DUA X

1.7K 53 9
                                    

     Artık çocuklar herşeye hazırlıklı olun, allahtan başka hiçbirşeyden korkmayın , allah istemedikçe sizi hiç bir şey olmaz dedi,
Bu şimdi yatın , ve duydunuz hiç bir ses kalkmayın sakın ama sakın odadan çıkmayın dedi, ya kalıyoruz ama kaldımız yerde ne bir yastık ne yorgan hiç bişey yok, hoca çıktı gitti , levente yatalım dedim gecenin her saniyesi , saat gibi geliyodu bana, daha çabuk uyuyup sabahın olmasını istiyodum. Levent e bişey olursa beni uyandır dedim bende olursa senı uyandırcam bak falan dedim yattık. gözlerimi kapattığım an uyudum kaç gündür hiç adam gibi uyku uyumamıştım, Gece birisi beni birisi sallıyo , ama ses yok , gözlerimi hafif araladım kimse yok, tekrar gözlerimi kapadım, birisi beni tekrar sallıyo ,gözlerimi açıp başımı çevirdiğimde.
     5 Tane cüce odada karşımda duruyolar, bana bakıyolar, birden duvara yaslandım,"o anki yaşadığım korku hiç bir şekilde tarif edilemez." hiç biri hareket etmiyo anlayamadığım konusmalar var sanki aralarında , bir tanesi yanımda duruyodu , ve bir adım atıp yanıma yaklaştı başımı bile hareket ettirmiyorum , gözlerimle onu takip ediyorum , o kadar korkuyorumki bağıramıycakmışım gibi hissediyorum. Sonra benım omzuma dokundu , bir kere yaptı , hafifçe yana kaydım, sonra biraz daha yaklaşıp tekrar bana dokundu, ve kahkaha seslerinden başka hiç birşey hatırlamıyorum o gece.
     Sabah olmuş levent beni kaldırmak için kolumdan sallıyo , birden gözümün önünde bunlar canlandı , gözlerimi açmıyorum , o korkuç görünümleri gözümün önünden gitmiyo, levent kalksana oğlum hadi 50keremi kaldırcaz diyince birden gözlerimi açtım leventi görünce nasıl sevindiğimi anlatamam, kalktım hemen hocanın yanına gittim koşarak , hocam akşam bana bişeyler geldiler diyorum , hoca tebessüm edip biliyorum dedi, sen nerden biliyosun hocam diye sordum, oğlum onlardan biri sana aşık olmuş korkma ama bunlar müslumandır , alimdir sana zarar vermezler deyince. ben beynimden vurulmuşa döndüm , tek eksiğim bana aşık bi cindi sanki oda geldi tam oldu şimdi hocam dedim, ben bunlardan kurtulmak istedikçe daha bi içine çekiliyorum hocam, farkındamısın diyorum, Sen geldiğinde daha beterdin hiç farkında bile değildin , artık bunları görüp konusabilirsiniz dedi, hocam bunlara ben bakamıyorum nasıl konusucam allah aşkına hocam yapmayın diyorum, onlar konusucaklar senınle artık bundan kaçış olmaz oğlum , ya hiç girmiycen girdiysende öğreniceksin diyo.
     birden levente dönüp sende gördünmü lan böyle bişey diye sordum sert bi şekilde , evet dedi şok oldum. ne zaman gördün lan diyorum .Buraya geldimiz gece arabanın arkasında 2 tanesinin oturduğu söyledi , ben yıkıldım lan levent bak olum allah üzerine yemın ediyorum . Keserim şimdi seni burda nasıl bağırıyom şimdimi sölüyosun lan şerefsiz dedim, oğlum herşeyi benden biliyodun söylemeye korktum dedi, saçlarımı çekmeye başladım çıktım dışarıya sigara yaktık hoca içerden çağırıyo,gel yemek yicez diyo , artık böyle çığrından çıkmıştım, ne var ne yok küfür etmeye başladım .Birazdan mustafa çıktı birden merdivenin altından, irkildim bana bakıp gülüyo sende gördün sende gördün diyo zıplıyo . içimden bu bile biliyo diyom. görceğimi bi ben bilmiyom diyorum. Sanki herkez benım görmemi beklermiş gibi bi durum var.  kalktım girdim içeri , ya hocam bak bunları tekrarmı görcem diyorum inş görmezsin oğlum diyo , bana nasıl aşık olmuş bu diyorum , o gece kapıyı açarken görmüş seni dedi , ben onları kapıyı korusunlar diye orda durmalarını söyledim diyo, peki hocam , birisi aşıksa niye 5 tane geliyo ya bunların sinirli sinirli bağırarak konusuyom , oğlum onların 1 tanesi erkek diğeri dişi dedi.
     Yaptık kahvaltı falan hiç konusmuyorum, sağol teyze dedim , çıktım dışarıya levent artık umrumda değil , ya herro ya merro , öyle bir hal aldımki piskolojim bozuldu , korktuğum mustafa bile benden korkar oldu kaçıyo beni görünce . Gittim kahveye Mahmut abiyden çay istedim , kahvede 3 kişi daha ihtiyar birileri var , getirdi çayı sağolsun , oturdu yanıma oğlum alışıcaksın bu durumlar normal deyince , ya dedim ne normali allah aşkına abi ya hesapta o bilmiyo diye konuyu açmıyorum , baksana halimize kaç gündür yıkanmıyoz yerde yatıyoz elbiseler aynı saçlar sakallar bi arada , bunun neresi normal abi allah aşkına işten kovuldukmu bi haberiz onuda bilmiyoz , birader aramıyo sormuyo. Çöküsün dibine vurdum, herşey ters geliyo gözüme . Yok oğlum saydıkların devede kulak dedi, ben geceden bahsediyorum dedi, sendemi biliyon abi dedim , başını saladı hafiften abi bak allah aşkına kamera şakasımı bu diyorum. Ben bile emin değilim hepiniz biliyosunuz dedim. kalktım gittim yürüyom evlere doğru , aşk olayı benı yoldan çıkardı, artık ölüceksek ölelim diyorum, kendı kendıme gidiyim bari evde öldürsünler falan neler geçiyo aklımdan, mahmut abinin yanından öyle sert kalkışım biraz benı rahatsız etmişti gittim tekrar yanına  oturdum masasına abi dedim kusura bakma , kontrolü kaybediyom abi nerden nereye geldik biz kurtulcaz derken daha değişik bişeyler oluyo , sus sus bak dinle deyip sözümü kesti, olum ben neden yıllardır burayı işletiyorum biliyomusun dedi, yok abi dedim, bende oğlum için kaldım burda dedi gidemiyorum burdan, bende oğlumdaki musallat gitsin die . Birisine teslim oldum dedi biraz daha üstü kapalı konusuyo , Nasıl abi diyorum senınkiyle aynı kabilen bunlar . içimden tamm  bu kahveci artık bende bakkal olurum geçinip gideriz diyom , sinirler iptal bende başladım kahkaha atmaya adamda gülüyo. Sana söyliyeceğim şeyleri iyi dinle dedi.
    
Tamam mahmut abi anlat dinliyorum dedim bitkin şekilde, oğlum zevk aldığı şeyleri yaşatmıycaksın, devamlı diren ve artık korkularından vazgeç çünkü , bu artık senın normal yaşantın olacak dedi. adamı dinlemek istemiyorum konusmak istemiyorum ama bi çıkış yolu arıyorum ve her söylenen şeyde bir gizem bir sır bir çıkış arıyorum. Tamam abi dedim korkmıycam artık , peki tekrar karşılaşırsam napıyım diyorum umursama diyo yaptığın şeye devam et her ne yapıyosan , abi diyorum ya iyi sölüyosunda bunlar dokunuyolar abi diyorum , bildiğin dokunuyo nasıl devam ediyim diyorum, güldü tamam . yarın devam ederiz dedi. Ben temizlik yapıyımda çıkıyım falan dedi tamam abi dedim kalktım ordan, gidiyom merdivene doğru elimde sigara var son bir kaç duman daha alıyım sonra içemiycem falan diyom mustafa geldi. koşuyo etrafımda , Gel lan buraya dedim
     Artık öyle bezdimki herşeyden , sen niye burdasın lan dedim yerlimisin diye sordum , kaçtı gitti sorudan sonra bende gibtir git dedim içimden . çıkıcam yukarıya teyzeye bunları tekrar yaşarsam burdan gidicem söylemeyi düşünüyorum. Çıktım yukarıya oğlum ben hiç evdekiler ile konusmadım falan dedi. bırak dedim gidicez bu akşam burdan , yok ben gelmem dedi levent şaşırdım , sattı benı başka hoca buluruz oğlum diyom , oğlum burda bak başımıza hiç bişey gelmedi diyo adam bana , levent iyimisin diyorum . Başladı bağırmaya istedikleri benım işte o kadar şey oldu, öldürcekler beni diyo , krize girdi , bak oğlum sakin ol falan yok bişey olmıycak falan diyorum , hocada geldi neyse biraz sakinleşti , sonra hoca gelin buraya dedi tekrar çağırdı . bilin oğlum ozaman dedi, neyi bilelim teyze kendımızı kaybettik dedim. Ben kendımı deli gibi görmeye başladım mustafadan hiç bir farkım kalmamıştı , Oğlum sen bunları her zaman görüceksin hiç kaçamazsın , ne kadar müslüman dahi olsa ismine uygun yaşarlar söyledikleri herzaman doğru olmaz. Sizi bir benim bildiğim bir kişi belki kurtarır dedi.

Türkiyede Yaşanmış Cin Ve Hayalet Olaylari 2 (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin