DUA XXVI

1.5K 47 3
                                    

     aslinda o cesaret kırılmıştı bende . çünkü hiçbir şey hissetmiyordum , yaklaşık 6 metre kala cama birden bir teyze çıktı ve bana bakmaya başladı dondum kaldım öyle bir bakışı varki . gel buraya gel dedi bunu demesiyle birlikte ben koşmaya başladım nasıl ordan uzaklastigimi anlatamam . baya ileride durup baktığımda cam kapalıydı ve kimse yoktu . başladım dua okumaya . tekrar arkama baka baka baka gidiyorum . hani korkmayacagimi söylemiştim diyerek kendi içimden konuşuyorum . biraz daha ilerleyince tekrar cesaretimi topladım ya köylüye denk geldim diyorum korkuttu teyzede beni . baya bir ilerledim ikinci lambaya gelmistim orda birisi cikti karsima elide el arabasi vardi.
     bana bakmaya basladi , bende durdum bende ona bakmaya basladim bu durum normalmi degilmi bilemiyordum. kimsin dedi bu saatte cok sasirdim . kekelemeye basladim, hirsizda sanabilirdi neticede koy yeri cekip vurmasin birden bu geldi aklima ne olursa olsun dedim. bu koyde misafirim abi oyle dalmisim gidiyorum bi tur atiyorum gidicem eve birazdan dedim. arkadasim burda gezme pek tekin degildir bu yol haberin olsun. gel hele soyle nerden geldin dedi . dedim abi istanbuldan bak dedi burda gecenin şerrinden ise sabahin hayri beklenir gezmek icin dikkat et. Yoksa biseymi ariyosun dogru soyle dedi. yok abi dedim ne ariycam bu saatte. bana bak don geri cabuk dedi. sert bi sekilde soyledi. birden uzaklasmaya basladim adam beni kovalamaya basliycak gibi duruyodu ne oldunu anlayamadim ve hizli hizli geriye dogru yurumeye basladim.
     Benımle o adamın arası baya bi açıldı, Ama ben geriye dönmek istemiyorum 3 üncü lambaya kadar gidicem ve o varlıklarla ilgili bişey bekliyorum, hani böyle bir durum olursa elimdeki kağıt parçasını göstericem. Ben ara ara geri ye bakıyorum ama adamdan öyle bir huylandım ki anlatamam. Sürekli arkama bakıyorum adamda hiç kıpırdamadan bana bakıyordu , biraz daha ilerden arkamı döndüm benım arkamı dönmemle birlikte bu adam elindeki arabayı bir attı nasıl benım peşime koşuyo size yemın ediyorum dizlerimin bağı çözüldü bağırmak istiyorum bağıramıyorum adama koşuyo bende başladım koşmaya nasıl bir güçle kosuyorum baksanız o adamın benı yakalaması mumkun değil, herif öyle yaklaştıki artık böyle koşamıyorum yokuş yukarıya ben koşamıyorum o artık beni yürüyerek yakalamak üzere.
     O anda birden üşüme geldi ve uğultular başladı , sadece yere çömeldim ve saçlarımı çekmeye başladım. Adam sanki arkamdan elini uzatıcak benı yakalıycak gibiydi yani o kadar yaklaşmıştı bir kaç dakika geçti böyle durdum. gözlerimden yaşlar akıyodu , yere oturdum yavaşça arkamı döndüm adam yok, hızlı bir şekilde sağa sola baktım adam yok yok olmuş, Tekrar bir oyunun içine girdiğimi anladım . inanın ne kadar istesenizde can o kadar tatlıki nasıl oluyo bilmiyorum ama ölmek istediğiniz zaman karşınızda değilller fakat size bir şekilde tekrar bunu aşılıyıp o duyguyu bastırıyolar . ölmeye hazırken bile ölmemek için uğraşıyorsun. Ellerimi dizimin üstüne koydum ve besmele çekip tekrar kalktım ayağa ışığa çok az kalmıştı korkularım çok artmıştı gitsem mi burdan mı dönsem diye düşünüyodum , gitmeye karar verdim. Ufak ufak ilerlemeye başladım . Uğultular yükselmişti bende fakat ben o adamın yanındayken hiç bir uğultum yoktu, olmamıştı onu köylü sanmıştım . bunu düşünüyordum yürürken , Ve birden dona kaldım bir yaslı adam geldi inanın hiç hareket edemiyorum yani kaçamıyorum ,ani bir hareket yapamıyorum ışığın orda belirdi. Usulca yanıma geldi ve koluma girdi, Artık korkma benımle birlikte yürü dedi ama ben isteksiz bir şekilde yürüyodum.
     Benım koruyucumdu bunu söyledi bana ve artık kendı irademle hareket etmeye başladım. Neler oluyo diye sordum ewet yolda karşılaştıklarım köyde yaşayanlardı fakat kendı iradeleri ile karşıma çıkmamışlardı. Zaten bunu ilk cam olayında anlamam gerekiyodu , O kovalayanın köylü oldunu ve onun şuanda uzaklarda oldunu söyledi , nasıl uzaklarda dedim, hiç bişey söylemedi benı kurtarmışlardı, Benı tek kurtarmıyodu ve tek kelimesi için uğrunda ölücek bir kabilesi vardı, Bana gelmeleri çok zordu , bu yüzden bu tarz şekillerde artık benı korkutucaklarını öğrendim çok sağlam bir korumam vardı, Ve leventide koruyomusunuz diye sordum sadece senı koruyoruz dedi, Dedim benı korumayın onları yakmamız lazım ancak böyle kurtuluruz dedim sende biliyosun, onları yakmaya sizin gücünüz yetmez onları ya müslüman yapıcaz yada canlarını alıcaz dedi, Ben duraksadım nasıl müslüman olunca bırakıcaklar mi  dedim allah için bırakacaklar dedi, Sustum bunu ne zaman yapıcaz dedim.
     Durumu öyle muhabbet ederek devam ettik. nereye geldimizi hiç bilmiyorum , tek hatırladığım ışıklı bir yerde yürüdüğümüz cadde gibide değil yol kenarı gibi bir yerden gidiyoruz ama ortam aydınlık, en azından ben öyle sanıyorum. Bir ara durduk ve tek hatırladığım şey ormanda tek başıma uyandığımdı.
     gözlerimi açtığımda ormandaydim . üzerimde büyük bir ağırlık vardı ve ne tarafa gideceğimi bilmiyordum . yöneldim bir tarafa baya ilerleledim ve sinanla oturduğumuz yere geldim . şans mi yoksa yonlendirilmemi hiç bilmiyorum. orayı bulduktan sonra evin yolunu tuttum ve eve geldiğimde hoca pek sasirmamisti ve sinan da ortalıkta yoktu. hocaya hocam ne oldu akşam dedim . hatirlamiyomusun dedi , yok dedim yani biraz hatırlıyorum fakat ormanda uyandım . nasıl gittim hiç bilmiyorum dedim sadece bir yol vardı ama o yolu hiç görmedim burada dedim. hoca biraz şaşırdı sen ormanda uyudun dedi. bende tekrar sinir zipladi ve hocaya hocam bakın gerçekten sıkıntılı bir durumdayim ve inanın artık dayanamıyorum bilginiz olsun çıkıp gitmemek için çok sabrediyorum . konuşmanın üstüne sinan geldi ve o anda hoca bana bir dua verdi bunu ezberle dedi. bu benim koruyucu ne kadar beni korumada isteyerek yada istemeyerek. etkiliyse bana onunda zararlari olabileceğinden bahsetti meselâ kendimi tuhaf yerlerde bulabileceğimi soyledi . onun tarafından bunlar yapila bilirmiş. heh dedim hocam sagol sinirlendim bende ve hoca bana bu duayı okursam olmiycak dedi. bende hiç bisey konuşmadan girdim odaya hemen okumaya başladım . sinanda bana yolu rahat buldunmu die sordu. hafiften bir tebessüm ile. ewet dedim eve bu kadar rahat gidemezdim deyip bende tebessüm ettim ve okumaya devam ettim . sinan bana bu ormanda hiç korkma dedi . tamam tarzan deyip sustum. bana bu akşam kurtulabilirsin dedi gözlerim acildi
     nasıl dedim sinan allah için yardım edin abi valla sonum hiç iyi değil haberin olsun dedim durdu durdu bir kaç saniye kalktı sessizce hocanın yanına gitti . tamm bu akşam deniycez dedi bende tebessüm oluştu. tamm abi dedim. yattim uyudum . sinan kaldirdi beni dışarıya cikmami biraz orda beklemem gerektiğini soyledi çıktım dışarıya kapinin onundeyim . beni cagirmalari için bekliyorum . baya sürdu ben sevinçli birlikte.bir burukluk yaşıyorum . kendi kendime konuşuyorum , tamm abi özel güçleri var ama bana faydasi yok diyorum. yani olmadi yapamadı cikicamm gidicem burdan aklımdan bunlar geçiyordu . birazdan sinan beni odaya çağırdı girdim odaya. tekrar bir ritüel durumu vardı. bana içinde yuvarlak olan 3 kağıt gosterdi ve son kez hepsine bir damla kan istedi ve bende damlattim kanı. bana tekRar dışarı cikmami ve hissedince. hemen içeriye. girmemi soyledi çıktım

Türkiyede Yaşanmış Cin Ve Hayalet Olaylari 2 (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now