DUA XXIII

1.6K 47 0
                                    

     Sinan gerçekten haklıydı diye düşünmeye başladım . Benım gördüklerim korkulcak şeyler değildi bunları gördükten sonra öyle sert bir yüz öyle şeytani bir surat size anlatamam ben bırak dik bakmayı gözlerimi açamıyorum . Sinan bişeyler konusmaya devam ediyo uğultular öyle yükseldiki. Ben artık kulaklarımı koparmak istiyorum o derece artık dayanamayıp gözlerimi açtığımda artık 3 farklı şey karşımda oturuyodu . gözlerimi öyle sıkıyorum kör olucaktım artık bakamıyorum ve hala banamı öyle gözüktüler yoksa görünümlerimi öyle bilmiyorum inanın sormaya dahi cesaret edemedim. "Arkadaşlar inanın sizin için bunuda yazmıycam" Biraz daha vakit geçti artık gözlerimi sıkıcak gücüm yoktu derin derin nefes almaya başlamıştım . gözlerimi hafif aralamamla birlikte sinan muHEn diye seslendi. benım elim ayağım boşaldı. Efendim hocam dedim. Sor sorularını dedi. Yok benım sorucak sorum dedim. muHEn sor sorunu diye tekrar etti. Bizim başımıza bu niye geldi diye sordum . artık bişey sormak zorundaydım. ben tepsiye bakıyorum ama yanımda birden onu öyle hissettimki varya size hiç bir şekilde tarif edemem yavaş bir şekilde yanıma geldi ve sağ tarafımda artık kalbimin atışını hissetmiyodum elimi sert bişeyle vursanız inanın çatlıycak gibiydi öyle bir soğukluk olamaz ya. ansızın bunu hissettim . Bana o adamı anlattılar ve öldürüldüğünü söylediler o büyücünün onlar tarafından ve bunu siz istediniz arkadaşın biliyodu dediler. ve onu alacaklar diye söylediler. Bende nasıl bir cehalet ise başımı kaldırıp onu kurtaramazmıyım dedim. Boğazıma öyle bir yük çöktü ki nefes alamıyorum bir tanesi bana bakıyo gözlerimin içine nefes alamıyorum boğazımı nasıl sıkıyo artık bende boğulucam hissi oluştu sinana elimle vurmaya başladım sesler geliyo bende . Sinanda tık yok boğazımı tekrar bıraktılar derin nefes almaya başladım . tekrar farklı bir dilde konustular ve sinan birden bağırarak dua okumaya başladı. sinan sanki kendını kaybetmiş gibi bağırıyodu. öyle bir gülüşmeler olduk i size anlatamam . sinan bağıra bağıra dua okuyo ışıklar falan gitti. benım bayılmam an meselesi . Sinan sonra birden sutu ve inanın tepsinin göbeği birden bel verdi sanki altından bir sıcaklık geliyomuş gibi bir ses ve sinan birden sustu . dualar okudu ve araya benı rahatsız etmek isteyen cinin girdiğini söyledi. Ben şok oldum nasıl oldu dedim seninle konusabilmeri için kanını verdim dedi fakat onunda nasıl geldiğini anlamadığını söyledi.
     Artık daha dikkatli olmamı söyledi bir şekilde oraya girebilmişlerdi. Ben iyice korkuyodum ve nasıl olduysa benım koruyucum gelmemişti , ya benım bir cinden medet umacagima ölsem aklıma gelmezdi beyler inanın. yani benı korumasını istiyordum. Sinan hüddamları salıcam dedi yoksa daha sıkıntılı şeyle olucak haberın olsun dedi. içeri gitti bir takım şeyler getirdi bende onun peşinden gittim korkuyorum orda tek olmaya getirdi onları tepsiye koydu tekrar su döktü ve bir takım şeyler okumaya başladı birileriyle konusuyodu tekrar ve çok aceleci bir tavrı vardı .bende daha bir korkmuştum bu boğazımı sıkma işi benı korkutuyodu artık nefesimin bittiği dakkada gözlerim kararırken o aşamya kadar gelmeye başlamıştı .
     Daha sonra okumaya devam ederken , birden oda gölgelerle doldu ve artık kendımı öyle salmıştımki , artık dünya yansa umrumda değildi öyle bir hal aldım bişeyler yanımdan geçiyo bana dokunuyo ama başımı kaldıramıyorum , soğukluğu hissediyorum. Sinan tepsinin içine bir kibrit yakıp attı alevin birden parlamasıyla birlikte ortam sakinleşmişti bir anda uğultu falan hiç bişey kalmadı nede gölge . Bende biraz kendıme gelmiştim ama hiç gücüm kalmamıştı. sinan benı yere uzandırdı ve yüzümü yıkadı biraz daha kendıme gelince kalktık ordan sinan benı kendı odasına aldı ve onun yatağında yatmammı söyledi. Sen napıcaksın dedim sen sadece yat dedi bana . Başka hiç bir şey hatırlamıyorum o geceye ait muhtemelen uyumamış bayılmıştım . çünkü hiç olmasa bile bir kaç şey aklımda kalırdı .
     sabah gözlerimi açtığımda hoca teyze yanımda dua okuyordu sinanda geldi yanıma . Ve baktım sinanın gözleri olmuş mosmor lan dedim ne oluyo ya , abi dedim sen uykusuzmusun . sinan sabaha kadar onları idare etmekle meskulmus bunu sonradan öğrendim artık nasıl yaptığını bilmiyorum ama beni korumuş , hoca sinana biraz tavırlıydı çünkü yapmamasını gereken bişey yaptını söyledi. Sinan bana bişeyleri ispatlamaya çalışırken benım kanımı karıştırıp neyin geldiğinden emın olmadan davet etmiş, Bende buna çok sinirlendım adamada bişey diyemiyorum. Yani bilmeyerek yaptığımız şeylerden başımıza neler geldi neticede . Peki hoca teyze bu durumu düzelticez dedi artık olabilecek şeylerden hepimiz sorumluyuz . Bu akşam yapalım dedi sinana . Bende çıt yok ,ya diyom içimden napıcanız yine ya . Dualarla akşam ettim o gün. hoca olum herhangi birimize bişey olursa şunu bağıra bağıra oku dedi elime sıkıştırdı. Türkçe yazılmış bir arapça kağıt parçası. geçtik üçümüzde odaya fakat hoca birimize bişey olursa dediya ben orda artık koptum , olmama ihtimali yok gibi geliyodu bana .
     teyze bir takım şeyleri okumaya başladı. Artık ses tonuda farklıydı hareketleride daha agresif bir şekilde hareket ediyordu. Bunun farkındaydım baya uzun bir süre okuduktan sonra sustu ve ben isteyince dışardakileri getirin dedi. ufak kümes gibi bir şey vardı ordakileri getirmemizi istedi. Benim bunu söylemesiyle birlikte gözlerim doldu çünkü ben bunu daha önce yaşadım ve dışarı çıkınca olabilecek olanları tahmın edebiliyordum. Fakat nefes alsam baya ağlıycaktım hiç bişey demedim. Bu sefer Tepsi ters duruyodu , topladığımız o otları toz haline getirmiş ve bu tozdan tepsinin arkasına tepsi büyüklüğünde bir yuvarlak daire yaptı.Bir hayvanın başı vardı elinde nasıl bir kuş oldunu görmedim seçemedim avucunun içindeydi fakat onun kanındanda bir daire yaptı, tekrar onu sanırım benim görmemem için beze sardı . Ve çok kötü kokan gözleri yakan bişey vardı onuda bunun ortasına koydu ve süpürge teli ile bir takım şeyler çizdi tepsinin üzerine .
     devam ediyo ve kara iplik koydu son olarak tepsiye. Teyze sanki bir trans halinde gibi ama yaptığın şeylerinde farkında gibi gözüküyo sinanda yanımızda hiç bir hareket yok avucumun içinde kağıdı öyle bir sıkıyorum ki , anormal bir durumda okuycam hatta normal ortamda bile okumamak için zor duruyorum o derece korku içindeyim, Artık ufakta olsa bir üşüme hissi gelmişti artık bunların devamının geliceğini hissediyordum . Tek güvendiğim kişi teyzeydi sinan gözümden düşmüştü . Birden uğultularda başladı bir an levent geldi gözümün önüne acılar içinde o odada kıvranıyordu ve bana elini uzatıyodu . Ona elimi uzatmak istemiyordum ama elini hiç bir şekilde tutamıyordum .

Türkiyede Yaşanmış Cin Ve Hayalet Olaylari 2 (Düzenleniyor)Onde histórias criam vida. Descubra agora