HOOFDSTUK 22

2.9K 165 27
                                    

Heeey jongens, ik bedacht me net een heel dom iets. Ik heb het over een strandfeest gehad maar, er is helemaal geen strand in London!

Je snapt dat ik echt zo zat van:  Wendy wat the fuck. 

Ik facepalmde mezelf een aantal keer en heb het daarna snel veranderd in een rivier feest. Ook in de vorige hoofdstukken.

Vergeef me voor dit foutje (Ik heb jullie er ook niet over gehoord hehe we zijn allemaal eroverheen gelezen :3)  en enjoy this chapterrr! xx

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

P.O.V Valerie

What the...

Voor me zie ik een shirtloze Luke vechtend met James.

Snel sta ik op.

"Luke? Luke! Stop!" Schreeuw ik. Maar Luke gaat gewoon door. Inmiddels zie ik bloed uit James neus komen. James balt zijn vuist en slaat Luke keihard in het gezicht. Op zijn oog. Snel kniel ik naast hem neer. Er zijn steeds meer mensen om ons heen komen staan, ik zie mensen naar bewaking roepen.

"Luke, gaat het wel? Stop alsjeblieft" ik pak zijn arm maar hij duwd me ruw van hem af. Woest slaat hij James in zijn maag.

James krimpt in elkaar. Intussen zijn er mannen van de bewaking bij gekomen en halen de jongens uit elkaar. Maar het lukt James nog wel om Luke een schop te geven. Ik sla een hand voor mijn mond. 

Michael en Ashton staan te schreeuwen tegen James. Luke word weggesleept door de bewaking en naast me voel ik Calum's hand op mijn arm. Ik draai me om en kijk hem aan. 

"Valerie kom mee, je hoeft dit niet te zien" zegt hij. Hoezo hoef ik dit niet te zien? Mijn vriendje word hier geslagen?! Ik schudt zijn arm van me af en loop de bewaking, met Luke, achterna. Maar Calum houdt me tegen. "Valerie! Doe nou niet, hij is hartstikke boos! Praat later tegen hem! Kom nou maar mee!" Ik zucht en laat me door hem meenemen. 

--

Het is intussen al een half uur later en ik zit hier in Michael's auto. Wachtend op Luke. Ik staar maar voor me uit. Ineens voel ik me telefoon in me broekzak trillen. Ik pak hem en zie dat ik een nieuw bericht heb van Michael.

Val, Luke komt eraan.. en hij is really pissed off. 

Zenuwachtig friemel ik aan mijn horloge tot ik de deur naast me hoor opengaan. Luke stapt in en ik kijk hem aan. Er zit een hechting onder zijn wenkbrauw en er zit een grote blauwe plek onder zijn oog. Ik slik. Dit is mijn schuld.

Het is een tijdje stil.

"Luke.." 

"shh" 

"Luke het spijt m-" wil ik zeggen maar hij doet zijn hand op mijn mond.

"Ik snap je niet! Ineens ben je weg, zonder iemand te zeggen waarheen!? Ik heb me dood ongerust gemaakt!" zegt hij boos. "En vervolgens bel je Michael? In plaats van mij? En dan vind ik je op het strand met jou lippen op die van fucking James!" Hij haalt zijn hand van mijn mond en kijkt me afwachtend aan. Ik zucht diep.

"Luke, j-je heb me nooit verteld dat je geslapen hebt met Ch-harlotte" fluister ik. Hij kijkt me even aan en gaat dan met zijn hand door zijn haar.

"Heeft Calum je dit verteld?" Vragend kijkt hij me aan. Ik zeg niks. "Ja dus, is dit waarom je weg bent gegaan? Je had ook gewoon naar me toe kunnen komen!" 

Come Back ( Luke Hemmings ) #Wattys2015 #feelsWhere stories live. Discover now