HOOFDSTUK 4

4.2K 190 12
                                    

"Het geluid staat hier veel te hard!" Schreeuw ik boven de muziek uit. Ik bescherm mijn oren met mijn handen. "Kunnen we niet beter naar een andere tent gaan?" Ik kijk ze smekend aan. Jasmine lacht.

"Die zullen niet veel zachter zijn hoor! Ach geniet er toch van! Ga lekker los" Schreeuwd ze in mijn oor. 

"Ik haal anders wel wat drinken, zie jullie zo feestbeeste!" Ze knikken en ik loop richting de bar. Wat nog een hele opgave is. Ik wurm me door de mensenmassa heen en ga op een kruk zitten aan de bar. Verderop zie ik een meisje hevig los gaan OP de bar. Ik zou me doodschamen.

"Wat mag het zijn mooie dame" Ik kijk weg van het meisje en zie een hevig knipogend barjongetje die me vies aankijkt. Ik wend snel mijn blik af en kijk naar mijn handen als ik mijn bestelling opnoem. Na een paar minuutjes zet hij de drankjes voor me neer. Ik durf weer op te kijken, en geef hem het geld voor de drankjes. Hij pakt het aan en pakt mijn hand. Hij kijkt me grijzend aan. "Weetje, ga even mee naar de wc met mij wil je" en hij streelt mijn hand. Ik kan niks uitbrengen, ik kijk alleen maar geschokt naar hem. Net als ik wil gillen word zijn hand ruw door een persoon naast me weggeslagen. De onbekende jongen trek me weg van die vieze engerd en daar ben ik hem dankbaar voor. Als we op een "rustigere" plek zijn kijk ik hem aan. Mooie jongen.

"Hey, ik ben Calum. Gaat het met je? Je kan beter uit zijn buurt blijven...". Ik knik hevig. 

"Da, da..dankje. Ik, ik wist niet wat ik moest doen. Ik ben slecht in dat soort...uh..situaties. Want kijk, nou,ik  uh, nou snapje?" Hij moet lachen.

"Ik snap het helemaal" Hij knipoogt naar me. "Maar wat is je naam als ik vragen mag?" 

"Valerie, mijn naam is Valerie, maar kijk ik moet eigenlijk weer terug naar mijn vrienden die zullen me wel missen" Ik lach ongemakkelijk.

"Ja nee tuurlijk! Ik zie je later wel goed! Misschien dans ik wel met je" Hij geeft me een kus op mijn wang en loopt weg. Ik kijk hem verward na en begin dan aan mijn terugloop naar de meiden. 

P.O.V. Luke

"Hehe daar is hij eindelijk weer hoor! Serieus dude waar hing jij uit" Ik sla een van mijn beste vrienden Calum vriendschappelijk op zijn schouder.

"Ik wou even wat drinken halen, en raad eens wie ik zag: Jake. Hij was een meisje aan het lastig vallen. Ik heb haar maar even van hem weggetrokken, jullie weten dat Jake niet te vertouwen is".

Dat weet ik maar al te goed. Die mogool is altijd al jaloers geweest op onze beroemdheid. 1 keer kreeg ik een dreigbrief. Gelukkig had de politie dat afgehandeld. Nu gaat hij ook nog meisjes lastig vallen. Een zielig geval dus.

"Zooo dus jij kwam als de reddende engel! Nice Job dude!" Zegt Micheal. Ik moet wel lachen. Calum is nooit echt goed met meisjes. 

"En heb je haar naam gevraagd?" Vraagt Ashton.

"Eigenlijk wel ja, ze heet valerie" Ik zie hem glunderend kijken.

"Oeeehh onze boy is in loveee!" Roep ik. Het zou wel tof zijn, hij heeft al heel lang geen vriendin gehad en de vorige heeft hem hard laten zitten. Ik zie Calum blozen. "Nou dat zegt dus genoeg".

"Nou ik ken haar niet heel goed maar ze bevalt me wel ja" Hij glimlacht. Waarschijnlijk terugdenkend aan net.

"En wanneer ga je haar aan ons voorstellen" Vraagt Ashton. 

"Hallo jongens! Ik heb toch geen idee waar ze is! Ik ken haar net, en ze moest vrij snel weer weg.. dus.." Hij kijkt een beetje bedroevd. Opeens klaart zijn gezicht op. Hij krijgt een brede lach op zijn gezicht. "Nou jongens wat toevallig! Ik zie haar daar staan!" Ik kijk in de richting waar Calum naar kijkt. Ik zie een meisje met twee andere meisjes de dansvloer op gaan. Als ik beter kijk zie ik dat het voorste meisje me bekent voor komt.

"Hey, is dat niet het meisje die jou uitschold Luke?" Micheal kijkt me vragend aan. Inderdaad! Dat is ze! Ik voel weer woede in me opkomen. Ik wil wel eens weten waarom ze dat deed. Ik wil een stap in haar richting zetten als Calum me tegenhoudt.

"Niet doen Luke, misschien deed ze alleen zo omdat ze in een slechte bui was. Ze is echt heel anders dan toen. Laat het toch zitten". Ik adem diep in en zet weer een stap naar achter.

"Nou dan zeg ik je Calum, je maakt geen schijn van kans want ze houdt niet van beroemde snollen!" snauw ik naar hem. Hij kijkt me gekwetst aan. "Sorry zo bedoelde ik het niet, het is alleen..ach laat ook maar, je doet je ding maar" Ik loop boos weg richting de wc's. Achter me hoor ik voetstappen. 

"Luke! Luke wacht nou!" Ik stop en draai me om. Daar staat Ashton. "Hij kan er toch ook niks aan doen, je moet niet zo kinderachtig doen en gewoon mee gaan!" Hij kijkt me aan. Hij heeft ook wel gelijk, maar ik denk niet dat ik normaal met haar kan functioneren. 

"Oke dan, maar niet de hele avond. Ik kwam hier om met jullie een leuke avond te hebben". Ashton knikt en we lopen samen terug naar Calum en Micheal. Met ze vieren lopen we richting de dansende meiden. Valerie heeft een lichtroze jurk aan. Ik moet toegeven dar het haar goed staat. Niet aan denken Luke. Ze schold je nota bene uit! 

P.O.V. Valerie

Hier sta ik dan op de dansvloer, heel onverwacht en totaal niet iets voor mij maar ik heb het eigenlijk wel naar mijn zin. Ik heb totaal geen idee hoe ik moet dansen op dit soort muziek, dus ik probeer Jessy zo goed mogelijk na te doen. Het ziet er waarschijnlijk niet uit, maar ik dans! Opeens voel ik een tikje op mijn schouder. Als ik me omdraai zie ik de jongen van daarnet. Calum. Ik grijns breed en hij lacht naar me. Ik voel Jessy wat in mijn oor fluisteren: "Dus daarom kwam je zonder drankjes terug, je was te druk" En ze knipoogt naar me. Ik sla haar vriendschappelijk op haar rug. Calum kijkt me vragend aan. 

"Valerie! Ik eh, wil je aan mijn vrienden voorstellen" Ik knik en zie nu pas de jongens naast hem. "Dit is Micheal" En hij wijst naar een jongen met blauw haar. Ik geef hem een vriendelijk knikje. "Die jongen ernaast is Ahstonnnn" Ik geef hem ook een vriendelijk knikje. "En hier links van me staat eh, Luke maar ik denk dat je hem wel al kent". Ik kijk links van hem en zie een wel heel bekend gezicht. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heee

Zooo wat vonden jullie ervan?, Ik doe vandaag dubbel update dus er komt er zo nog een binnen! 

vote&comment please :)

Loveya all

xx

Come Back ( Luke Hemmings ) #Wattys2015 #feelsWhere stories live. Discover now