DUA XXII

1.6K 48 2
                                    

     koş koş diye defalarca tekrarladı , ve bir kıyamet koptu diyebileceğim bir ses geldi arkadan çığlıklar kavga boğuşma gibi bişey fakat ben ordan uzaklaştıkça inanın o görme yeteneğimde kayboluyodu iyice gitmişti diyebilirim ama artık öyle bir kosuyorum bir şeye çarpsam inanın benım için ölüm noktası olucak o çarptığım şey ve tam olarak göremiyordum artık bitmişti ve durup ellerimi uzatıp hızlı hızlı yürümeye başladım . devam ediyorum hiç birşey görmüyorum dallara takıldım düşücektim ağaçlara çarpıyorum ve . öyle devam ederken bir yerde sendeledim bir şeye takıldım , takılmam birlikte duraksadım ve birden arkamdan birisi bana sarıldı artık dayanamadım bağırmaya başladım sarılan sinandı ve bana geçti artık rahat ol diyodu geçti geçti diye kaç kere tekrarladı . sinanı görünce öyle rahatlamıştımki fakat konusucak gücüm  yoktu cesaretimde yoktu bende tamam. tamam diye sürekli tekrarlıyodum tam artık korkma bitti diye sürekli tekrarlıyodu . Ve ormandan çıktık inanın kekeliyordum , yani o duman varya benı yakalasa bana bişey yapmasına gerek yok ben korkudan ölüp gidicektim . kalbim ağızımdan çıkıcaktı.
     sonra hiç konusamıyodum . ağzımdan bir tek kelime çıkmıyodu konusmak istiyordum fakat konusamıyordum sinan koluma girmişti ve beni eve gotürdü , hoca benı okumaya başladı çok tatlı bir su içirdi biraz uzanmam gerektiğini söyledi , ben ise hala baya baya titriyodum. o su biraz benı rahatlatmıştı . ve uyuya kalmışım hiç bişey hatırlamıyorum  sabah hoca teyze gelip beni uyandırdı. Gece yaşadıklarım rüya gibiydi aklımda , teyze gece neler oldu dedim nasıl yattımı uyudumu hatırlamıyom nerdeyse o haldeyim . Teyze herşeyi anlattı tekrar gerekmedikçe gitmemiz gerekmediğini söyledi ormana, teyze ben gerekirsede artık gidebileceğimi sanmıyorum diye söyledim artık dayanamıyacağımı söyledim
     Daha sonra sinana akşam olanları bana anlatmasını istedim , bana sen daha hiç bir şeye hazır değilsin dedi çok ciddi sinirleniştim. Neye hazır olcam abi kimse bişey anlatmıyo söylemiyo bişey sorulunca cevap vermiyo sadece kaçıyoz koşuyoz ya dedim bari bende bir takım onlemler alıyım ya siz biliyosunuzda benım yapamıycam şeyler ise benım sağa sola yollamayın abi ölüceksek ölelim dedim inan her seferinde bu korku ölümden beter bir an olucak kalkmıycam orda kalıcam diye çok korkmaya başladım. sinana böyle biraz tavırlı konusunca tabi onunda tepkisi gec kalmadı birden ayağa kalktı bana öyle sert bi şekilde baktıki ve bana benmi dedim git bunlarla uğraş diye söylendi bende istemedim a.q dedim. oğlum sen salakmısın ben bildiğim az bişeyini göstersem aklına gider neye inanmıyosun dedi hocanın yanına gitti.
     daha sonra bana sert bi şekilde bakarak dışarıya çıktı. Sonra hoca geldi yanıma bende üzülmüştüm amacım kimseyi kırmakta üzmekte değildi. Hoca oğlum bak bunlar gerçekten kontrol etmek bişeyler öğrenmek için çok fedakarlık lazım sen bunları sadece görüyosun 2 çift şey belki konustun oda sana iyi niyetlisi geldi çağırıp muhattap olmak hiç kolay değil gelenın ne oldugu belli değil , ateist,hrıstiyan ,müslüman hepsı için farklı dualar farklı işlemler var dedi. dedim teyze özür dilerim sinanı kırdım istemeden dedim ama bende çok korkuyorum . Sanki adamlar benı kurtarmak mecburiyetindeymiş gibi hareket etttim. Tamam hocam ne dersenız bir iki etmeden yapıcam yeterki rahat olalım başımıza sıkıntı gelmesin benımde kurtulmaktan başka bir isteğim yok.
     Sonra sinan geldi saat geç olmuştu. Ezan okunmuştu . Geldi gittim hemen yanına kardeşim kusura bakma korkudan ne dediğimi bile bilmiyorum dedim . olsun kardeşim atlatıcaksın inşallah dedi bende biraz agresifleştim helal et dedi hakkını . Sesiz bir şekilde bu akşam Bişeylere şait olucaksın biraz dedi bişeyleri gör madem öyle korkuyosun birazını görmelisin ki korktuklarının korkulacak şeyler olmadğını anlayasın dedi. Yutkundum tamm dedim . Evde TV falan yok sinan kitap okuyo ben dua ezberliyom hoca yatacağını söyledi ve kalktı gitti . birazdan sinanda bana baktı bitirdinmi i okumayı dedi, eh dedim bitti sayılır ama okuduğumdan hiç bişi anlamadım ezberleyemedim bile okuyorum akşam ne görücem diye düşünmekten hiç bişey yapamamıştım. Sonra Sinan akşam ben o karanlıkta nasil görmeye başladım abi bu nasıl oldu dedim, Tek değildin dedi, ewet dedim değildim yanımda koruyucumda vardı dedim. Ozaman tek değildiniz dedi. insanlara herşey yaptırılabilir dedi . Sen yeterki kalbin temiz olsun yoksa bişey göremezdin dedi. orda hiç yol tercihini benım yapmadığımı beni onların onun tarafından kontrol ettirildiğini söyledi. Benım gözlerim yuvalarımdan fırlıycaktı o görme sadece korkumu biraz dindirmek içindi sen sadece görmek istediklerini gördün aldın ve geldin dedi. emin ol oralar tekin değil ve aslada olmıycak dedi.
     buraların efendisi benim derken ne demek istediğini şimdi anlamıştım oralardaki cinleri kontrol edebiliyordu. Sadece ona teşekkür ettim bunun için . halbuki neden teşekkür ettiğimi bile bilmiyorum hani olan şeyler fevkalede korkunctu ama sanırım benım gidip tekrar orayı bulacağımı biliyodu. Sen neler yapabilirsin diye sordum bana, hiç bişey yapamam dedi. Abi dedim nasıl yapamazsın sen çok yeteneklisin dedim güldü . Bak muHEn bunlar yetenek değil ve aslada olmıycak inan bana bende bunları yapmak istiyorum. Ufak ken 3 veya 4 yaşlarında gibi bunun birileriyle konusup birilerini elinip tutup bir taraflara gidiyomuş köyde bunu görenler durumu ailesine haber verince , Anadan oğluna geçen bir durum yani . Veya hocanın yaptığı bir yanlışın cezasımı bilmiyorum artık siz ne derseniz deyin. Baya bu konularda konustuk istediklerini kontrol edebildiği fakat bazen obsesyonlara yakalandığını söyledi. Bende sendemi yakalanıyosun dedim . ewet benım senden tek farkım var ben doğuştan alışığım sadece korkmuyorum dedi. Biraz daha konustuk sonra hazırmısın dedi. Bende aslında değilim . çünkü ben asla buna hazır olamam fakat ne yapıcaksak hazırlısız yapalim sinan dedim.
     Tamam dedi bakır bir tepsi aldı getirdi. içerden ve odaya geçtik, Bu odanın bir önemimi var diye sordum evet misafir odası burası dedi güldü. heee tamam dedim bende sonra tepsiye biraz su döktü , sadece diğer odadan gelen ışık var başka hiç bişey yok . Bana ne olursa olsun  çok dik bakma ve zaman zaman başını yere ey dedi. Ve sus dedi. Sadece bir takım şeyleri görmeni istiyorum dedi. Suyun üzerine kendı parmağından bir damla kan ve benım parmağımdan bir damla kan damlattık . işin içine kan girince çok korktum açıkcası kanlı işlere ne zaman girsek bişeyler bana yapışıyodu. Neyse biraz okudu bir kaç tane isim söyledi "o isimleri yazmıycam". Ve Buyrun dedi buyur etti sinan benım yanımda oturuyo yerde solumda karşımız bomboş bende sinana bakıyom ara ara gözleri kapalı . Bana hiç demedi ama gözlerini falan kapa diye . sadece dik bakma dedi . dedim galiba konsantre oluyo ben ara ara sinanı kesiyorum . Hem acayip bir şekilde korkuyorum adam kendı kendıne konusuyo ilk türkçe konustuk sonra farklı bir dilde konuştu ki ben hiç ne duydum ne biliyom ne olduğunu . Sonra odanın içi biraz rüzgarlandı . ben artık korku limitlerindeyim bişey olsa direk sinanın üstüne atlıycam ve bende muazzam bir uğultu başladı ve tüylerim diken diken olmuştu. Derin bir kaç nefes alıp artık olucak olanları beklemeye başladım neticede yanımda kontrol edebilecek birisi vardı ve benım durumla bir ilişkim yoktu diye düşünüyorum. bende başımı eydim suya bakıyorum . Ve başımı hafiften kaldırınca karşımdakini görür görmez ben gözlerimi kapadım başladım içimden dua okumaya .

Türkiyede Yaşanmış Cin Ve Hayalet Olaylari 2 (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin