Bölüm 16

4.6K 99 1
                                    

     Yanima oturdu,sende bir haller var anlat bana kardeşim bir sıkıntımi var dedi. Yok dedim ama kulagimda zzz sesleri vardı sanki hatlara karışan ses gibi arkadaşımı duyamiyordum konuşurken,hasta olucam galiba vucudum cok kırgın kardeşim sen yat yarın doktora gidelim dedi. Bende basimdan gitsin diye tamam sen yat dedim yatmaya gitti.
     Dualar okudukça icim rahatliyodu cesaret geliyordu,o cesaretle arkadaş beni yine gelirse burda görmesin diye yatagima yattim sagima dondum kapıya bakıyordum. Baskada dikkatimi cekip beynimin hayal üreteceği objelere bakmıyordum. Yatakta yatarken sanki ayak tarafımdan birisi yorganimi asagi doğru çekiyordu. Odanın ışıkları kapaliydi,arkadaş gelir endisesi ile acmamistim,olayların farkına varıp onuda bulaştırmak istemiyordum. Yorgan çekilirken korkularımin bana verdiği bir psikolojik olay olduğunu dusundum bunun ama yorgan artık omuzlarima kadar,sonrasında ise gogusume kadar cekilmisti.
     Bende yukarı cekmek istedim sanki oradan biri çekermis gibi yorgan gelmiyordu çekiyordum ama yok cok güçlü tutulmuştu sonra asildim cektim pat diye atti elime,sanki biyere takilmis gibi...
     Basima yorgani cektim,ayaklarımı yorgana sıkıştırdim ne yaptigimi bilmiyordum kalksam ne degisecekti bilmiyordum öylece kıvrıldım basima cektim yorgani...Yastiga basimi koydugumda yastiktan inanmiyacaksiniz belki ama davul sesleri geliyordu,bildigin sesler geliyordu ya deliriyordum ben. Bu nasil olurdu? Hemen basimi kaldırdım yatagimin altindan resmen su anki telefonların flasi acilmis gibi isik çıkıyordu.
      Ya ben deliriyordum yada beni delirtmeye çalışıyorlardı. O anda geri cekilip agladim basimi yastiga geri koydum,yastiktan cikan ses artmıştı,baya davul zurna ve kargaşa sesi geliyordu ve yorgan üzerimden yine çekilir gibi oluyordu.
     Tam o sırada telefonum caldi. Sesten once telefon titriyordu 3310 anlayin iste... O zziiiiittt sesi geldiginde kan beynime cikti bayilacaktim,sendeledim baktim mavi isikta yanıyor ekranda hemen kalkip isigi açtım. Arayan babamdi. Sesi cok tedirgindi. Konusamiyodu. Sesi cok bozuk ve kesik geliyordu.  Tek anladigim iyimisin aloo aloo alooo dedi bir cok kez.
     Cama yoneldim bodrum diye çekmiyordu cama yoneldigim anda perdeye yaslandim cam yuksekteydi perdeyi acip cami acicaktim cok korktum onlara bisey oldu diye,cami acmamla birlikte karşımda dizden alti görünen ayakta duran iki tane et parçası vardı. Insan bacagi gibiydi mos mor et,parçalanmış sallanan etleri vardı ben o an cigligi bastim deliriyordum isigin voltaji düşüyordu kararıcak gibi olup geri geliyordu. Tam o sırada sesimi duyan arkadaşım kapimi açtı oda Korkmuş Bağırıyordu...
     O geldiginde ışıklar düzeldi camdakile kayboldu. Babamin sesi gelmeye başladı...Baba babaaaaaa ne oldu dedim... Babam,burada eskisi gibi şeyler oluyor oglum annen yatagin altindan dışarı cikmis mos mor bir bacak görmüş simdi. Kendini yavas yavas içeri cekmis. Ben yatagin altina baktim birsey yoktu sen iyimisin dedi ama korkusu sesini titriyordu. Ben agladim baba ben geliyorum dedim o gece sabaha kadar arkadaşımla oturduk olanları yuzeysel olarak anlattim. Anlattıklarimdan cok korktu sabaha kadar benden cekine cekine oturdu. Sabah bindim otobüse eve doğru yola ciktim.
     Eve geldigimde babam camideydi annem ise kendine koyden yeni bir arkadaş edinmis oraya gitmis.
     Babamdan evin anahtarını alip eve gittim,yol yorgunu biraz uzanmak istedim. Üzerimi çıkarıp dus aldim ve yatagima yattim. Basimi yastiga koydugumda bu tasindigimiz evde ve bu evde basima gelenleri dusundum. Ben kimseye zarar vermemişken hoca bana 3 cini öldürdüğümu söylüyordu. Düşündüm...
     Ben nasil yapmış olabilirim diye düşündüm. Hocanin yazdigi ve bana okutmaya çalıştığı arapça yazılar aklımı kurcalamaya baslamisti. Hoca da o kadar zaman boyunca ne arayip sormuş,ne telefonları acmis ne de ortalıkta görünmustu.
     Saat öğle civarlaindaydi,düşüncelerden uyku tutmadi. Hocanin nerede oldugunu düşünüyordum. Kalktim camiye gidip babamdan arabanın anahtarını istedim,babam Torosu satip yerine Renault bir araba almisti. Babama hocaya bakmak icin gidiyorum desem izin vermezdi. Ben de liseden arkadaşlarla buluşacam,bekliyorlar dedim. Pek yeni arabasını vermeye hevesli olmasa da anahtari almistim. Yola ciktim bir süre sonra hocanin evinin onune geldim. 2 katli dışı sivasiz terasında kocaman pazar semsiyesi ve kapisinin onunde insaatte kullanilmis pis bir el arabasi vardı. Dikkatimi çeken bir diğer sey ise camlarda hic perde yoktu. Terk edilmis gibiydi,ama hoca yıllardır ayni yerdeydi,ona da babasindan kalan evini arazisini terk edip nereye gidecekti?
     Etrafa biraz daha bakindim karşı tarafında yüksek bir tepe vardı oraya gectigimde evin üzerinde ki semsiyenin altinda insaat ustaları vardı yemek yiyolardi. Selam verip birsey sormak istedigimi soyledim. Iclerinden biri kalkti gel yigenim yukarıda sor yemek yiyelim dedi,yemek olayini nazikce reddetsem de merak ettiklerimi sormak icin ustalardan biri evin kapısını acmak icin asagi indi. Kapı açıldığında içeride cimento torbaları insaat Küregi kum vs...envayi cesit insaat malzemesi vardı. Yukarı cikip bende semsiyenin altina oturdum ve hocanin nerede oldugunu,evin neden bu halde oldugunu sordum.
      Hoca evi 6-7 ay once orada yasayan benzin istasyonları olan bir adam vardı,ona satmis ve gitmis. Adam da Ustalara evin disini siva yaptırıp evin icinden merdiven yapmalarını istemis ustalarda çalışıyordu.  Hocanin nerede oldugunu sordum ama hiçbiri hocayi tanımıyordu bile...
     Biraz daha oturup bir cay ictikten sonra kalktim evi alan adamin benzin istasyonuna gittim,zaten yakindi. Çalışanlardan birine adami sordum adam patronun yakin illerden birine gittigini erken gelmesi sanmadigini soyledi ama bana telefon numarasini verdi. Gelmisken babamin arabasına benzin alip oradan ayrıldım. Eve gitmem gerekiyordu ki babam aksama kalırsam bana kızardı. Zaten bende aksam ezanindan sonra dışarıda kalacak yürek kalmamisti.
     Eve geldim babama arkadaslarla gezdik vs şeyler uydurdum. Hocanin yanina da ugrayacaktim zaman bulamadim baba,istersen bir arayalım hocayi dedim. O kadar geldi kaldi bizde yardimci olmaya calisti ayip olmasin dedim. Babam aradı ama telefon bağlanmıyordu,aradığımızda aradığınız numara geçici olarak servis dışı yada aradığınız numara kullanılmaktadır gibi bir sey zirvaliyodu.
     Babam acaba hoca telefonunu mu değiştirdi diye düşündü ama benim artık bu olaydan suphelenmelerim sekillenmeye baslamisti. Hoca neden orayı terk etmisti? Nereye gitmisti? Bunu ogrenecegim tek yer benzin istasyonunun sahibine gidip bilgi almakti.

Türkiyede Yaşanmış Cin Ve Hayalet Olaylari 2 (Düzenleniyor)Onde histórias criam vida. Descubra agora