HOOFDSTUK 12

3.8K 169 17
                                    

P.O.V Luke

"Ik ga vast even liggen" zegt Valerie. Je kan wel horen dat ze doodmoe is. Het is ook al 2 uur snachts. 

"Ja tuurlijk, de slaapkamer is in de gang de derde deur" Ik heb haar meegenomen naar ons Appartement. Met 'ons' bedoel ik dus de malloten: Michael, Ashton & Calum. 

"Oke ik zie je zo wel dan" Ze geeft me een kus op mijn wang en loopt dan naar mijn slaapkamer. Ik loop naar de badkamer en doe de douche aan. Ik trek me kleren uit en spring eronder. Zou het vandaag gebeuren? Ik bedoel. Onze eerst nacht samen.. Bij die gedachte krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Of zou ik moeten wachten? Zou ze boos worden en denken dat het me alleen daarom gaat? De glimlach verdwijnt weer. Oh jongens, wat moet ik doen. Ik was snel mijn haar nog even en spring dat uit de douche vandaan. Met alleen een handoek om, loop ik naar de slaapkamer. "Val?" Vol zenuwen doe ik het licht aan. Ik grinnik. Ik hoor haar zachtig snurken. Ze is met kleren en al in slaap gevallen. Ik slaak een zucht van opluchting. Nu hoef ik er niet meer mee bezig te zijn. Snel trek ik een boxer aan en een joggingsbroek. Heel zachtjes loop ik naar Valerie toe. Oke... Ik kan haar moeilijk zo in haar kleren laten liggen. En dus trek ik heel voorzichtig haar shirt over haar hoofd. Er staat staff op. Ik grinnik, dus zo is ze bij me gekomen. Het shirt is ook nog eens veel te groot. Snel pak ik een shirt uit mijn kast en trek hem voorzichtig over haar hoofd.  Dan loop ik naar haar voeten en trek haar zwarte hoge hakken uit. Dat ging nog.. maar nu komt de broek. Straks word ze wakker en denkt ze dat ik met iets verkeerds bezig ben. Maar ik kan haar ook niet zo laten liggen.. oke misschien moe-

"Je mag mijn broek ook wel doen hoor" Zegt Valerie slaperig. Een glimlachje verschijnt op haar gezicht. 

"O-oh ik wist-t niet da- at je wakker was" Zeg ik nerveus. Ze grinnikt. 

"Ben ik niet" ondeugend kijkt ze me aan "Ga nou maar gewoon verder met wat je aan het doen was" fluisterd ze.

"Oh o-oke" je hoort de trillingen in mijn stem. Het feit dat ze wakker is maakt me dus nog nerveuzer. Met trillende handen loop ik naar de zijkant van het bed en doe heel voorzichtig haar rits naar beneden. Dan doe ik haar knoop los. Ik zie nog steeds de glimlach op haar gezicht. Langzaam trek ik haar broek naar beneden. Ik slik het brok in mijn keel weg. Verman jezelf nou eens Luke. als, EINDELIJK, haar broek uit is pak ik haar vast en leg ik haar onder het deken. Snel ga ik naar de andere kant van het bed en ga er naast liggen. "Hoe, eh vond je mijn optreden" vraag ik dan maar. Ik weet niks anders uit te brengen. Als ik geen antwoord krijg kijk ik haar aan. Heel zachtjes hoor ik haar in regelmaat ademen. Ze slaapt. Zachtjes geef ik haar een kusje op haar neus. "Welterusten lieve Valerie. Je maakt mijn hele leven compleet. Ik hou zo ontzettend veel van je". Fluister ik, ookal weet ik dat ze slaapt. Het voelt goed het haar te zeggen. " Ik zal alles voor je doen, echt waar. Ik weet vanbinnen dat je al die aandacht en fans eng vind. Maar ik ben er altijd voor je, ik hoop dat dat het minder eng maakt" Zachtjes geef ik haar een kus op haar zachte lippen. "Ik hou van je" En dan vallen mijn ogen langzaam dicht. En ik val in slaap.

~Volgende ochtend~

P.O.V Valerie

langzaam word wakker en ik zie een paar zonnestralen door het gordijn heen. Ik draai me om en zie daar Luke liggen. Hij ligt helemaal opgerold in een bolletje. Een klein lachje verlaat mijn mond. Ik kan het niet helpen maar kijk naar zijn gespierde bovenlichaam. Als ik eindelijk weg kijk en de wekker zie, zie ik dat het al half 12 is. Zachtjes geef ik hem een kus en ga voorzichtig het bed uit. Dan zie ik dat ik geen broek aan heb. Beelden van vanacht komen mijn gedachtes binnen. Ik glimlach. Gelukkig is het shirt lang genoeg. Ik loop naar de keuken. Ik ben van plan een ontbijt te maken. Ik heb alleen geen idee waar alles staat. Laat ik beginnen met eieren. Waar zouden die dingetjes toch zij-

"Zoek je iets" Hoor ik een stem opeens achter me. van schrik gil ik. Ik draai me snel om. Ik verwachtte Luke daar te zien maar voor me staat Calum. Oh shit! Dat ik daar niet aan gedacht heb! Ze wonen natuurlijk bij elkaar voor een paar maanden. "Ik wilde je niet laten schrikken" Zegt hij. Ik zie hem naar mijn benen kijken. Shit. 

"Nee-e, dat is het niet. Ik wist alleen niet dat je hier was" 

"Nee dat merk ik" hij moet lachen. "Wil je even gaan zitten?" vraagt hij. Ik knik en we lopen naar de eetkamer. Ik schuif een stoel naar achter en ga zitten. "Dus, jij en Luke he?" . Zenuwachtig kijk ik naar mijn tenen. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Misschien voelt hij zich wel gekwetst. Ik bedoel, we hadden een romantische klik. Maar dat was voor ik de echte Luke leerde kennen en hopeloos verliefd werd.

"Ja ehh, ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen. Ik hoop niet dat je erg boos op me bent. I-ik had het je natuurlijk veel eerder moeten zeggen. Het spijt me" Zeg ik dan maar. Zenuwachtig wacht ik zijn reactie af. Als ik opkijk zie ik hem even slikken.

"Kijk Valerie, ik zal niet ontkennen dat ik gevoelens voor je heb. Maar ik zal ze onderdrukken. Want ik zie hoe gelukkig Luke was gisteren en hoe gelukkig jij bent. Maar als je ooit iemand nodig hebt, dan ben ik hier voor je. Dat beloof ik". zegt hij. Ik weet niet zo goed wat ik nu moet zeggen wan- "In een vriendschappelijke manier natuurlijk" zegt hij er dan snel achteraan. Ik zucht en knik. 

"Dankje" zeg ik zacht. Het blijft een tijdje stil. Een beetje ongemakkelijk is het wel. "Nou dan ga ik maar weer even verder met de eieren zoeken" verbreek ik de stilte. Ik sta op en draai me om. Net op dat moment komt Luke de kamer inlopen. Als hij me ziet loopt hij naar me toen, tilt me op en kust me. Duizenden vlinder vliegen weer door mijn maag. Als ik me na een tijdje voorzichtig van hem losmaak,  om dingen niet nog ongemakkelijker te maken voor Calum, kijkt hij me een paar tellen glimlachend aan. 

"Dat dacht ik niet Valerie, jij gaat nu terug naar bed en dan maar IK een ontbijtje voor JOU" zegt hij dan. Ik grinnik en geef hem een kus op zijn mond. Ik glimlach nog even naar Calum en loop dan terug naar de slaapkamer. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HEEYHEEYHEEEEEY

hoe is het met iedereen? Wat vonden jullie van dit hoofdstuk? Laat het me weten! 

Luke is gewoon echt gewoon te cute ^

xxxx

See ya later alligator! xx

Come Back ( Luke Hemmings ) #Wattys2015 #feelsWhere stories live. Discover now