HOOFDSTUK 16

3.4K 154 19
                                    

P.O.V Luke

"We willen dat je nu naar ons toe komt Luke, we hebben veel te bespreken" Hoor ik mijn baas zeggen aan de telefoon. 

"Zoals ik al zei, ik kan niet vandaag ik heb al wat gepland" Ik zucht, ons managment komt altijd met dingen op het laatste moment. Juist nu ik met Valerie naar een Modeshow wou gaan. Ze heeft daar altijd al eens willen zijn dus ik wou haar verassen. 

"Luke, wij zijn hier degenen die jou dagen plannen niet jij" zegt hij terug. Heb ik eigenlijk nog wel een leven? 

"Kan het echt niet morgen" verzucht ik.

"Nee" Wat. een. SNOL.

"Ok, kom eraan" zeg ik en ik hang snel op.

"Wie was het?" vraagt Valerie die lang uit op mijn bed ligt. Een magazine lezend. Haar been in het verband vanwege die eikel.

"The boss" zucht ik.

"Iets belangrijks?" vraagt ze.

"Geen idee, waarschijnlijk staat er weer iets in de bladen" zeg ik en ik loop naar de keuken. Ik pak een blikje bier en loop terug. "Ik moet er nu heen" Ik neem een paar slokken bier en gooi dan het blikje in de prullenbak.

"Oh, zal ik je brengen?" vraagt ze terwijl ik me jas aantrek. 

"Nee, blijf maar lekker liggen" zeg ik en ik geef haar een kus op haar voorhoofd. Ik pak mijn sleutels en doe de deur open. "tot straks!" en daarmee sluit ik de deur.

~~

"Waar?" vraag ik aan de secetaresse, Manon. 

"Kamer 3" antwoord ze droog. Ik knik als bedankje en loop dan de gang in naar kamer drie. Zonder klopje of iets loop ik de deur binnen. Ik pak een stoel en ga zitten. 

"Ook hallo" zegt James, mijn baas. 

"Waarom moest ik komen" negeer ik zijn sarcasme. 

"Nou.." begint hij en hij pakt een map. "Ik kreeg een telefoontje van Charissa, je weet wel dat modellen bureau?"  vraagt hij.

"Ja..?" dit bevalt me niet.

"Ze heeft een model beschikbaar voor je, zo kan je iemand daten die iets minder ..eh...  gewoon is" Mijn mond valt open. Wat denk hij wel niet. Boos sta ik op en sla een vuist op zijn tafel. 

"Wat denk je wel niet?! Waarom zou ik dat doen!" 

"Omdat mensen drama willen Luke! Ze willen jou met een model!"

"Man lul niet!" roep ik boos. "het gaat je gewoon om dat vervloekte geld!" Net als ik nog wat wil zeggen gaat de deur open.

"Gaat alles goed hier" vraagt manon. Ik rol met mijn ogen. Ik kijk naar James die rustig opstaat.

"Alles is goed, je kan vertrekken Mrs. Calles" Manon knikt en sluit de deur. Ik richt me weer tot James.

"Het spijt me maar het gaat niet door" zeg ik. Hij kijkt me even aan.

"Oke, je kunt gaan" zegt hij dan. Wat? Dat is het? verbaasd draai ik me om en loop de deur uit. Nog nooit heeft hij het er zo makkelijk bij laten zitten. 

P.O.V Charlotte

"Dus het gaat niet door?" vraag ik aan mijn baas Charissa. 

"Oh het gaat zeker wel door" hoor ik haar aan de andere kant van de lijn zeggen. "De plannen zijn alleen wat geweizigd"

"Mooi, wanneer kan ik beginnen" 

"Van mijn part ga je vanmiddag al heen, alleen moet je nu zorgen dat hij niet weet dat je dit doet via een managment" 

"Dus ik moet hem doen alsof ik echt verliefd op hem ben?" vraag ik. Het grappige is. Ik ken Luke van vroeger. Mijn ouders en zijn ouders zijn vrienden. 

"Ja, maar belangrijker, zorg dat Luke verliefd op jou word"

"En dat meisje, Valerie?" vraag ik.

"Die moet out of the picture komen" zegt Charissa.

"Oke, komt goed" zeg ik en ik hang op.

P.O.V Valerie

"Hier links" zeg ik tegen Luke, die chagereinig voor zich uit staart. Toen ik hem vroeg wat er gebeurd was bij zijn managment antwoorde hij met een simpel 'niks belangrijks'. "Nu rechtdoor, en dan moet het aan het eind van de straat zijn" Hij knikt en stopt na een tijdje voor het restaurant waar ik hem graag mee naar toe wilde nemen. Hij stapt uit en loopt naar de andere kant van de auto en helpt mij met uitstappen, mijn been doet nogsteeds zeer van vorige week. Zonder iets te zeggen leidt hij me naar de open staande deuren. We gaan naar binnen en worden al snel geholpen. Als we eenmaal zitten word er gelijk een menu kaart in onze handen geduwd. 

"Luke, als je liever naar huis wilt.." begin ik langzaam.

"Nee, er is toch niks?" hij rolt zijn ogen. Ik knik. right. 

"Als je er over wilt praten-"

"Nee! Ik wil er niet over praten! Er is niks, dat zei ik toch al! Dus stop nou eens en laat me gewoon wat eten!" snauwt hij. Ik slik en kijk weg. 

"sorry" zeg ik maar. "Ik eh, ga even naar de wc's" Ik sta snel op en loop weg. 

P.O.V Luke

Ik kan mezelf wel voor de kop slaan! Waarom doe ik zo tegen haar. Argh, het komt allemaal door die klote James. Mijn hele humeur is verpest. Ik moet het goedmaken. Als ik me omdraai en op wil staan om naar Valerie toe te gaan komt er een meisje binnen. Ze draagt een kort, heel kort, zwart jurkje. Als ik naar haar gezicht kijk zie ik dat ze me wel heel bekent voor komt. Als ze me ziet glimlacht ze en loopt ze naar me toe.

"Charlotte..?"

P.O.V Valerie

Ik gooi wat water in me gezicht en kijk dan in de spiegel. Ik moet me niet zo aanstellen. Iedereen heeft toch wel eens een chagereinige dag?. Ik droog mijn gezicht af en strijk mijn donkerblauwe jurkje recht. Ik kijk naar mijn been. Je kan het verband zien. Helaas. Maarja, het gaat er om dat ik genees. Ik neem even diep adem en doe dan de wc deur open. Als ik naar mijn tafeltje toe wil lopen zie ik dat Luke aan het praten is met een meisje. Ik krijg een brok in mijn keel als ik eens goed naar het meisje kijk. Ze is prachtig, mooie lange blonde haren. Felle blauwe ogen en benen waar elk meisje jaloers op zou zijn. Waarom praat Luke met haar? Ik zie ze lachen en ik voel me steeds onbelangrijker.

Luke krijgt wel vaker aandacht van meisjes, waarom bekruipt dit keer een jaloers gevoel me dan? Ik kan hier ook niet zo blijven staan. Ik neem diep adem en loop richting het tafeltje. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ajj, een jaloerse Valerie :/

Vertel me wat je van het hoofdstuk vind en de nieuwe caracters!

**** Ik heb een twitter gemaakt voor het boek, en daar vertel ik af en toe wat over de caracters, wat jullie nog niet weten,  en wanneer ik update! Vold dus> @WSMcomeback

WSM staat dus voor WriteSomethingGood 

Comment en vote ! daar maar je me altijd blij mee :)

\xxxx wendy

Come Back ( Luke Hemmings ) #Wattys2015 #feelsWhere stories live. Discover now