gördüm ve sabah yatağımda senin  sesine uyandım" dedi. Bende hal böyle olunca ev sahibiyle konuşmaya karar verdik. O gece boyunca hicbirimiz uyumadik yarın sabahki ilk işimiz ev sahibiyle konuşmaktı..
     Geceyi bu şekilde atlatmıştık sabah olduğunda kahvaltı edecek gücüm yoktu zarzor bir şeyler yedim.  orhan ben ve tahsin(bu dostumla hala görüşüyorum) evde kalmıştık ev sahibini arayıp olanları anlattık şuan işinin olduğunu,öğleden sonra eve uğrayacağını söyledi. Benle orhan evde bekledik tahsin biraz sonra kız arkadaşıyla buluşmaya çıktı. Tahsin cıktıktan kısa bir süre sonra kapı çaldı. Kapıyı açtığımızda ev sahibiyle yanında bir adam gördük. içeriye buyur ettik yanındaki adam sürekli mutfağa bakıp bakıp duruyordu. Ev sahibi:"Çocuklar, bu Müslim Hoca sizinde bu evden ayrılmanızı istemem bu işi halledelim" dedi. Hoşgeldiniz, merhaba faslından sonra ev sahibi müslim hocaya dönerek "Hadi hocam çözün şu işi" dedi. Müslim hoca bize dönerek perdeleri kapatmamızı söyledi. Şimdi korkmaya başlamıştım. Perdeleri kapattık. Hoca yanında getirdiği mumları yaktı. Zaten ortam gergindi kapının çalmasıyla korkmuştum. Gelenler ahmetle yılmazdı. Iceriye gecin dedim noluyor falan diye kafa salladı. Bende susun diyerek işaret yaptım. Ortam çok fazla gergindi "ben aşağı iniyorum" dedim ahmetin kulağına eğilerek, nasıl koştuğumu bilemezsiniz merdivenden inerken çıkıp demir kapının önüne oturdum hava kararmaya başlamıştı. Normalde sigara içmem fakat gerginlikten dolayı cebimde 2 tane buldum yaktım birini içiyorum. Az sonra tahsin sallana sallana geliyordu. Bana "Noldu muhen bi sıkıntımı var nabıyorsun burda?" gel otur işareti yaptım. Cebimdeki diğer sigarayıda ona verdim. Anlattım olayları. O da " Iyi bari bende yanında durayım." dedi. Akşam olmuştu az sonra ev sahibi ile hoca ve bizimkiler aşağıya indi.

Türkiyede Yaşanmış Cin Ve Hayalet Olaylari 2 (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now